Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Працевлаштування за кордоном

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ В ОАЕ З ЛУНА +
Практично щодня, ми проводимо співбесіди між роботодавцями в Арабських Еміратах і здобувачами по всьому світу. В основному це готелі, ресторани, бутики високого класу, іноді набирають і звичайні компанії собі персонал. Співбесіди з роботодавцями проходять будь-якими доступними засобами для кандидатів: по телефону, скайпу, Яхо месенджер і.т.д. Але, іноді, приблизно з частотою один - два рази на місяць ми влаштовуємо очне інтерв'ю в м.Санкт - Петербурзі або Москві. Це інтерв'ю має місце бути, якщо роботодавцю потрібно не менше 30 одиниць персоналу. Про найближчі інтерв'ю, ви можете дізнатися у наших консультантів за телефонами: 9717008, 9718304 або напишіть нам лист: [email protected]

Наші роботодавці надають відібраним кандидатам БЕЗКОШТОВНО повний пансіон:
1. РОБОЧИЙ КОНТРАКТ (від 1 року до 3 років)
2. РОБОЧА ВІЗА (на 3 роки)
3. АВІАКВИТОК
4. ПЕРЕБУВАННЯ
5. ХАРЧУВАННЯ (3-разове)
6. МЕД-СТРАХОВКА
7. ТРАНСПОРТ
8. ТРЕЙНІНГ ПО СПЕЦІАЛЬНОСТІ
9. оплачувані відпустки
10. ОДНОСТРІЙ

У разі успішного проходження співбесіди, Роботодавець надає робочий контракт. Якщо він Вас влаштовує, і Ви підписуєте його, починається оформлення робочої візи. Для цього необхідно мати закордонний паспорт, дійсний не менше одного року з дня передбачуваного в'їзду в країну, або виїзну друк в вашому паспорті.
РОБОЧА ВІЗА оформляється від 3-х до 6-ти тижнів, після чого бронюється квиток. Тобто, після підпису контракту у кандидата є максимум півтора місяці до від'їзду.

Багато років, ми співпрацюємо без посередників, з найкращими готелями Арабських Еміратів, якісно робимо свою роботу, з цієї причини, наша база роботодавців досить велика. ПОСТІЙНО потрібно персонал в готелі, на позиції: Receptions - Guest Relations - Sales - Hostesses - Barman's - Waiter / ss - Fitness Instructors - Cooks - Sommeliers.

Від наших кандидатів, ми вимагаємо трохи: 1. Знання розмовної англійської мови 2. Вік до 35 років. Досвід роботи на що претендує позицію вітається, але це не обов'язково. Готелі високого класу, завжди надають тренінги своїм працівникам.

ОПИС КРАЇНИ


Об'єднані Арабські Емірати ( 'Аль-'Імарат' аль-Арабія 'аль-Муттахида), ОАЕ - держава в південно-західній Азії в східній частині Аравійського півострова. Межує з Саудівською Аравією на заході і півдні, з Оманом - на південному сході і на північному сході (оманський анклав Мадх'я). Омивається водами Перської та Оманської заток.


НАСЕЛЕННЯ


Населення ОАЕ - 4,8 млн осіб, переважна більшість з яких (до 70%) - робітники з Південної і Південно-Східної Азії. Корінне населення в основному представлено мусульманами-сунітами. Об'єднані Арабські Емірати включають в себе 7 еміратів:

КЛІМАТ


клімат Об'єднаних Арабських Еміратів сухий субтропічний; кількість дощових днів не перевищує 7-10 на рік, переважно в зимовий період (січень і лютий).
Температура води на відкритих пляжах ОАЕ (Перська Затока) коливається в діапазоні від +15 взимку до +35 влітку. Взимку, коли вода холодна навіть на мілководді, практично ніхто не купається. У воду заходять або ті, для кого купання в Перській Затоці питання принципу або ті, у кого на батьківщині +15 це нормальна температура води влітку. Всі інші в цей час купаються в закритих басейнах. У зв'язку з цим вода в басейнах при готелях зимою підігрівається, а влітку охолоджується. Останнє теж важливо, тому що влітку вода в Перській затоці дуже тепла і знаходження в ній не приносить бажаної прохолоди. Це актуально для періоду з травня по вересень.


Правила поведінки У КРАЇНІ


В ОАЕ, як і в будь-якій країні, скромність і стриманість є нормою поведінки, як для місцевих жителів, так і для гостей з-за кордону, які повинні поважати закони, правила і звичаї країни, в якій знаходяться. Виявляти більш ніж дружні почуття в публічних місцях заборонено під загрозою великого штрафу, і навіть депортації з країни. Вибираючи одяг потрібно уникати міні-спідниць, глибоких декольте та просвічують суконь на голе тіло. Особливу увагу одязі потрібно приділити туристам, які проживають в еміраті Шарджа , Найбільш консервативному в цьому відношенні. Занадто відверте вбрання може створити вам проблеми не тільки з поліцією, а й з місцевими ловеласами, які тут же почнуть робити вам «романтичні» пропозиції. Розпивання спиртних напоїв, включаючи пиво, в громадських місцях (на вуличній лавці, в парку, на пляжі) загрожує штрафом і тюремним ув'язненням. Формально, туристи не можуть придбати в ОАЕ алкоголь на винос - для цього потрібна спеціальна алкогольна ліцензія , Що видається тільки резидентам ОАЕ. Як виняток з правила, на території еміратів Аджман , Умм-Аль-Кувейн , Рас-Аль-Хейм і Фуджейра є спеціальні магазини, в яких спиртне можна придбати без ліцензії.
В Об'єднаних Арабських Еміратах заборонено спільне проживання осіб різної статі не перебувають у шлюбі. Це справедливо як по відношенню до резидентів, так і до туристів. І хоча в готелях ОАЕ лояльно ставляться до парам, які перебувають у цивільному шлюбі, цим краще не зловживати. Перш ніж затівати флірт з ким-небудь, подумайте як слід: ви обидва серйозно ризикуєте. Якщо він виявиться таємним агентом «поліції моралі», то вас чекає в'язниця і висилка з країни. Відмітка про депортацію в вашому паспорті може ускладнити подальші закордонні вояжі.
Щоранку мільярди людей по всій Землі відправляються на роботу. Не виняток і Арабські Емірати , Невелика держава на Аравійському півострові з населенням п'ять мільйонів чоловік. Однак є і суттєва відмінність - з усіх жителів ОАЕ тільки у одного мільйона в кишені місцевий паспорт. Решта чотири мільйони - приїжджі, робочі мігранти. Шляхи, якими ці люди потрапили сюди, різні: одні приїхали в пошуках заробітку, інші - за набуттям досвіду роботи в міжнародних компаніях, треті - через брак робочих місць у себе на батьківщині.
Серед приїжджих домінують індійці і пакистанці, зайняті, в більшості своїй, на низькооплачуваної чорновій роботі. Багато вихідців з близькосхідного регіону - Саудівської Аравії, Катару, Кувейту, Лівану, Ірану, Палестини. З кожним днем ​​в Арабських Еміратах все більше вихідців з Азії - філіппінців і китайців, громадян деяких інших держав, таких як Бангладеш або Шрі-Ланка. Зустрічаються європейці (в основному, британці) і американці.
Особливе місце у всьому цьому різноманітті займають вихідці з країн СНД і Балтії. За різними оцінками, тут проживає від 50 до 70 тисяч людей, які розмовляють російською мовою. Частина з них залишилася тут з часів 90-х років минулого століття, коли з Арабських Еміратів в Росію, Казахстан, Україну та інші країни СНД тоннами везли електроніку, мобільні телефони, текстиль та інші побутові товари. У 2005 році, коли бум ділового туризму пішов на спад, почався інший бум - будівельний. У Арабські Емірати потягнулися дуже багаті люди, що інвестують свої гроші в місцеву економіку і нерухомість.
Так, російськомовна діаспора в ОАЕ не може зрівнятися за чисельністю з індійською, а й 70-ти тисяч російськомовних жителів ОАЕ виявилося досить для того, щоб в Еміратах з'явився свій невеликий російськомовний світ. Цьому допомогло й те, що до числа проживають в країні постійно потрібно додавати число російськомовних туристів, які щорічно приїжджають в Арабські Емірати на відпочинок. А це близько 1 млн на рік - 10% від числа всіх туристів, які відвідують ОАЕ. Для того щоб обслуговувати цю армію клієнтів і потрібні російськомовні співробітники, які працюють у всіх сферах, починаючи від продавців в маленьких магазинчиках, закінчуючи керівниками великими компаніями і навіть генеральним директором найбільшого в світі торгового центру.
Російськомовні жителі, прагнучи забезпечити свій побут в ОАЕ, відкривають тут російські клініки, російські салони краси, російські супермаркети, в яких можна знайти російські продукти, і російські ресторани, в яких можна покуштувати страви національної російської, узбецької, казахської, корейської, української кухні.
Тому до російськомовних гідів, туроператорам, офіціантам, рятувальникам в аквапарках , Охоронцям і продавцям в торгових центрах додаються російські викладачі, російські лікарі, російські менеджери в автомобільних салонах і агентствах нерухомості. Цей список можна продовжувати нескінченно. Російські редактори та дизайнери видають в Еміратах російськомовні журнали. Російські диктори ведуть в ОАЕ передачі російського радіо . Російськомовні діти відвідують російські школи і російські дитячі сади, де працюють російськомовні викладачі з республік колишнього СРСР. В Арабських Еміратах навіть є «Російський музичний центр», який створений на базі російської школи. Є й філія російського університету. А ще студенти з Росії, Казахстану, Узбекистану, Білорусії та інших країн СНД навчаються в численних закордонних університетах в ОАЕ і вважаються самими цілеспрямованими і працьовитими. Ці ж студенти не тільки добре вчаться, але і працюють. Наприклад, на стендах в торгових центрах, рекламуючи товари та послуги.

Не можна не сказати і про російських дівчат, які знайшли в далекій країні своє щастя, вийшовши заміж за східного чоловіка. Так що не варто дивуватися, зустрівши російську дівчину в традиційних східних шатах. До речі, багато з них теж не сидять вдома, і влаштовуються на роботу або ж відкривають свій бізнес: SPA-салони, салони краси, ательє з пошиття одягу, модні бутики. Вакансії в цих закладах, звичайно ж, відкриті, в першу, чергу для російськомовних співробітників

Новости