Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гостьове запрошення до Ізраїлю

Ізраїль   - країна виконання бажань, і навіть не трьох, а всіх, які тільки можуть виникнути

Ізраїль - країна виконання бажань, і навіть не трьох, а всіх, які тільки можуть виникнути. Це дивовижна, чудова, чарівна країна. У цій країні все добре і красиво. Красива, карколомна, мальовнича природа, чотири теплих моря, з чистими, золотистими пляжами, на яких можна ніжитися цілими днями. Тут хороша погода, привітні люди. В Ізраїлі також чисті, затишні, комфортні готелі та мотелі, розраховані для людей з різним рівнем заробітку і достатку. Підібрати хороший номер в готелі, в якому є все, що потрібно для сучасної людини, тут в цій дивовижній, прекрасній країні - не є проблемою. З року в рік поспішають за гостьовими запрошеннями до Ізраїлю і за туристичними путівками туристи і любителі якісного відпочинку з різних куточків світу.

Адже тут і тільки тут працівники готелів, готелів Ізраїлю , Барів, ресторанів та інших закладів будуть обслуговувати їх на найвищому рівні. Взагалі, все, що стосується Ізраїлю, відноситься до вищого рівня і класу. Жодна людина, яка побувала в Ізраїлі, не дивлячись на мету своєї поїздки, не сказав жодного поганого слова в сторону цього великого держави. В Ізраїлі маленька тільки територія, все інше тут велике, красиве, різноманітне, цікаве, захоплююче, що вабить і таємниче. Тому, такі цінні хвилини проведені тут. Ізраїль - земля біблійна, обітована.

Багато людей прагнуть потрапити сюди, в Ізраїль, і багато з них приїжджають, насолоджуються високоякісним відпочинком, а хтось лікуванням. Але не у всіх це виходить. Громадяни Росії мають право їхати в Ізраїль без наявності візи з 2008 року, через три роки, а саме з 2011 року тими ж самими правами почали володіти і громадяни України. Але є винятки і серед них. Деякі групи людей з певними цілями свого візиту в держава Ізраїль повинні отримати візу. Без візи в країні можна перебувати не більше 90 днів, для українців один раз на пів року, для росіян цілий рік. Є ще одна умова, ваш закордонний паспорт повинен мати термін придатності більше ніж півроку з моменту виїзду в країну Ізраїль.

Є різні цілі попадання в державу, які обов'язково потрібно вказувати при оформленні документів на виїзд. Ви можете їхати на лікування, за туристичною путівкою, на навчання, у комерційних справах, і ще по гостьовим запрошенням до Ізраїлю. Окремо для кожної групи людей є певний список необхідних документів. Без наявності всіх потрібних справочек і папірців ви не зможете перетнути кордон Ізраїлю , Тому потрібно бути уважними.

Сьогодні ми поговоримо тільки про збір документів тільки для однієї групи людей. Які документи потрібні для тих, хто їде за гостьовим запрошенням до Ізраїлю? Деякі пункти однакові для всіх. Всім групам людей з різними цілями перебування в Ізраїль потрібно мати закордонний паспорт, хотілося б ще раз нагадати, його термін дії не повинен закінчується раніше, ніж півроку з моменту відправки в країну. І ще один пункт, це квитки. Ви, повинні, їх пред'явить. Квиток туди і назад, з датами вашого перебування в Ізраїль, і з датою вашого вильоту звідти. А так же необхідна наявність медичної страховки. Потрібна вона вам для того, щоб без проблем отримувати послуги лікарів, звертатися в разі несподіваної хвороби або травми за кордоном в будь-яку лікарню Ізраїлю . Ну, а далі окремо. Для відправлення за гостьовим запрошенням до Ізраїлю при собі необхідно мати такі документи: лист, в якому власне і написано про те, що ваші близькі друзі або ваші родичі запрошують на час погостювати до себе, до Ізраїлю.

Є також така умова, що людина, яка надіслала вам гостьове запрошення до Ізраїлю, повинен бути громадянином Ізраїлю. Лист, а точніше прислане запрошення ви повинні будете показати, тобто принести його оригінал при оформленні документів. Запрошення не повинно бути в офіційній формі, його пишуть довільно. Обов'язково вказує запрошує сторона терміни вашого перебування на території Ізраїлю , З якою, і по яку дату ви будете гостем. Треба вказати привід запрошення, чому запрошений повинен їхати. У гостьовому запрошенні до Ізраїлю так само повинен бути адреса відправника, тобто те місце, де буде проживати запрошена людина під час перебування в країні. Так само повне ім'я, прізвище, взагалі всі дані про людину, який надіслав запрошення. Завіряти цей лист, запрошення у нотаріуса не обов'язково. Можна обійтися і без цього. Нести його можна у вигляді факсу, який вам прислали, або роздрукувати з вашої електронної пошти.

Тут же, в цьому гостьовому запрошенні до Ізраїлю, пишеться запрошеної стороною то, що вони беруть всі ваші грошові витрати, витрати на себе. Гість повинен бути повністю забезпечений під час візиту в країну. Тобто йому повинні бути оплачені квитки в дві сторони, він повинен бути забезпечений нормальним харчуванням і, звичайно ж, житлом, щоб гість не відмовляв собі, не обмежує свої потреби. Якщо ж сторона запрошення не підтвердила цього, відмовилася утримувати свою гостя, то гість повинен довести, що він може це зробити сам. Для цього йому буде потрібно на роботі у бухгалтера взяти довідку про свої доходи. За цією довідкою і судитимуть про його здатності оплатити всі свої витрати самостійно, чи варто його випускати зі країни або ж немає.

Ну, ось за гостьовим запрошенням до Ізраїлю ніби як все. Для того, щоб впевненість була присутня якщо ви сильно переживаєте про набір документів чи при вас, чи все є, сходіть, проконсультуйтеся до фахівця, професіонала. Нехай він вам дасть список з окремими пунктами. Зібравши кожен наступний документ зі списку, викреслюйте його. Так вам буде спокійніше.

Для людей, які мають гостьові запрошення до Ізраїлю, і для людей, з іншою метою візиту в цю унікальну країну радиться мати при собі крім закордонного паспорта ще й паспорт громадянина тієї країни, громадянином якої вони є, в якій проживають.

Ізраїль ідеально підходить і для відпочинку в ньому з дітьми, не залежно від їх віку. Тут безліч цікавих місць, парків, зоопарків, розважальних майданчиків. Готелі та мотелі повністю пристосовані для проживання в них сімей з дітьми, є дитячі басейни, дитячі кімнати і майданчики. В Ізраїлі чудова і дитяча кухня. Тому, якщо з собою в дорогу берете дитину, то обов'язково візьміть його свідоцтво про народження.

Не варто забувати і про те, що не всі люди, які бажають отримати візу і звернулися в посольство за її отриманням - отримують візу. Подача документів в посольство не є гарантією отримання візи. Так, що не тіштеся тим заздалегідь.

Люди, які були депортовані з території Ізраїлю, не мають ніяких шансів отримати візу знову. Це буде тривати протягом десяти років. По закінченню цього терміну документи можуть бути подані.

Вирушаючи за гостьовим запрошенням до Ізраїлю, добре вам там відпочити. Намагайтеся побачити якомога більше цікавого, нового. А з цим, ми вам обіцяємо, проблем в Ізраїлі не буде.


Які документи потрібні для тих, хто їде за гостьовим запрошенням до Ізраїлю?

Новости