Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відгук про iOS 8.4 в айфоне і Айпад - червень 2015 - мультимедіа, відео

  1. Голосовий набір в Apple
  2. Селфі з таймером в Apple
  3. «Сафарі» без реклами в Apple
  4. Віддалений доступ до фото в Apple
20:07 / 13 липня 2015

Система, дійсно, стала працювати швидше. НАША журналістка - про те, що її зацікавило.

Цієї весни у користувачів гаджетів Apple з'явилася можливість завантажити нову мобільну операційну систему iOS 8.3, а на днях і iOS 8.4. Головне і довгоочікуване нововведення для росіян - русифікований набір цифрової помічниці Siri.

З додатком «Повідомлення» користувачі отримали можливість моментально блокувати небажані розсилки і ставити на їх джерело позначку «спам».

Бонусом для активних користувачів стала оновлена ​​панель зі смайликами Emaji з розширеним набором. До всього іншого Apple повідомила про усунення багатьох неполадок.

В першу чергу, розробники Apple в оновленій iOS 8.4 підвищили стабільність і швидкість операційної системи. Тепер більшість додатків запускається швидше.

Кореспондент НАШОЇ протестувала на собі нову операційну систему iOS 8.4, щоб зрозуміти, наскільки анонси розробників збіглися з реальністю.

Голосовий набір в Apple

Користувачі техніки Apple тепер можуть використовувати для спілкування функцію голосового набору. Вона працює в будь-яких програмах і додатках: в списку контактів, нотатках, смс-повідомленнях і Інтернеті . В цілому користуватися нею зручно, особливо якщо потрібно терміново відповісти на повідомлення, а користувач в цей момент перебуває за кермом. Важливо говорити дуже чітко і голосно, інакше система не розбере ваш текст і набере зовсім не те, що ви хотіли.

Змінилося і управління поштою. Воно стало значно простіше. Якщо ви захочете відзначити лист, то потрібно провести по екрану айфона, або Айпад вправо, для інших дій - вліво або вгору. До речі, випадково видалені листи зараз легко відновлюються після «струшування» пристрою. Система працює швидко, на команди реагрует спритно - я переконалася в цьому на власному досвіді і «лагів» поки не виявила.

Селфі з таймером в Apple

У пристроях Apple з'явилася можливість робити Селфі з таймером. Кількість секунд, необхідних для того, щоб встигнути прийняти позу, ви вибираєте самі. Функція досить зручна для тих, кому треба кілька секунд, щоб «прийняти особу» і потрібно звільнити руки від натискання кнопки. Ну і дає можливість зайвий раз пограти з камерою.

Приємним бонусом став швидке введення веб-адрес. Якщо ви будете утримувати кнопку коми, то побачите, що спливло віконце з різними закінченнями: ru, рф, org та інші. Навіщо потрібна ця функція, я так і не зрозуміла. Часу на вибір закінчення витрачається нітрохи не менше, ніж на самостійний набір на клавіатурі тих же букв.

Якщо ви захочете, то можете розповісти всім людям з вашого списку контактів, де зараз перебуваєте. Таку можливість дає нова функція «Геопозіція». Так, можна похвалитися, якщо ви перебуваєте на якомусь екзотичному пляжі, але якийсь більш чіткої користі від цієї функції я не знайшла.

«Сафарі» без реклами в Apple

З програмою «Сафарі» користувачі Apple можуть читати сторінки в Інтернеті без реклами. Спеціальна іконка дає можливість відключити в мережі все, крім тексту і зображення. Ось це нововведення, дійсно, радує. Спаму в Інтернеті зараз не просто багато, а надто багато, і можливість уникнути його тільки радує.

З альбомів тепер можна відновлювати недавно віддалені фото. До речі, настройки в камері стали простіше. Тепер експозицію і автофокус можна встановлювати, проводячи пальцем по дисплею вгору або вниз. Функція непогана і в цілому зручна, але Андроїд до цього додумався ще давно.

Віддалений доступ до фото в Apple

Віддалений доступ для пристроїв Apple тепер дозволяє бачити зроблені фото на будь-яких пристроях, будь то айфон, Айпад або макбук. З одного боку, так, це зручно і може заощадити час, з іншого - мимоволі згадуєш фільми на кшталт «Домашнього відео» і задаєшся питанням: а чи треба?

У iBooks Store тепер можна абсолютно безкоштовно завантажити керівництво користувача. У ньому можна детально дізнатися про всі функції айфонів і Айпад. Цю новинку редакція НАШОЇ дружно схвалила. Особливо корисна вона для новачків на зразок мене, які користуються гаджетами від Apple недавно. Позбавляє від зайвих питань і допомагає дізнатися про невідомі нам раніше можливості пристрою.

Крім того, у оновлених Apple з'явився додаток «Подскасти», яке дозволяє завантажувати їх до себе на пристрій, слухати, коли зручно. Після прослуховування вони видаляються з пам'яті гаджета.

З одного боку, так, це зручно і може заощадити час, з іншого - мимоволі згадуєш фільми на кшталт «Домашнього відео» і задаєшся питанням: а чи треба?

Новости