Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вибираючи готель - Басейни готелю - Який готель вибрати

  1. 1. Оцініть зовнішній вигляд і розміри басейну
  2. 2. Вивчіть інфраструктуру навколо басейну
  3. 3. Чи є підігрів?
  4. 4. Безпека
  5. 5. Відпочиваючи з дітьми, вивчіть дитячий басейн
  6. 6. Чи потрібен аквапарк?
  7. 7. І наостанок: нехай басейн буде просто красивим або незвичайним:

Ми знімаємо найкрутіші відео про готелі і дуже пишаємося цим. Ми впевнені в тому, що подивившись одне наше відео, уже можна вибрати правильний готель без витрачання часу на читання відгуків. Для цього вам лише необхідно звертати увагу на незначні, здавалося б, нюанси, які потім можуть стати запорукою гарного відпочинку.

Саме тому ми підготували серію оглядів про те, як правильно вибрати готель і на які деталі на відео і відпочинку необхідно звертати увагу.

вивчивши ресепшн , номера , ресторани і інтер'єри , Ми подорожуємо до ще одного важливого об'єкту: басейнах. Багато туристів відсівають басейни за непотрібністю, вважаючи, що немає сенсу в них плавати, коли поруч є прекрасно море. Проте, всі ми знаємо, що не всі готелі знаходяться на березі, а іноді зайвий раз навертати кола від готелю до пляжу не хочеться. У інших готелів пляжів немає зовсім, чому басейн стає його головним активом для любителів плавати, тому давайте розбиратися, що до чого.

1. Оцініть зовнішній вигляд і розміри басейну

Розміри басейну зручно зіставляти з розмірами готелю: якщо номерів багато, а басейн маленький, то готуйтеся до майбутньої битві за лежаки, шуму і купі народу. Не радійте відразу, якщо в маленькому затишному басейні нікого немає, а уважно подивіться на воду: чиста вона? Можливо, причина малолюдних басейну саме в тому, що його давно не чистили.

Подивіться на готель Florida Park 3 * в Санта-Сусанні в Іспанії: басейн помірних розмірів і цілком готовий прийняти всіх своїх гостей, та й стрункі ряди лежаків готові вмістити всіх бажаючих.

Подивіться на готель   Florida Park 3 *   в Санта-Сусанні в Іспанії: басейн помірних розмірів і цілком готовий прийняти всіх своїх гостей, та й стрункі ряди лежаків готові вмістити всіх бажаючих

А в Augusta Club 4 * знайти вільне місце біля басейну неможливо: тут і лежаків-то практично немає, а овальна конструкція по центру явно ускладнить плавання.

А в   Augusta Club 4 *   знайти вільне місце біля басейну неможливо: тут і лежаків-то практично немає, а овальна конструкція по центру явно ускладнить плавання

2. Вивчіть інфраструктуру навколо басейну

У більшості курортних готелів басейн - це місце концентрації всіх розваг для гостей, тому чітко вирішите для себе: ви за галасливий або спокійний відпочинок. Якщо вам до душі гучна музика протягом усього дня, ігри аніматорів, безліч розважаються гостей, то ви все це побачите на нашому відео і зрозумієте, що цей готель ваш. А ось любителям відпочинку на самоті, слід придивитися до готелів, які мають кілька басейнів. В такому випадку ви вб'єте двох зайців: при бажанні можна відправитися в свій тихий закуток або ж приєднатися до загальних веселощів в іншому басейні.

готель Majestic Colonial Punta Cana 5 * вирішив проблему поділу гостей по-іншому: головний басейн йде крізь всю територію готелю, від чого у нього є і галасливі ділянки і тихі.

готель   Majestic Colonial Punta Cana 5 *   вирішив проблему поділу гостей по-іншому: головний басейн йде крізь всю територію готелю, від чого у нього є і галасливі ділянки і тихі

Деякі готелі зараз пішли далі: відкривають окремі корпуси для гостей старше 18 років і надають їм власний басейн. У готелі Elysium 5 * в Пафосі такий корпус взагалі виглядає як окремий готель:

У готелі   Elysium 5 *   в Пафосі такий корпус взагалі виглядає як окремий готель:

3. Чи є підігрів?

Ми не замислюємося про наявність підігріву в басейні, поки не приїжджаємо в Єгипет взимку і розуміємо, що на морі може бути прохолодно, а ось купатися в теплій водичці басейну відразу стає приємно. Дана інформація зазвичай завжди вказується як самим готелем, так і туроператором. Перевіряйте краще кілька разів: у січні він ще може працювати, а в лютому несподівано закритися на ремонт.

І так, басейни підігріваються не всі. Так, гостям готелів Jasmin Village 3 * і Ali Baba Palace 4 * в Хургаді взимку доводиться відвідувати басейн готелю Aladdin Beach Resort 4 * , Єдиний підігрівається на три готелі.

Так, гостям готелів   Jasmin Village 3 *   і   Ali Baba Palace 4 *   в Хургаді взимку доводиться відвідувати басейн готелю   Aladdin Beach Resort 4 *   , Єдиний підігрівається на три готелі

4. Безпека

Це питання актуальне як для дітей, так і для дорослих: басейн не повинен мати складних конструкцій, а також слизькій плитки навколо.

Так, наприклад, басейн готелю Kaktus Playa 3 * оточений не плиткою, а спеціальним прогумованим матеріалом.

Так, наприклад, басейн готелю   Kaktus Playa 3 *   оточений не плиткою, а спеціальним прогумованим матеріалом

А в готелі Mangrove Panwa Phuket Resort 4 * басейн взагалі розташований практично на газоні:

А в готелі   Mangrove Panwa Phuket Resort 4 *   басейн взагалі розташований практично на газоні:

5. Відпочиваючи з дітьми, вивчіть дитячий басейн

У багатьох готелях дитячий басейн виглядає, м'яко кажучи, убого і незручно. А діти, тим часом, часто не можуть зрозуміти всю красу моря: для них занадто неспокійний і солоне. У дитячому басейні головне - це безпека, розташування і тінь.

Відповідальні готелі роблять дитячий басейн досить просторим, щоб туди могли поміститися і батьки. Також непоганим рішенням є і наявність тенту над басейном: діти зможуть плескатися у воді без ризику обгоріти. Так, басейн готелю Almyra 5 * з його білосніжним тентом є центром тяжіння як дорослих, так і дітей:

Так, басейн готелю   Almyra 5 *   з його білосніжним тентом є центром тяжіння як дорослих, так і дітей:

6. Чи потрібен аквапарк?

Запитайте себе чесно: чи потрібен вам аквапарк і водні гірки? Якщо потрібні, то уважно вивчіть не тільки інформацію про готелі, а й відео. Так, незважаючи на те, що багато домініканські готелі заявляють про наявність аквапарку, на їх території є тільки гірки для дітей, про що ми писали в одному з наших оглядів.

А ось в аквапарках готелів Єгипту взимку підігріваються не всі гірки. У найбільшому аквапарку готелю Park Inn By Radisson Sharm El Sheikh 4 * деякі атракціони і басейни в зимовий період не підігріваються. А дуже шкода, аквапарк просторий і цікавий.

А дуже шкода, аквапарк просторий і цікавий

7. І наостанок: нехай басейн буде просто красивим або незвичайним:

Sri Panwa Phuket 5 * , Пхукет

Four Seasons 5 * , Лімассол

Millennium Plaza Hotel Dubai 5 * , Дубай

У наступному огляді звернемося до дослідження території готелю, а попередні огляди можна прочитати тут:

1. Лобі і ресепшн

2. Номери

3. Ресторани

4. Інтер'єри

3. Чи є підігрів?
6. Чи потрібен аквапарк?
Не радійте відразу, якщо в маленькому затишному басейні нікого немає, а уважно подивіться на воду: чиста вона?
3. Чи є підігрів?
6. Чи потрібен аквапарк?
Запитайте себе чесно: чи потрібен вам аквапарк і водні гірки?

Новости