Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фоторепортаж: Пляжний клуб на даху Ocean Plaza

На даху парковки Ocean Plaza відкрили City Beach Club, пляжний клуб з двома басейнами, рестораном, баром і сценою. Ремонт в закладі ще не закінчили, тому приймати гостей почнуть з 24 серпня. До цього часу наповнять другий басейн, підготують санвузли та душові кабіни.

Клуб займає 3 000 квадратних метрів і здатний вмістити 1 200 осіб. Розмір басейнів - 170 і 100 квадратних метрів (для порівняння: басейн в Sport Life - 375 квадратних метрів). У басейнах працює система підігріву води, яка підтримує температуру 25-26 градусів. Навколо них розставлені шезлонги і парасольки. Також можна орендувати кругле ліжко на два-три людини або квадратну зі столом на чотири-п'ять чоловік. Вище рівня басейнів обладнали VIP-зону. Вартість оренди шезлонгів і пляжних ліжок - 100-800 гривень. Вхід на територію клубу - 100 гривень.

Незабаром тут відкриється великий ресторан, в основі меню якого будуть страви, приготовані на грилі. Власник доставки Quick-Li і співвласник City Beach Club Валерій Созановський розробить для закладу лінійку десертів. Поки на території працює тільки бар (кава - 30-40 гривень, коктейлі - 70-80, шампанське Moёt посилання - 1 600).

На узвишші зробили сцену, де будуть проходити денні концерти і виступи діджеїв. Перший концерт запланований на 24 серпня, афішу заходів можна подивитися на сайті .

Заклад працюватиме з 09:00 до останнього клієнта. Взимку клуб переобладнують: встановлять сауни і хамам, від яких до басейнів будуть вести скляні коридори.

Фотографії: Аня Гаріенчік

Новости