Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ігор Ніколаєв і Юля Проскурякова: «Після восьми років шлюбу ми навчилися розуміти один одного»

Сімейна пара розповіла в інтерв'ю про ідеальні зйомках, музичному вихованні та сімейної дієті Сімейна пара розповіла в інтерв'ю про ідеальні зйомках, музичному вихованні та сімейної дієті   Ігор Ніколаєв і Юля Проскурякова   Фото: матеріали прес-служб   Ігоря Ніколаєва шанувальники знають як співака і композитора

Ігор Ніколаєв і Юля Проскурякова

Фото: матеріали прес-служб

Ігоря Ніколаєва шанувальники знають як співака і композитора. Його дружина Юля Проскурякова теж давно підкорює сцену. Але недавно Ігор і Юля зіграли в романтичній комедії.

- Ігор, Юля, розкажіть, як до вас надійшла пропозиція знятися в кіно?

Юля: У соцмережах я познайомилася з продюсером Гевонд Андреасяном, ми подружилися. Через деякий час він написав мені, що є невелика роль - Катюха, подруги нареченої, і що їм з режисером здається, що я з нею впораюся! Ось так я потрапила в проект під назвою «Щастя! Здоров'я! ».

Ігор: А потім і мене вмовила!

- Доводилося йти на якісь жертви заради того, щоб потрапити в потрібний образ?

Юля: Ні. Підбирали ж за типажем, і мій типаж підходив: повненька, бойова, зухвала, але в той же час добра і вірить в любов. Костюм підібрали швидко, всього за одну примірку! Волосся, макіяж - все вже продумали стилісти і зробили на майданчику; ось так і з'явилася моя Катя. А Ігор грав самого себе! Костюм той же: окуляри, волосся і вуса. (Посміхається.) На майданчику було дуже весело, атмосфера легка. Ми між дублями і танцювали, і співали, і жартували, і сміялися, тим більше що велика частина акторів виявилася з Comedy і серіалу «Універ», а з почуттям гумору у них, як відомо, повний порядок, так що було здорово.

- Яке подружжю на одному майданчику? Це допомагає чи, навпаки, заважає?

Юля: Ми жодного разу не посварилися. Та й не через що було. Ігор - професіонал, я теж людина відповідальна і виконавчий.

- А в житті ви часто сперечаєтесь один з одним?

Юля: Після восьми років шлюбу і тринадцяти років знайомства ми навчилися чудово розуміти один одного. Тому при виникненні невеликих розбіжностей обидва йдемо на примирення! Ніхто з нас не вередує і губи не дме!

- У фільмі весілля проходять досить запально. А який вам запам'яталася ваше весілля?

Юля: У нас була дуже душевна весілля. Весела, сімейна, з близькими друзями і родичами. Мені все запам'яталося, але особливо пам'ятаю наш перший весільний танець ... дуже зворушливий момент!

- Весілля рідко обходяться без курйозів. У вас сталося щось не за сценарієм?

Юля: Наше весілля, слава богу, пройшла без особливих курйозами та пригодами, крім того що були величезні пробки і ми чекали нашу неньку - Світлану Митрофанівну (маму Ігоря). Вона у нас такий відповідальний чоловік і дуже переживала, що не встигає до початку церемонії. Чекали, чекали і вирішили все-таки оголосити вихід нареченого і нареченої. І як тільки Андрій Малахов сказав: «Зустрічайте нареченого і наречену», - прямо на цій фразі увійшла наша мама, все зраділи і свято оголосили відкритим! Танцювали і веселилися до ранку!

- Юля, ви граєте подружку нареченої, яка не спіймала букет нареченої. У житті коли-небудь ловили такий букет?

Юля: Ніколи не ловила букетів, мені якось не щастило, але тим не менше заміж-то я вийшла, слава богу. І букет не знадобився.

- Де перебувала ваша дочка в той час, поки ви були на знімальному майданчику? Хто допомагає з нею займатися, коли вам, наприклад, потрібно виїхати?

Юля: І няня, і бабусі. Всі допомагають по можливості. Моя мама - працююча бабуся, а мама Ігоря в силу віку і здоров'я вже не так активно може допомагати, але вони обидві намагаються і в найвідповідальніші моменти завжди виручають.

- Ігор, розкажіть, як зараз проходить ваше творче життя? Якими новими проектами порадуєте?

Ігор: Найближчим часом відбудеться дуже цікавий конкурс на телеканалі, де юні виконавці з різних країн світу будуть співати мої пісні! Я в передчутті і в очікуванні сюрпризів і відкриттів! Тим більше що режисером цього проекту є культовий телевізійний режисер всіх «Фабрик» Ліна Аріфуллін!

- Ви давно на сцені. Як за цей час змінилися ваші шанувальниці?

Ігор: Вони стали інтелігентними людьми, самостійними особистостями, і мені приємно, що ми так довго йдемо разом по життю!

- Юля, ви чоловіка до прихильниць НЕ ревнуєте?

Юля: Ніколи не ревнувала і не ревную. У нас чудовий клуб шанувальників, вони завжди дуже тактовні, уважні, завжди нас дивують, а які подарунки неймовірні дарують і мені, і Ігорю, і Вероніці. Якось Ігорю на гастролях подарували шоколадну скульптуру, причому в повний зріст! Але ми після гастролей відразу повинні були летіти в Майамі, і мені так шкода було залишати це шоколадне пишність, що я взяла його з собою ...

Ігор: Я попереджав, що вона розтане, але ти наполягла на своєму ...

Юля: Загалом, ми її майже довезли дванадцятьох годин вона не танула і перед посадкою в аеропорту Майамі раптом вся розтанула! Як же було прикро, адже майже довезли, і навіть не з'їли ні шматочка шоколадного Ігоря !!! До сих пір згадуємо цю історію ...

- Юля, чула, що ви від чоловіка в плані зайнятості не відстаєте: у вас активно розвивається театральна кар'єра ...

Юля: Так, в минулому році я поступила в ГИТИС, тепер я студентка другого курсу заочного режисерсько-акторської факультету, граю етюди, ходжу на акторські тренінги, вивчаю і читаю багато літератури і складаю іспити! Також я граю в театральному центрі «Гримерка», перед літніми канікулами ми показали спектакль «Зірки на ранковому небі». Дуже цікава історія про радянських часів, коли перед початком Олімпіади-80 всіх «ненадійних елементів» вивозили за 101-й кілометр, щоб про нашу країну склалося саме позитивне враження. Мені дісталася роль Анни - повії і алкоголічки. Так-так, ось така цікава у мене героїня! (Посміхається.) Також наш художній керівник і режисер Микита Салопін запропонував поставити ще один спектакль - «Сон в літню ніч» за Шекспіром; так що моя театральне життя вирує, і я повністю занурена в творчий процес!

- Що відбувається у вашій музичній кар'єрі?

Юля: Я вперше сама написала пісні: «Хуан-хуліган», на яку ми зняли хуліганський відео, і ліричну композицію «Я не можу без тебе», яка присвячена Ігорю.

- Напевно у вашій доньці Вероніці ви бачите риси один одного. Що і від кого вона взяла в характері, зовнішності, поведінці?

Юля: Вона дуже схожа на Ігоря, але й мої риси в ній теж з'являються! Вона музична дівчинка, любить танцювати і співати, ліпить, малює. З трьох років ми плануємо віддати її в садок, тому що вона неймовірно товариська. Про якісь серйозні артистичних талантів говорити ще рано - вона ще зовсім маленька.

- Хто з вас в плані виховання строгий, а хто йде на поступки дитині?

Юля: Я строгий батько!

Ігор: А я м'який.

Юля: Але я намагаюся не лаяти, а пояснювати. Наприклад, чому не можна розкидати іграшки, які правила поведінки на майданчику і як вести себе на прогулянці, щоб було і весело, і безпечно !!!

- Ігор, що відбувається в житті вашої старшої доньки Юлії? Чим вона зараз займається?

Ігор: Я пишаюся тим, що Юля стала абсолютно самостійною людиною і професіоналом своєї справи, отримала фармацевтичне вищу освіту. Але в душі вона як і раніше залишилася творчою особистістю, що становить пісні, які знаходять своїх артистів, причому найвідоміших - таких як Крістіна Орбакайте, Діана Гурцкая, Микола Басков, Наташа Корольова і багато інших! Ну а пісня «Ти моє щастя» у виконанні моєї дружини Юлії Проскуряковою стала справжнім народним хітом.

- Ігор, чи є у вашому житті час для хобі?

Ігор: Я збираю вінілові пластинки, для мене це зупинений час і можливість повернутися в ту музику, яку слухав колись, причому в тому справжнісінькому аналоговому звучанні!

- А коли з'являється вільний час, як ви любите його проводити?

Ігор: Я обожнюю великий теніс; якщо дозволяє здоров'я, ситуація і час, то намагаюся втекти на тенісний корт. Крім того, чимало часу ми проводимо з сім'єю.

Юля: Як тільки з'являється вільна хвилинка, обов'язково граємо з Нікою, гуляємо, читаємо. Ніка просто обожнює дітей, дітей різного віку любить. Завжди, коли на вулиці бачить малюків в колясці, каже: «Мама! Дивись, яка гарненька лялечка! Здрастуй, лялечка, я - Ніка ». (Посміхається.) Любить спілкуватися і з дітьми старшого віку і дуже співчуває, коли хтось плаче або засмучується, - завжди намагається пожаліти і обійняти.

- Хто у вашій родині вміє готувати і які у вас коронні страви?

Юля: Звичайно, я. Балую своїх і котлетками, і борщ можу зварити, і омлет, і сирники зробити. Складні страви готувати не вмію, але ось найпростіші супи і друге, звичайно, можу!

- Зараз модно вести здоровий спосіб життя. Чи є у вас якась сімейна дієта?

Юля: Навчаючись в Юридичному інституті, я перший раз спробувала сісти на так звану японську дієту. Протрималася два тижні, схудла на сім кілограмів, а потім мало не втратила свідомість від слабкості і нестачі поживних речовин; з тих пір дієтами не захоплююся і нікому не раджу! Просто харчуйтеся правильно і ведіть щоденник з'їденого за день, контролюйте баланс вуглеводів, білків і жирів і будете завжди здорові і підтягнуті!

- Чула, що у вас є собачка ...

Юля: Її звуть Зойка. Вона схожа на пухнасту руду лисичку з витягнутою гострою мордочкою. Дуже мила, добра і розумна собака: нікого не ображає і охороняє нас як вміє. Породи німецький шпіц. Ми всі її любимо, гладимо і балу, і Ніка любить з нею грати.

- Ви вже вісім років в офіційному шлюбі, а знайомі ще довше. Напевно, у вас вже можна питати про секрети стабільних відносин ...

Юля: Любіть один одного, поважайте і бережіть - це найголовніше!

Ігор: Нічого не боятися і прийняти правильне рішення, якщо серце підказує, що це твій чоловік!

Ігор, Юля, розкажіть, як до вас надійшла пропозиція знятися в кіно?
Доводилося йти на якісь жертви заради того, щоб потрапити в потрібний образ?
Яке подружжю на одному майданчику?
Це допомагає чи, навпаки, заважає?
А в житті ви часто сперечаєтесь один з одним?
А який вам запам'яталася ваше весілля?
У вас сталося щось не за сценарієм?
У житті коли-небудь ловили такий букет?
Де перебувала ваша дочка в той час, поки ви були на знімальному майданчику?
Хто допомагає з нею займатися, коли вам, наприклад, потрібно виїхати?

Новости