Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Азовському морі - недорого і комфортно

  1. Іноді Азовське море краще Чорного
  2. Міський комфорт сільській міні-готелі

Літо не даремно називають часом відпусток. Це єдиний час року, коли можна в повному обсязі отримати порцію елегантного засмаги, комфортного лежання на пляжі, плескання в море і задоволення від виловленої риби. Залишається вирішити питання - де провести відпустку. Зарубіжні курорти далеко не всі можуть собі дозволити. Та й не скрізь можна буде порибалити в тиші. Більшість наших співвітчизників, для яких відпочинок з вудкою доставить максимум задоволення, вважає за краще провести відпустку на березі Азовського моря.

Іноді Азовське море краще Чорного

Все більше туристів переконується, що провести відпустку на березі Азовського моря буває набагато цікавіше, ніж їхати в заповнені відпочиваючими курорти Чорного моря. Не всім подобається шум великих міст, величезна кількість відпочиваючих, переповнені готелі і некомфортний приватний сектор. Азов пропонує відпочинок, девізом якого стане екологічність. Провести відпустку в сільській місце, але при цьому не втратить благ цивілізації - що може бути краще. Цілюще повітря без міського смогу і море - це все, що потрібно для повноцінного відновлення здоров'я.

Цілюще повітря без міського смогу і море - це все, що потрібно для повноцінного відновлення здоров'я

Відпочинок на Азовському морі - пляж біля готелю

Ще одна незаперечна перевага відпочинку на узбережжі Азова - спокій. Немає нічого кращого, ніж провести кілька днів далеко від міської суєти, посидіти з вудкою, зловити рибу своєї мрії, яку можна буде тут же приготувати.

Міський комфорт сільській міні-готелі

Ви ще ніколи так не відпочивали. затишна сільська готель на березі Азовського моря пропонує найкомфортніші умови проживання. Перебуваючи на природі, ви не будете позбавлені всіх сучасних благ цивілізації. І все це задоволення за невеликі гроші. Дешевизна такого відпочинку робить його привабливим для тих, хто вважає, що відпустка слід проводити в екологічно чистих районах.
Ви вважаєте, що відмінна екологія, спокій і рибалка - це все, що потрібно під час відпустки, тоді вам варто поїхати в село на узбережжі Азовського моря. При цьому ви не будете позбавлені всіх зручностей, до яких звик міський житель. Приїжджайте, і ви не пошкодуєте, а уважне ставлення персоналу покличе вас приїхати сюди знову.

Де відпочити - з'ясували, а ось як бути красивою і здоровою можна прочитати на сайті для жінок karin-ka.ru - багато цікавого про новини моди і секрети краси.

І наостанок невелике відео про наш море

Новости