Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Депутат опублікував ціни з їдальні Держдуми (ФОТО)

Як виявилося, три з половиною тисяч рублів - цього недостатньо для того, щоб прожити один місяць в умовах російських реалій. Але в принципі, в межах цієї або трохи більшої суми можна регулярно харчуватися в головній російської їдальні - ціни в цій їдальні цілком демократичні.

Ціни в їдальні Держдуми РФ відрізняються демократичністю, повідомляє депутат Держдуми від Самарської області Олександр Хінштейн, який опублікував на своїй сторінці в Twitter опублікував фото меню з їдальні Держдуми.

Зображення демонструє невисокі ціни - так, пристойний обід можна купити в межах двохсот рублів. Зображення демонструє невисокі ціни - так, пристойний обід можна купити в межах двохсот рублів

Наприклад, порція плову з індичкою обійдеться голодному депутату в 171 рубль. Тарілка борщу - в 88 рублів. Запити це все можна склянкою компоту, що стане слузі народу в 28 рублів.

Якщо виходити з того, що середньостатистичний депутат їсть кожен робочий день (на практиці - набагато частіше), то в місяць обіди в їдальні Держдуми обійдуться йому в суму близько чотирьох тисяч рублів . Варто також відзначити, що на убогість порцій депутатам скаржитися також не доводиться.

Таким чином, Хінштейн, за його власними словами, розвіяв міф про те, що депутати платять сущі копійки за обіди в спецстоловой. За словами депутата, «їдальня ніколи не відрізнялася дешевизною, по крайней мере, [останні] 10-15 років».

За словами депутата, «їдальня ніколи не відрізнялася дешевизною, по крайней мере, [останні] 10-15 років»

Фото з відкритих джерел

Новости