Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Бориспіль» назвав найнепунктуальніші чартерні авіакомпанії

Минулого тижня самими непунктуальність чартерними перевізниками сталі YanAir і Anda Air

Минулого тижня самими непунктуальність чартерними перевізниками сталі YanAir і Anda Air. Найбільш дисципліновані: «Роза Вітрів» і AZUR air

За даними аеропорту «Бориспіль», за неділю 25 червня-3 липня п'ять чартерних авіакомпанії спрацювали з регулярністю нижче 50%. Про це говориться в колонці гендиректора аеропорту Бориспіль Павла Рябікіна, опублікованій LIGA. net .

З його слів, в даний час в аеропорту «Бориспіль» 90% чартерних пасажирів перевозяться трьома авіакомпаніями, однак, негативну статистику нам «роблять» залишилися 10%.

У топ-5 найбільш непунктуальних чартерних авіакомпаній минулого тижня за даними П. Рябікіна увійшли: авіакомпанія Bravo з регулярністю перельотів 44%, «Атласджет» з регулярністю 33%, SkyUp - 25%, YanAir - 7%, Anda Air - 0% . При цьому, найвищий показник серед чартерних перевізників минулого тижня показала Роза Вітрів - 92%.

"З регулярністю 52% здійснювала перевезення авіакомпанія" АзурЕйр ", - відзначає Павло Рябікін. - При цьому, авіакомпанія "АзурЕйр" - єдиний чартерний перевізник, представники якого постійно знаходяться в аеропорту і під час затримок рейсів надають пасажирам весь необхідний обсяг послуг та інформаційного супроводу. Наприклад, з початку літньої навігації авіакомпанія "АзурЕйр" затримано на тривалий термін в квітні 4 вильоту, в травні 10 вильотів, в червні 31, що склало 10,5% 27,8% і отже 37,8% затриманих рейсів від загального кількості. При цьому пасажирська служба аеропорту не зафіксувала жодного випадку порушення порядку обслуговування пасажирів ».

За даними «Борисполя», основною причиною затримок є технічні моменти, пов'язані з несправністю повітряних суден, а головною причиною конфліктних ситуацій в аеропорту - Невиконання деякими чартерними авіакомпаніями Правил повітряних перевезень, тобто роботи з пасажирами затриманих рейсів.

«Я не стану в даному контексті називати будь-які комерційні найменування - останнім часом їх назви в топі авіаційних антирейтингів серед всіх вітчизняних ЗМІ та користувачів соціальних мереж», - додав П. Рябикин.

джерело: Liga.net

Новости