Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Ютейр-Експрес: адреса і телефони м.Москва

  1. маршрутна мережа
  2. парк літаків
  3. Умови і правила провезення багажу
  4. Безпека
  5. пунктуальність
  6. бонусні програми
  7. Контактна інформація представництва

Ютейр-Експрес - відома російська авіакомпанія почала свою діяльність в 2006 році Ютейр-Експрес - відома російська авіакомпанія почала свою діяльність в 2006 році. У перелік послуг авіакомпанії входять в основному внутрішні перевезення пасажирів і вантажів з використанням авіатранспорту. Перевезення пасажирів виконується або за основним розкладом, або чартерними рейсами, попередньо замовленими і оплаченими клієнтами авіакомпанії.

маршрутна мережа

Маршрутна мережа російської авіакомпанії велика, включає майже всі міста Росії. Будь-якій пасажиру зручно скористатися послугами саме цієї компанії, що спеціалізується тільки на внутрішніх рейсах. Авіаквитки авіакомпанії Ютейр-експрес призначені для поїздок в такі міста РФ, як Нижній Новгород, Петрозаводськ, Чебоксари, Уфа, Тюмень, Сургут, Архангельськ, Іркутськ, Корів і т.д.

Істотним плюсом є можливість авіаперельоту в Республіку Комі. На території даної Республіки, Ютейр-Експрес є єдиним авіаперевізником. Таким чином, можна сміливо звернутися до менеджерів авіакомпанії і вибрати для себе найбільш оптимальний варіант для подорожі по містах Росії.

парк літаків

Що стосується змісту повітряних суден, то в розпорядженні авіакомпанії знаходиться близько 40 літаків. На першому місці за кількістю повітряного авіатранспорту Ан-24, а друге місце займають літаки марки ТУ-134. Компанія має сертифіковане право на технічне обслуговування даних літаків. Всі повітряні судна ЮТейр-ЕКСПРЕС перед експлуатацією перебувають у належному і придатному для використання стані.

Умови і правила провезення багажу

Авіакомпанією Ютейр-Експрес встановлені певні правила і умови перевезення багажу. Норми безкоштовного провозу багажу переважно вказані на авіаквитку в певній графі.

При перевезенні багажу слід звертати увагу на габарити, так як деякі розміри не входять в норму для безкоштовного провозу. Також існує перелік речей, які слід провозити лише при собі і перелік речей, які перевозяться тільки за окрему плату.

Безпека

Перебуваючи на борту повітряного судна Ютейр, кожен пасажир зобов'язаний виконувати вимоги авіаційної безпеки. До основних вимог щодо забезпечення безпеки під час польоту на всіх повітряних суднах є заборона паління, використання електронних приладів, прийом наркотиків, алкоголю.

Дотримуючись усіх правил безпеки людської життєдіяльності, пасажир благополучно добереться до потрібної точки без всяких негативних наслідків.

пунктуальність

При авіаперельоті не варто забувати основне правило етикету - пунктуальність. Краще прибути на реєстрацію раніше за 2 години до польоту, ніж рахувати секунди, запізнюючись і змушуючи чекати співробітників авіакомпанії. Пунктуальність - одне з важливих якостей в людині у всіх випадках життя.

бонусні програми

Авіаквитки Ютейр-Експрес можуть бути придбані за бонусною програмою, що діє в авіакомпанії. Інформацію про бонуси можна дізнатися в Центрі обслуговування по телефону 8 495 777 77 14 (з Москви) або за безкоштовним номером 8 800 775 03 08 (з інших міст).

Aviasales - сайт, на якому можна замовити і придбати електронні квитки Ютейр-Експрес. При купівлі авіаквитка не слід забувати про наявну бонусної карті, номер якої слід вказати при покупці.

Контактна інформація представництва

Юридична адреса авіакомпанії: 101000, Москва, а / с 113
Контактні телефони: т. 8 (495) 745-40-78 ф. 8 (495) 745-40-79
Перелік послуг, що надаються: авіаперевезення

Новости