Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Sokos Hotel Helsinki

  1. НОМЕРИ ГОТЕЛЮ
  2. ПОСЛУГИ ГОТЕЛЮ

Sokos Hotel Helsinki **** сучасний готель знаходиться в жвавому серце торгового району Гельсінкі, всього в декількох кроках від Сенатській площі, бульвару Еспланада і недалеко від визначних пам'яток центру міста Sokos Hotel Helsinki **** сучасний готель знаходиться в жвавому серце торгового району Гельсінкі, всього в декількох кроках від Сенатській площі, бульвару Еспланада і недалеко від визначних пам'яток центру міста.

НОМЕРИ ГОТЕЛЮ

У готелі 202 номери. В готелі є стандартні номери та номери категорії Джуніор сьют. У всіх номерах готелю: доступ в Інтернет (за додаткову плату), великий сейф в номері (вміщує ноутбук), високошвидкісний бездротовий доступ до Інтернету (безкоштовно), ванна кімната, кондиціонер, міні-бар, платні кінофільми, надаються дитячі ліжечка і коляски, плаский телевізор, ручний душ, супутникове телебачення, телефон, номери тільки для некурящих, праска, прасувальна дошка, фен.

ПОСЛУГИ ГОТЕЛЮ

У готелі надаються такі послуги: автостоянка (під охороною), нічний клуб, надається лімузин або легковий автомобіль (послуга платна), самостійне паркування, сауна, трансфер до аеропорту (за додаткову плату), бізнес-центр, конференц-зали, конференц-зали ( для невеликих груп), послуги хімчистки, ресторан для сніданку.

Новости