Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторії Саки з лікуванням опорно-рухового апарату: кращі пропозиції

  1. «Сакрополь»: відпочинок і лікування у самого цілющого озера
  2. Великі можливості для опорно-рухового апарату в «Північному сяйві»
  3. «Танжер» - гідний санаторій м Саки

Саки - один з кращих лікувальних курортів, які може запропонувати Крим. Унікальне солоне озеро, відмінний клімат і зручні морські купання надають тут можливості для лікування безлічі захворювань, в тому числі опорно-рухового апарату. Санаторії Саки пропонують не медикаментозну терапію, що не завдає шкоди всьому організму, лікуючи конкретне захворювання.

ЗМІСТ

«Сакрополь»: відпочинок і лікування у самого цілющого озера

  • Адреса: вулиця Курортна, 14.

«Сакрополь» - один з кращих санаторіїв не тільки міста, а й усього Криму. Він розташований в центральному районі, досить-таки далеко від моря, зате прямо на березі знаменитого Сакського озера з його цілющою водою і мулом. Упорядкована територія охороняється, а спокою відпочиваючих ніщо не загрожує.

Розміщення проводиться в багатоповерховому корпусі в номерах зі зручностями (1 і 2-місцевих) категорій «комфорт», «напівлюкс» та «люкс». Скрізь зроблений сучасний ремонт, встановлено зручні меблі. У всіх покоях передбачені кондиціонери, холодильники і телевізори. Розміщення проводиться в багатоповерховому корпусі в номерах зі зручностями (1 і 2-місцевих) категорій «комфорт», «напівлюкс» та «люкс» З балконів відкриваються чудові краєвиди на територію. Підвищена комфортність має на увазі наявність посуду, чайників і фенів.

До складу інфраструктури «САКРОПОЛЬ» також входять:

  • тренажерний зал;
  • ательє і пральня;
  • салон краси;
  • екскурсійне бюро.

Їдальня санаторію має три зали, харчування - 5-разове замовне. Є широкий вибір дієтичних страв, вживання яких узгоджується з медиками.

Головною спеціалізацією лікувальної частини тут є захворювання опорно-рухового апарату: уражені запальними і віковими процесами суглоби, наслідки травм, хвороба Бехтерева. Однак допоможуть тут і тим, у кого є проблеми зі шлунком, нервової та сечостатевої системами, обміном речовин, в тому числі на цукровий діабет. Лікують тут і недуги шкіри, в тому числі таке «вперте», як псоріаз.

Для лікування застосовуються апаратні і безаппаратного фізіопроцедури, різні види масажів, витягування і, звичайно ж, грязелікування. Додатково можна отримати стоматологічні та косметологічні послуги.

Великі можливості для опорно-рухового апарату в «Північному сяйві»

  • Адреса: вулиця Морська, 12.

Незважаючи на «полярне» назву, заклад це істинно південне. Мало хто санаторії Саки з лікуванням опорно Незважаючи на «полярне» назву, заклад це істинно південне рухового апарату можуть запропонувати стільки можливостей, як цей. Він знаходиться на косі між морем і цілющим озером, причому до морського узбережжя від корпусів буквально кілька метрів.

Гості комплексу розміщуються в багатоповерховому корпусі в 2- і 3-місних номерах зі зручностями ( «стандарт», «напівлюкс», «люкс»), укомплектованими, крім меблів, кондиціонерами та холодильниками. На відпочинок приймаються діти від 3 років. Відпочиваючим надається п'ятиразове дієтичне харчування по системі «шведський стіл». На території працює кафе.

«Північне сяйво» має власний упорядкований пляж. Морські купання, повітряні, сонячні і пісочні ванни підсилюють ефект лікувальних процедур. Інфраструктура тут досить багата і надає безліч можливостей для культурного дозвілля. Постояльці можуть скористатися:

  • бібліотекою;
  • дитячими майданчиками;
  • концертним залом і кінотеатром;
  • спортмайданчиками.

Надається послуги трансферу. У пансіонаті також організовуються вечори відпочинку. Медична спеціалізація закладу - проблеми опорно-рухового апарату, урологія та гінекологія, хвороби шкіри, ЛОР-захворювання. Медпрепарати тут застосовують в крайніх випадках. Основа лікування - цілющі грязі, кліматотерапія, апаратна фізіотерапія, масаж (в тому числі вен), лікувальна фізкультура. В санаторії працюють кваліфіковані фахівці, технічна база відповідає всім сучасним вимогам. Ціни на послуги тут середні - якість обслуговування більш ніж відповідає їх рівню.

Читайте також статті « Які санаторії в Криму кращі для лікування серця та судин? »І« Лікування дихальних шляхів у дітей: ТОП-5 санаторіїв Криму ».

«Танжер» - гідний санаторій м Саки

  • Адреса: вулиця Морська, 2а.

Пансіонат-санаторій «Танжер» - одне з тих чудових місць, де можна не тільки поправити здоров'я, але і дійсно добре відпочити. Розташований він біля берега моря, в Каламітської бухті . Комплекс має в своєму розпорядженні власним піщаним пляжем , Що вже є вагомий аргумент «за» відпочинок тут.

Прибувають гостей розселяють в сучасному корпусі, в номерах різної категорії комфортності із зручностями. Залежно від типу і площі апартаментів можливе розміщення від 2 до 10 чоловік. Діти в пансіонат приймаються будь-якого віку, причому молодше 2 років - з оплатою тільки комунального збору, а у віці від 2 до 12 років - за пільговими розцінками. В оплату проживання входить комплексне харчування. Розцінки залежать від обраної програми лікування і тривалості перебування.

Санаторій пропонує допомогу при захворюваннях:

Тут роблять упор на корисні властивості місцевої природи. Гостям пропонуються такі процедури:

  • грязелікування (аплікації, обгортання);
  • різні види масажу (ручний, апаратний);
  • апаратної фізіотерапії;
  • водолікування (ванни, душі).

Всі ці види терапії відрізняються ефективністю і мають мінімум протипоказань. Цим пояснюється популярність «Танжера» і відмінні відгуки про нього.

Санаторії Саки з лікуванням опорно-рухового апарату входять в число кращих не тільки в Євпаторії і Криму, а й в Росії в цілому. Їх особливо часто рекомендують лікарі!


Це може бути цікаво:

Новости