Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

кейптаун, мис доброї надії, Столова Гора

кейптаун мис доброї надії кейптаун мис доброї надії.

Кейптаун - одне з найкрасивіших міст світу. Недарма всі останні роки він займає верхні позиції більшості світових рейтингів, а після того, як тут зовсім недавно завершився Чемпіонат Світу з футболу, за подіями якого стежила велика частина населення нашої планети, це місце по праву заслуговує Вашої уваги. Приголомшливий своєю пишністю і неповторністю Мис Доброї Надії, містична Столова Гора, два великих океану, що з'єднують свої води тут, на самому півдні Африканського континенту, не мовчи Лонг Стріт і Клюф Стріт, запальні Зулуські танці, галасливий і гостинний Вотерфронт, численні винні маєтки, які здивують Вас своїми чудовими винами і вишуканими стравами як африканської, так і європейської кухні, Африканські пінгвіни, морські котики і кити, і ще Велика Біла акула .... Це далеко не весь список унікальних місць і природних явищ, які Вам пощастить побачити і самим стати учасниками подій, що відбуваються тут, в Кейптауні і його околицях.

А Ваш професійний російськомовний гід із задоволенням поділиться своїми знаннями і досвідом, набутими в процесі проживання в країні протягом 7-и років, вивчення історії ПАР, традицій і звичаїв цієї країни, в результаті численних подорожей по ПАР і поблизу лежачим країнам на півдні Африки і спілкування з багатонаціональним населенням цього прекрасного краю. А Ваш професійний російськомовний гід із задоволенням поділиться своїми знаннями і досвідом, набутими в процесі проживання в країні протягом 7-и років, вивчення історії ПАР, традицій і звичаїв цієї країни, в результаті численних подорожей по ПАР і поблизу лежачим країнам на півдні Африки і спілкування з багатонаціональним населенням цього прекрасного краю

Так, будучи по-професії інженером-металургом, тут, на півдні Африканського континенту, я знайшла нове заняття для себе, яке стало невід'ємною частиною мого життя, дозволяє тримати зв'язок з Батьківщиною і не забувати рідну мову! Мої туристи - це російськомовне населення з Росії та колишніх країн СНД.

Багаторічний досвід роботи і спілкування з людьми дозволяє мені досить швидко і безпомилково розпізнати інтереси моїх гостей, стосується це історії, мистецтва, природи і тваринного світу, музики або спорту, виноробства або місцевої гастрономії ...

Я пропоную заздалегідь сплановані мною маршрути і Мust-see тури в Кейптауні і на Капського півострові, а також можу розробити для Вас тур відповідно до Ваших побажань і інтересами, що розташовуються часом і бюджетом Я пропоную заздалегідь сплановані мною маршрути і "Мust-see" тури в Кейптауні і на Капського півострові, а також можу розробити для Вас тур відповідно до Ваших побажань і інтересами, що розташовуються часом і бюджетом.

Вам можуть бути запропоновані тижневі і більш тривалі тури як по ПАР, так і по сусідніх країнах - Замбії, Зімбабве, Ботсвані, Намібії, а також відпочинок на узбережжі островів Мозамбік, Маврикій і Мадагаскар.

Для зручності Вашого пересування по країні може бути надано будь-який вид наземного транспорту.
Ви будете приємно здивовані вартістю моїх послуг, а також цінами на проживання - тут Ви зможете за бажанням оселитися як в готелі 5 *, так і в дуже затишних гостьових
будинках, де індивідуальний підхід господарів дасть Вам відчути себе бажаним гостем і невід'ємною частиною цього прекрасного краю.

Відкрийте для себе Південну Африку!

Новости