Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Взяти додому кішку з притулку

Кішки в добрі руки

У притулку для кішок Браїлів живе близько 50 кішок. Всі вони мріють про теплий будинок і люблячому господаря. Якщо ви вирішили завести вихованця - візьміть кішку або кота в притулку. Є пухнасті і гладкошерсті, самих різних дуже красивих забарвлень. Кішки з притулку зазвичай дуже ласкаві і скромні, вони будуть цінувати вашу турботу і завжди будуть вдячними за те, що їм подарували нове життя.

Як правило, наші кішки будинку відразу ж привчаються до лотка. Вони стерилізовані і щеплені від сказу. Кішки віддаються з притулку в добрі руки безкоштовно. Вони вже мають досвід життя у великій котячої компанії, тому стануть відмінними друзями для ваших домашніх кішок, якщо вони у вас є

На жаль, в притулках для кішок рідко зустрічаються кошенята, проте є багато молодих кішок, яких ми віддаємо в добрі руки. Але не думайте, що взявши дорослого кота з притулку, ви позбудетеся радості ігор, яку могли б очікувати від кошеня. Насправді, наші кішки часто не менш грайливі, ніж більшість куплених в розплідниках кошенят, адже їм так не вистачало можливості спілкування з людиною. Причому це прагнення приголубити і пограти залишається у них до кінця життя, тому що кішки, що побували бездомними, набагато краще розуміють наскільки це цінно. До того ж, взявши кішку з притулку, ви зможете відразу дізнатися її характер - наші волонтери спостерігають за ними довгий час і зможуть попередити вас про всі особливості вподобаного вам тварини. Якщо ви не хочете, щоб кішка бігала у вас по стелі - ми допоможемо вибрати більш спокійного вихованця. Однак якщо саме надактивне котяче поведінка здається вам ідеальним, то ми знайдемо і таку :).

Якщо ви вирішите взяти в Притулку Браїлів кішку або кота, то ви завжди можете бути впевнені, що якщо раптом у вас виникнуть якісь питання або проблеми з вашим новим вихованцем, то наші волонтери обов'язково допоможуть вам їх вирішити. Ми володіємо величезним досвідом як спілкування з тваринами, так і безпосередньо рішення усіляких складнощів, які все-таки іноді можуть виникати при адаптації до нового будинку. Не буває таких складнощів, які не можна було б подолати.

Ви можете подивитися наш каталог, або просто зателефонувати волонтерам і розповісти про те, який ви бачите кішку, яку хочете взяти собі і подарувати їй щастя бути домашньою.

Перейти в каталог

Новости