Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Корм для форелі

  1. Новини ринку Органіку гальмують документами Регіональна нормативна база для органічного землеробства...
  2. інформація
  3. Пропозиції на поставку продукції, ціни
  4. Попит на продукцію, ціни
  5. Пропозиції на покупку
  6. Пропозиції на продаж
  7. Каталог організацій

Новини ринку Органіку гальмують документами

Регіональна нормативна база для органічного землеробства вже підготовлена, стверджують в регіональному департаменті АПК. Але на федеральному рівні вона тільки створюється.

Але на федеральному рівні вона тільки створюється

Аналітика

Середнє значення Індексу продовольчих цін ФАО в ...

За попередні сім місяців було відзначено зниження цін на м'ясо птиці внаслідок більш низьких цін на корми, при цьому високий попит і обмежену пропозицію призвело до підвищення цін на яловичину; котирування свинини залишалися відносно стабільними.

інформація

Корми у Богдановичі

ЗАТ «Тюменьагромаш» - кращий дилерський центр Ростсільмаш в ...
РФ: В Алтайському краї обговорили перспективи технічного ...
Путін. Нарада про хід збирання урожаю. Стенограма

Корм для кішок оптом

Росія. Россільгоспнагляд заборонив ввезення в Росію птиці з ...
Свердловська область. На освоєння порожніх земель аграрії ...
... область. Влада забезпечать аграріїв паливом для ...

Пропозиції на поставку продукції, ціни

Купуємо овес, жито, пшеницю, горох, ячмінь ..

- 8000 р / тн Ячмінь на корм - 5400 р / тн по передоплаті, будь-які обсяги, самовивозом, з місця, можна без ПДВ. З усіх питань і пропозицій телефонувати за телефонами: 8 (843) 512 00 61, 512 00 81 8 9172 69 11 00 Костянтин Володимирович ..

Куплю корми в Пензенській області

Купую кормосмеси, комбікорми, кукурудзу, пшеницю фуражну фасовану та інші корми в Пензенській області або з доставкою до г.Пенза. Ціна договірна. Денис. Сурский Хліб.

Куплю Овес

ПДВ Ігор Владиславович PS Що б не витрачати зайвого часу: аналізная картку зерна - на мейл і картку підприємства. ТОВ "Агрофірма Корми і Сільгосппродукція"

Попит на продукцію, ціни

Екструдований корм для коропа, осетра, сома, форелі

Виробляємо і реалізуємо корми для осетрових, форелі, кларієві сома, коропових. Екструдований ефективний продукційний корм «Князь Володимир» Призначені для вирощування риби в системах із замкнутим водопостачанням.

Екструдовані продукційні корми для риби

Виробляємо і реалізуємо корми для осетрових, форелі, кларієві сома, коропових. Екструдований ефективний продукційний корм «Князь Володимир» Призначені для вирощування риби в системах із замкнутим водопостачанням.

Екструдований ефективний продукційний корм «Князь Володимир» Призначені для вирощування риби в системах із замкнутим водопостачанням

Пропозиції на покупку

Купуємо пшеницю, горох, овес, жито, ячмінь, кукурудзу по ...

- 9500 р / тн ячмінь на корм - 7000 р / тн овес на корм - 5000 р / тн жито на корм - 5000 р / тн по передоплаті, будь-які обсяги, самовивозом, з місця, можна без ПДВ, будь-які форми оплати.

Висівки гранульовані і пухнасті, кормосмеси

ТОВ ТД «Муковозов» на постійній основі закуповує у Вашому регіоні, а також в регіонах: Алтай, Омськ, Курган, Челябінськ, Башкирія і інших: Корми: -комбікормів кормосмесь, зерносмесь, висівки, пшениця, овес, ячмінь, соя, шрот , макуха, глютен, лізин ...

Пропозиції на продаж

Екструдований корм для Форель TroutON

Виробляємо і реалізуємо корми для Форель Екструдований ефективний продукційний корм «Князь Володимир» Призначені для вирощування форелі в системах із замкнутим водопостачанням.

Каталог організацій

м'ясокомбінат Кунгурский

Коротка інформація: м'ясо та субпродукти, ковбасні вироби варені, ковбасні вироби варені, сосиски і сардельки, копченості, набори супові, котлети, фарш м'ясний, жири тваринні харчові топлені, корми мясокостний, борошно м'ясо-кісткове.

Уретан-Р

Коротка інформація: Оптовий продаж кормів і кормових добавок для сільського господарства, продуктів харчування. ІПН: 1659074817/165901001. Поштова адреса: 420101, Росія, Республіка Татарстан, Казань.

ГОСТи, ТУ, стандарти

Новости