Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відкладають кожну годину: в аеропорту Бориспіль застрягли сотні пасажирів - новини Київ - фото

В аеропорту "Бориспіль" застрягли пасажири рейсу до єгипетського курорту Шарм-ель-Шейх. Вони повинні були вилетіти ще о третій годині ночі 18 жовтня.

Згідно з розкладом вильотів на сайті аеропорту, рейс відкладали вже кілька разів. Спочатку пасажирів навіть посадили на борт, проте перед самим вильотом екстрено евакуювали, пише ТСН .

Причиною цього назвали несправність літака, однак через кілька годин представники аеропорту запевнили, що з ним все в порядку. При цьому виліт відкладають кожну годину.

"Близько 200 пасажирів знаходяться в очікуванні літака, виліт якого постійно відстрочується ... Беручи до уваги те, що ситуація не вирішується, пасажири загрожують блокувати аеропорт", - уточнили журналісти.

При цьому повідомляється, що телефони авіакомпанії Bravo не відповідає. На її сторінці в Facebook інформації про причини затримки теж немає.

В аеропорту Бориспіль застрягли пасажири рейсу до єгипетського курорту Шарм-ель-Шейх

Пасажири викликали правоохоронців

Відзначимо, що проблеми з вильотом рейсів цього перевізника виникають регулярно. Наприклад, у вересні 170 осіб добу чекали на рейс в турецька Бодрум.

як писав OBOZREVATEL , В серпні виникла проблема з вильотами зі Львова відразу двох авіакомпаній , Ernest і МАУ. При цьому одна з них затримку пояснила тим, що "відпочивав екіпаж".

Підпишись на наш Telegram . Надсилаємо лише "гарячі" новини!

Новости