Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туроператор обіцяє повернути українських туристів з Тунісу додому 2 липня

Українцям, які знаходяться в Тунісі і очікують вильоту, гарантується проживання в готелях за рахунок «Оазис Тревел Україна» до моменту вильоту 2 липня. Українцям, які знаходяться в Тунісі і очікують вильоту, гарантується проживання в готелях за рахунок «Оазис Тревел Україна» до моменту вильоту 2 липня

Ілюстрація / REUTERS

Туроператор «Оазис Тревел Україна» заявляє, що в понеділок, 2 липня, буде виконано 5 рейсів, якими українці повернуться з Тунісу в Україні.

Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на повідомлення компанії.

Згідно з інформацією, українським туристам, які знаходяться в Тунісі і очікують вильоту, гарантується проживання в готелях за рахунок «Оазис Тревел Україна» до моменту вильоту 2 липня.

Також компанія «Оазис Тревел Україна» принесла вибачення за незручності.

Читайте також Частина українських туристів, які не могли вилетіти з Тунісу, повернулася до Києва

Як повідомляв УНІАН, за даними ЗМІ, близько 300 українських туристів вже другу добу не можуть вилетіти до Харкова з аеропорту імені Хабіба Бургіби, який розташований в місті Монастір (Туніс). Частина туристів залишаються в аеропорту Монастір, інших - розмістили в готелі міста Сус.

Пасажири стверджують, що авіакомпанія Bravo Airways і туроператор Oasis Travel в особі приймаючої компанії Insight Holidays, не виконують своїх зобов'язань по поверненню громадян України додому.

У Консульстві України в Тунісі повідомили, що рейс затримується через відсутність пального для заправки літака.

В авіакомпанії Bravo Airways заявили, що рейси, які повинні були виконуватися 27 червня через Києва, Львова та Харкова в Монастір, були скасовані через відсутність оплати рейсів з боку туроператора Oasis Travel.

Як повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, кількість українських туристів, які не можуть вилетіти з Тунісу, досягло 800 чоловік .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости