Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки летіти з Самари в Туніс (Джерба)

На цікавить наших читачів питання «Скільки летіти з Самари в Туніс (Джерба)» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Вилітаємо днями з Самари в Туніс, пункт прильоту знаходиться десь на острові Джерба. Хотілося б дізнатися, скільки часу ми проведемо в повітрі. Або це не можна сказати точно?

26.05.2018 Лілія і Андрій Єрмакова


На цікавить наших читачів питання «Скільки летіти з Самари в Туніс (Джерба)» відповідає редакція сайту «В Отпуск

з Самари в Туніс (А точніше, на острів Джерба) ви будете летіти приблизно п'ять або навіть п'ять з половиною годин. Можливо, трохи довше або трохи менше (скільки саме - залежить від обраного рейсу, погодних умов і т. Д.). Відстань між пунктом вильоту і субтропічним островом - близько трьох з половиною тисяч кілометрів.

Потрібно відзначити, що між аеропортом обраного вами острова і аеропортами нашої країни не існує регулярного повітряного сполучення. За потрібною вам маршруту літають лише чартери. Час перельоту, вказане вище, є насправді теоретичним, так як прямий рейс вам знайти навряд чи вдасться: швидше за все, доведеться летіти з пересадками. В реальності переліт може зайняти годин тринадцять (разом з пересадкою) або навіть більше двох діб.

Можливо, дешевше і швидше буде рейс, що вилітає не з Самари, а, наприклад, з російської столиці або, скажімо, з Санкт-Петербурга . Можна також вивчити рейси, що вилітають з Єкатеринбурга: можливо, саме вони підійдуть вам за часом і за вартістю.

Але якщо ви вибираєте саме Самару, вам варто пам'ятати ще про один момент - про різницю в часі. Вона дорівнює трьом годинах. На субтропічному курорті завжди на три години менше, ніж в старовинному російському місті.

Або це не можна сказати точно?

Новости