Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

"АероСвіт" знову в трійці антилідерів по затримці рейсів (інфографіка)

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

2 жовтня 2012 8:37 Переглядів: 2 жовтня 2012 8:37 Переглядів:   Рейтинг авіакомпаній, які затримують рейси

Рейтинг авіакомпаній, які затримують рейси.

Місяць застою - так можна характеризувати ситуацію з дотриманням розкладу вильотів авіаперевізниками в серпні. Це показав рейтинг "Сегодня", який ми публікуємо щомісяця за даними Державіаслужби для компаній, що здійснюють більше 8 рейсів на місяць з аеропорту "Бориспіль". Чим вище місце в рейтингу, тим гірше з дотриманням графіка вильоту (див. Інфографіку нижче). Серйозних поломок бортів, а значить і багатогодинних затримок не було, хтось змістився на пару позицій вище, хтось нижче. Лише італійська Alitalia пішла з другого місця, несподівано зайнятого нею в липні (була серйозна несправність літака, а резервний не надіслали) на 20 позицій вниз, знову опинившись серед кращих.

Приємно здивувала Air Arabia ( ОАЕ ) - спрацювали як годинник, уп'ятеро знизивши час і число затриманих рейсів - єдиний вилетів пізніше на 13 хв., Інші вчасно. Серед найбільш пунктуальних і український чартер "МоторСіч", інші наші в цілому трохи здали, особливо " АероСвіт "- з 5-го місця перейшов на третє, хоча, по суті, спрацював в свою силу. Але якби не новачки рейтингу: повернувся на наш ринок російський "ЮТ-ейр" і грецька Аstra Airlines (включена в рейтинг за різке збільшення частоти польотів), - наш мегаперевозчік знову зайняв би сумне перше місце.

ПРОСЯТЬ знижку. В "АероСвіті" кажуть, що у всьому світі базові мережеві авіаперевізники, тобто створюють максимальну кількість стикувань рейсів в аеропорту базування, набагато більш уразливі при збоях розкладу, ніж компанії, що виконують в даний аеропорт 1-2 рейси на день.

"АероСвіт" - найбільша мережева авіакомпанія, обслуговує в "Борисполі": 60-70% її пасажиропотоку через аеропорт - це транзит, створюваний стиковками власних рейсів. Затримка одного рейсу не з вини компанії (невчасно завантажили багаж, запізнилися з доставкою харчування, або кілька пасажирів не пройшли паспортний контроль і необхідно зняти їх багаж з борту) призводить до збою в графіку польотів по десяткам інших напрямків, особливо в серпні, коли аеропорти і аеронавігаційні служби працюють з перевантаженням ", - сказали нам в компанії.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" АероСвіт "знову в трійці антилідерів по затримці рейсів (інфографіка)". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Олександр Панченко

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости