Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Перлова ріка" не почне програму на Хайнань до кінця канікул

«Перлова ріка» не зможе відправляти туристів в Китай до 10 січня 2018 року. Перша можлива дата початку чартерних рейсів на острів Хайнань - 11 січня. Про це в понеділок, 25 грудня, порталу TourDom.ru повідомив комерційний директор туроператора Євген Косинка.

«В даний час ми очікуємо актуальною інформацію від наших партнерів - авіакомпанії« ІКАР »- про те, коли будуть отримані дозволи на необхідні слоти», - пояснив він. Нагадаємо, раніше «Перлова ріка» була змушена знову відкласти початок польотної програми на Хайнань через відмову, отриманого перевізником від китайської влади за один день до першого заявленого рейсу, 20 грудня.

Туроператори і комісія: прогнози vs реальність

Підводимо підсумки конкурсу туристичних віщунів

Ви пам'ятаєте, що 500 $, обіцяні за найточніший туристичний прогноз на 2017 рік, все ще знаходяться в редакції HotLine.travel? Головний віщун ринку поки не визначений. Звіряючи передбачення, зроблені нашими читачами, з суворою реальністю, ми на першому етапі виявили, що два головних події року, що минає не зміг передбачити ніхто з учасників традиційного конкурсу прогнозів.

Як заміну туроператор запропонував своїм клієнтам, уже купили тури в Китай, в'єтнамський курорт Нячанг. Але в підсумку туди були відправлені тільки два рейси - з Москви і Санкт-Петербурга. Напередодні, 24 грудня, на сайті «Перлової річки» з'явилося повідомлення про те, що компанія не зможе замінити не відбулися тури аж до Нового року. Однак, як вдалося з'ясувати нашому кореспондентові, постачальник не планує відправляти туристів до В'єтнаму і після 1 січня 2018 року.

«Зараз ми займаємося пріоритетним завданням - оперативним інформуванням туристів про ситуації, що склалася і поверненням коштів за анульованими турам», - розповів Косинка. За його словами, у В'єтнамі на даний момент знаходяться 464 клієнта «Перлової річки». «Вони повернуться в Росію вивізним рейсами в плановому режимі», - зазначає прес-служба Ростуризму. Там додали, що в Росавіації вже відбулася оперативна нарада у зв'язку зі скасуванням рейсів в Камрань. Очікується, що 25 грудня це питання буде розглянуто і в Федеральному агентстві по туризму.

За оцінками спостерігачів, скасування рейсів до В'єтнаму стала наслідком консультацій з держструктурами. Щоб уникнути додаткових ризиків, туроператору рекомендували відмовитися від виконання польотної програми по даному напрямку. При цьому питання про те, коли постачальник все-таки зможе відправляти туристів на Хайнань, як і раніше залишається відкритим - будь-яких пояснень від китайської влади поки не надійшло.

При передруці матеріалів або частковому цитуванні посилання на портал www.TourDom.ru обов'язковаTravel?

Новости