Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Lufthansa ввела автоматичну реєстрацію на рейс за добу до вильоту

Авіакомпанія Lufthansa оголосила про введення автоматичної реєстрації на рейси в межах Німеччини та Європи, повідомляє   avinews

Авіакомпанія Lufthansa оголосила про введення автоматичної реєстрації на рейси в межах Німеччини та Європи, повідомляє avinews.com .

Тепер пасажири, які залишили особисті дані в профілі Lufthansa iD на сайті авіаперевізника або в програмі лояльності Miles & More, яку курирує авіаперевізник, за 23 години до вильоту отримають посадкові талони на свою пошту.

Система присвоїть місця автоматично. Самостійно вибрати місце пасажир зможе на платній основі за більш ніж 24 години до вильоту, після відкриття онлайн-реєстрації за 24 години до вильоту або після виконання автоматичної реєстрації - проте в разі високого завантаження бортів вибір місць може бути сильно обмежений або взагалі недоступний.

Нововведення не поширюється на бронювання, які містять рейси, що виконуються за межі шенгенської зони. Також пасажир може відмовитися від автоматичної реєстрації, вибравши відповідну опцію в своєму профілі Lufthansa iD і Miles & More.

В Україні функція автоматичної реєстрації на рейс використовується авіакомпанією МАУ з травня 2016 року. Така реєстрація відбувається за 12 годин до вильоту. Самостійно зареєструватися на рейс і безкоштовно вибрати місце пасажир може за 48 годин до вильоту, коли відкривається онлайн-реєстрація.

Цитування цього матеріалу дозволено тільки за умови активного гіперпосилання, не закрите для для пошукових систем, на www.avianews.com



Новости