Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Хто з туроператорів планує літати з Вінниці до Туреччини?

Для того, щоб дізнатися, хто планує піднімати чартерні рейси з Вінниці в Анталью, необов'язково чекати, коли про це розповість керівництво аеропорту Для того, щоб дізнатися, хто планує піднімати чартерні рейси з Вінниці в Анталью, необов'язково чекати, коли про це розповість керівництво аеропорту. Досить згадати, хто замовляв чартери з цього регіону раніше або подивитися інформацію на сайтах туркомпаній, яким під силу це зробити. Благо, варіантів не так багато.

Дійсно, літні програми туроператорів в основному вже зверстані. І судячи з системі підбору турів Join UP !, які і в минулому році продавали Туреччину з вильотом і навіть з Вінниці, чартерний рейс до Анталії з цього міста в туркомпанії знову намічений. Вильоти планується виконувати щотижня в першій половині травня і двічі в тиждень до кінця літнього сезону. Вартість турпакетів починається від 11258 гривень на двох без врахування харчування з вильотом на початку травня на сім ночей.

Але інтрига полягає в тому, що ще одна чартерна програма заявлена ​​у Travel Professional Group, тільки не в Анталью, а в Даламан. Відомо, що їх планується виконувати щотижня в період з початку червня і до середини жовтня, а мінімальна ціна турів починається від 16200 гривень на двох на сім ночей, теж без урахування вартості харчування.

Що ж стосується планів виконувати рейси в інші країни, то про це, мабуть, стане відомо пізніше. На сайті вінницького аеровокзалу будь-яка інформація про це відсутня. У період зимової навігації повітряна гавань завантажена слабо: судячи з онлайн-табло, на поточному тижні аеропорт обслужить тільки два рейси: PS798 з Тель-Авіва і чартер BAY2046 / BAY2045 (Шарм-ель-Шейх).

Версія для друку

Новости