Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Блог

  1. Як купити авіаквиток з відкритою датою
  2. Як користуватися електронними авіаквитками
  3. Як перевірити бронь електронного авіаквитка на літак
  4. Переліт тварин в літаку
  5. Як купити авіаквиток зі знижкою по акції
  6. Як купити авіаквиток через інтернет

Як купити авіаквиток з відкритою датою

Для початку давайте ми розповімо вам, що ж таке квиток з відкритою датою. Іноді трапляється так, що ви запланували кудись подорож, але з точною датою визначитися не змогли. Саме для таких випадків багато авіакомпаній створили квитки з відкритою датою.

Детальніше

Як користуватися електронними авіаквитками

Уже не перший рік абсолютно кожен має можливість купувати квитки на літак через інтернет. І це дійсно дуже зручно, адже нікуди їхати не потрібно, а лише знайти на сайті список з усіх доступних квитків на певні дати і забронювати, або ж відразу купити.

Детальніше

Як перевірити бронь електронного авіаквитка на літак

Практично всі мандрівники вчиняють покупку авіаквитків через інтернет, адже це дуже зручно і просто. Варто лише вибрати авіакомпанію, заповнити потрібні поля, забронювати і все. Але у деяких після цієї процедури все одно залишаються мінімальні сумніви.

Детальніше

Переліт тварин в літаку

Багато мандрівники не можуть обійтися без своїх домашніх улюбленців. Найчастіше авіаперевізники йдуть клієнтам назустріч і організовують переліт тварин в літаку.

Детальніше

Як купити авіаквиток зі знижкою по акції

Кожен хоча б кілька разів зустрічав новини про те, що в Україні з'являється новий лоукост, завдяки якому перельоти стануть тепер набагато дешевше. І дійсно, останнім часом квитки можна дістати за не дуже великі гроші.

Детальніше

Як купити авіаквиток через інтернет

Вже давно не секрет, що у кожної авіакомпанії, аеропорту є свої сайти. І логічно, що зроблені вони не тільки, щоб надавати інформацію. На кожному з них можна купувати квитки на літаки онлайн і це дуже зручно.

Детальніше

Новости