Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як «Трансаеро» над Парижем. Вильоти тисяч туристів під питанням

Вильоти клієнтів туроператора «Бібліо Глобус» на відпочинок рейсами «Трансаеро» 5. жовтня відбудуться. Вильоти 6 жовтня для декількох тисяч чоловік під питанням. Про це повідомив гендиректор «Бібліо Глобуса» Олександр Туголуков після переговорів з керівництвом «Аерофлоту» Вильоти клієнтів туроператора «Бібліо Глобус» на відпочинок рейсами «Трансаеро» 5

Фото: Maxim Shemetov / Reuters

Нагадаємо, що «Бібліо-Глобус» є одним з основних замовників блоків місць на рейсах «Трансаеро». Щодня туроператору потрібно близько 7-8 тисяч авіаквитків. В "Аерофлоті" не виключили призупинення польотів «Трансаеро» по ряду напрямків з 6 жовтня.
Як говориться в повідомленні компанії, «всі пасажири з квитками« Трансаеро »на 3, 4 і 5 жовтня будуть перевезені рейсами авіакомпанії« Трансаеро ». У наступні дні на ряді маршрутів можливі заміни перевізника. Інформація буде щодня оновлюватися на сайтах і в офіційних акаунтах в соціальних мережах «Аерофлоту» і «Трансаеро».
Що робити туристам, які повинні були летіти рейсами «Трансаеро» після 5 жовтня? Каже перший віце-президент Асоціації туроператорів Росії Володимир Канторович.

У «Аерофлоті» розповіли, як повернути компанії вже куплені квитки «Трансаеро». Повідомлення опубліковане на сайтах двох перевізників. У ньому уточнюється, що повернення квитків буде здійснюватися за місцем їх придбання: через заявку на сайті «Трансаеро», в офісах компанії або в сторонньому агентстві, де вони були куплені.

Нагадаю, раніше «Аерофлот» продовжив термін перевезення пасажирів «Трансаеро» до середини грудня або до моменту юридичного банкрутства. Це заявив журналістам міністр транспорту Максим Соколов. За його словами, всі пасажири будуть перевезені або самою компанією, або «Аерофлотом», який зараз здійснює координацію операційної діяльності «Трансаеро», або іншими компаніями.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Що робити туристам, які повинні були летіти рейсами «Трансаеро» після 5 жовтня?
Ru в ваші джерела новин?

Новости