Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новорічні тури 2019. Тури на новий рік.

  1. Новорічні тури 2019 - найкращі пропозиції турфірм! Спецпропозиції провідних туроператорів. Путівки...
  2. Готуй сани влітку!

Новорічні тури 2019 - найкращі пропозиції турфірм!

Спецпропозиції провідних туроператорів. Путівки для зустрічі нового 2019 року в будь-якій країні світу.

Добра традиція довгого відпочинку в новорічні свята дає можливість активним і люблячим подорожі людям влаштувати другий відпустку і вирушити в далекі краї Добра традиція довгого відпочинку в новорічні свята дає можливість активним і люблячим подорожі людям влаштувати другий відпустку і вирушити в далекі краї. Різноманітні новорічні тури, пропоновані турагентствами, розлітаються як гарячі пиріжки задовго до кінця грудня.

На карті світу

Найпопулярніші напрямки для новорічних турів можна умовно розділити на три групи. Кожен варіант по-своєму гарний і має шанувальників різного віку, статі та соціальних груп:

  • Пляжний відпочинок. Цілком закономірне вибір для людини, вже втомленого від довгої зими з морозами, перемежованими раптовими відлигами і сльотою. Як популярних напрямків пляжних новорічних турів вибираються "країни вічного літа" - Таїланд і ОАЕ, Камбоджа і Індонезія, Філіппіни і Куба, Єгипет і Домінікана. У цих широтах не буває зими, а час різдвяних канікул збігається з найсприятливішим сезоном для відпочинку. Взимку в цих країнах майже немає дощів, а температура найбільш сприятлива для прийняття сонячних ванн і відвідування визначних пам'яток.
  • Гірськолижні тури. В останні роки набувають все більшої популярності як у досвідчених лижників і сноубордистів, так і у новачків, які вирішили долучитися до здорового способу життя. Найбільш звичні гірськолижні напрямки в новорічному турі - курорти Старого світу. Дорожче і престижніше - Швейцарія і Франція, бюджетні і демократичніше - Словаччина, Болгарія і Іспанія. До плюсів такого виду відпочинку відносяться не тільки заняття спортом, а й різноманітна програма поза схилу з дегустаціями страв національної кухні, екскурсіями в ближні міста і шопінгом.
  • Різдвяна Європа. Як спрямовуючу силу новорічного туру будь-яка країна в цій частині світу підходить ідеально. В Австрії та Італії, Фінляндії та Німеччини можна побачити чудово прикрашені міста, схожі на святкові листівки, де кожна вулиця і будинок виблискують мільйонами яскравих вогнів. Різдвяні ялинки і аромат глінтвейну, святкові ярмарки та приємні знижки в торговельних центрах, концерти знаменитостей і особливі виставки в кращих музеях - на зимові канікули в Європу щорічно відправляються мільйони співвітчизників.

Готуй сани влітку!

Через велику популярність новорічних турів, бронювати їх і авіаквитки найкраще заздалегідь. Туристичні агентства починають підготовку до майбутніх свят задовго до їх початку, пропонуючи більш вигідні умови тим, хто звик планувати відпустку грунтовно.


Новости