Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купівля яхти: що врахувати?

Задумалися, у що вкласти гроші Задумалися, у що вкласти гроші? Відмінний варіант - яхта. Персональне судно дозволяє частіше подорожувати, проводити відмінні вечірки. Сучасні яхти з якісно облаштованими каютами цілком можуть зійти за житло (по крайней мере, літній). До того ж за допомогою судна ви завжди зможете заробляти. Здавати яхту в оренду, поки вона не експлуатується вами, досить вигідно.

Де придбати яхту? Великий вибір суден представлений в marinehouse «Arcadia». Можете подивитися пропозиції в online-каталозі на офіційному сайті. Напевно, ви знайдете тут яхту, яка буде відповідати вашим запитам і фінансовим можливостям. Оптимальний діапазон цін можна задати в фільтрах при пошуку.

Компанія пропонує купити як нові, так і старі яхти. Судно, що було в експлуатації, досить непоганий варіант. Як правило, ціна на такі яхти набагато нижче. До того ж вони зазвичай повністю укомплектовані. Звичайно, купувати судно з рук ризиковано. Особливо, якщо ви не розбираєтеся в яхтах. А ось придбавши його в перевіреної компанії, можна не хвилюватися про технічний стан. «Arcadia» дорожить своєю репутацією. В її штаті працюють досвідчені фахівці, які ретельно перевіряють і правильно обслуговують все судна. Веде Морський дім свою діяльність майже 20 років.

Найпростіший спосіб не помилитися з вибором яхти - орієнтуватися на перевірених виробників. У «Аркадії» ви зможете придбати яхти від FERRETTI GROUP, SESSA MARINE, BOSTON WHALER, MAREX, WILLIAMS JET TENDERS. Все це - відомі італійські, американські і британські компанії.

Враховуйте, для яких цілей ви купуєте яхту. «Аркадія» може вам запропонувати судна для риболовлі, подорожей, круїзів. До слова, в її послуги входять чартерні рейси, допомога в страхуванні яхт, технічний супровід.

Контакти Marinehouse «Arcadia»:

м Одеса, 65082, Украінаул. Софіївська, 23 + 380 482 34 57 76

Задумалися, у що вкласти гроші?
Де придбати яхту?

Новости