Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Коли найдешевше їхати до Туреччини?

До «травневих канікул» залишилося менше місяця, багато турагенти встигли забронювати своїм клієнтам   відпочинок   по акції раннього бронювання, але квітень, також буде активним, тому що тих, хто приймає рішення їхати у відпустку в останній момент, теж чимало До «травневих канікул» залишилося менше місяця, багато турагенти встигли забронювати своїм клієнтам відпочинок по акції раннього бронювання, але квітень, також буде активним, тому що тих, хто приймає рішення їхати у відпустку в останній момент, теж чимало.

Аналізуючи пакетні пропозиції турів до Туреччини в кінці квітня - травні, ми виявили дві дати, в які ціна на пакети значно нижче, ніж в інші дні.

Ми взяли готель хорошого рівня Alva Donna World Palace в Кемері і відстежили як змінювалася вартість пакета 2 дор. + 1 дит. на 9 ночей в цей готель. Виліт взяли з Харкова, туроператори бралися різні: Анекс тур. ДжоінАп, Корал.

Найдорожчими виявилися дати в кінці квітня і 1 травня, вони, до речі, вже в стопі у більшості операторів, пакет в обраний нами готель коштував від 1976 доларів. Саме початок травня, трохи дешевше: виліт 3го травня вже одна тисяча шістсот сімдесят шість доларів, відразу мінус 300, 6го травня вже можна знайти його за тисячі чотиреста п'ятьдесят дев'ять, ще мінус 200, а 8-го травня ми знайшли 11 ночей за 1613 доларів, відмінний варіант!

Далі по датах ціна починає різко йти вгору і вже на вильоти 12 або 15 травня вартість доходить до 2000 доларів.

Варто відзначити, що ціна на цей готель, отже, в принципі дуже прийнятна як для готелю, який має один з найвищих рейтингів на tophotels і tripadvisor, а якщо вашим туристам зручно летіти 6 або 8-го травня, то вони отримають ніч в готелі з харчуванням ультра все включено плюс, на сім'ю з 3х чоловік, за 3900 гривень і це вже включаючи переліт, таку вартість на українських курортах ще треба пошукати, «наші» захочуть більше.

Єдиний неприємний момент, курс долара у туроператорів, як і раніше, істотно відрізняється від ринкового: 26,62 проти 25,5 грн за долар, так що озвучуйте вартість відразу в гривні і робіть акцент на тому, що ціна дійсна виключно на даний момент і підлягає уточненню при бронюванні.

Версія для друку

Новости