Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Будинки для людей похилого віку - вигідний бізнес?

Будинок для престарілих фірми SeneCura в Празі, фото: SeneCura   Фірма вже завершила на території країни будівництво тринадцяти закладів подібної спрямованості, відкриття чотирнадцятого в місті Телч заплановано на кінець поточного року Будинок для престарілих фірми SeneCura в Празі, фото: SeneCura Фірма вже завершила на території країни будівництво тринадцяти закладів подібної спрямованості, відкриття чотирнадцятого в місті Телч заплановано на кінець поточного року. Йде робота по проектам в містах Ждяр-над-Сазавоу, Хотеборж і Гумполец.

«Наша мета - створити на території Чеської Республіки мережу 25 закладів для пенсіонерів», - повідомив генеральний директор SeneCura Антон Келлнер.

В даний час в країні зареєстровано 530 будинків для людей похилого віку та близько 340 закладів для розумово відсталих. На приватні підприємства припадає п'ята частина цього сегмента ринку, австрійська компанія є одним з найбільших інвесторів в дану галузь, пише чеське видання E15.

SeneCura входить в групу Orea, що володіє в Європі, Китаї та в Бразилії більш ніж восьмьюстамі медичних закладів та будинків-інтернатів для людей похилого віку. За даними за минулий року, виручка чеських дочірніх компаній Orea за минулий рік склала 13 мільйонів євро.

Новости