Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Влада оголосила про введення режиму надзвичайного стану в Генуї

Прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте в середу оголосив про введення режиму надзвичайного стану в Генуї строком на 12 місяців у зв'язку з обваленням моста, жертвами якого стали, щонайменше, 39 осіб, повідомляють італійські ЗМІ Прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте в середу оголосив про введення режиму надзвичайного стану в Генуї строком на 12 місяців у зв'язку з обваленням моста, жертвами якого стали, щонайменше, 39 осіб, повідомляють італійські ЗМІ.

У середу пройшло екстрене засідання ради міністрів Італії в зв'язку з ситуацією в Генуї, на якому було прийнято рішення про введення режиму НС в місті. На ліквідацію наслідків катастрофи будуть виділені 5 млн євро.

Також в країні оголосять день жалоби за загиблими в результаті аварії моста. Вдень 14 серпня в Генуї звалився проліт автомобільного моста на висоті понад 100 метрів. В результаті трагедії, за останніми даними, загинули 39 людей, ще 16 отримали травми.

За даними місцевої влади, причиною обвалення 200-метрового прольоту моста могло стати ослаблення несучих конструкцій. За обрушився мосту проходила жвава автомобільна траса A10, що пролягає по італійському регіоні Лігурія, а потім переходить до французької трасу A8.

Версія для друку

Новости