Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

10 шкідливих порад, як набрати вагу до Нового року

  1. 1. Парковка
  2. 2. Кафешки
  3. 3. Кава та солодощі
  4. 4. Вечірки
  5. 5. Шведський стіл
  6. 6. Стрес
  7. 7. Жага
  8. 8. Спортзал
  9. 9. Дворазове харчування
  10. 10. Калорійна їжа

Ти хочеш стати такою ж полнощекой, як Дід Мороз чи Санта в цей святковий сезон? Якщо так, то в продуктовому магазині треба вибирати ті продукти, які допоможуть набрати вагу. У разі, якщо ти ще сама не з'ясувала, як це зробити, я поділюся з тобою знанням, як набрати «зимові» кілограми. Ти хочеш стати такою ж полнощекой, як Дід Мороз чи Санта в цей святковий сезон

shutr.bz

1. Парковка

Коли ти вирушаєш за святковими покупками в торговий центр, об'їзд всю парковку, якщо це знадобиться, головне - знайди краще містечко поруч зі входом. А найкраще - встань на місце, щоб стати перешкодою для інших машин!

2. Кафешки

У той час як ти знаходишся в торговому центрі, будь впевнена, що ти поїла в якому-небудь ресторанчику або кафешці, яких дуже багато в великих торгових центрах. Вибери щось, запечене у фритюрі, з великою кількістю розплавленого сиру чеддер і беконом.

3. Кава та солодощі

Латте, кремові напої, какао ... Цей незабутній смак Різдва і Нового року - найкращий час, коли хочеться зазирнути в кава-шоп. Поддайся цій спокусі! І спробуй як мінімум по одному разу кожен новий сезонний напій в меню кава-шопу.

4. Вечірки

На всіх передсвяткових і святкових вечірках старайся спробувати абсолютно все закуски, якщо на столі представлені ті страви, які ти вже пробувала раніше.

5. Шведський стіл

Якщо на вечірках - шведський стіл, то ніколи не відходь далеко від шведського столу! Ти ж не хочеш пробиратися через людей, коли потрібна добавка? Просто затамувавши і жуй.

6. Стрес

З усіма цими вечірками і урочистостями свята можуть виявитися стресом для твого організму. Якщо ти починаєш відчувати стрес, який погіршує твій настрій, сядь і відпочинь де-небудь, попередньо взявши з собою шматочок тортика або тістечко.

7. Жага

Сидиш, читаєш цю статтю, і тобі, можливо, захотілося попити рідини? Зроби ковток кави, гарячого шоколаду і алкоголю замість води.

8. Спортзал

Всі твої друзі підбивають тебе скинути зайві кілограми в спортзалі? Скажи їм прямо: «У мене немає часу на фізичні вправи, це все дурниці! Не намагайтеся мене вмовити! »

9. Дворазове харчування

Якщо у людини порушений режим харчування, а точніше, він дуже рідко харчується або не за графіком, то в таких випадках організм піддається стресу, і звичайної його реакцією на таку ситуацію є перетворення їжі, що вживається в жирові шари. Саме тому дівчата, які прагнуть схуднути, їдять невеликими порціями, але 5-6 разів на день.

10. Калорійна їжа

Потрібно вживати якомога більше їжі, адже вона перетворюється в м'язову масу і додає ваги. Список необхідних продуктів читай в статті - 50 калорійних продуктів, які допоможуть набрати вагу .

Якщо ти вірно слідувала цих порад, ти «перевалив» в прийдешній рік з величезною прошарком так необхідного тобі ваги, над яким ти будеш працювати в новому році. Починай підготовку прямо зараз!

Ти ж не хочеш пробиратися через людей, коли потрібна добавка?

Новости