Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Серіал «Бальзаківський вік, або Всі чоловіки сво ...» - Коли дивитися? О 02:50 (02 січня 2018), Владивосток

  1. "Побачення в п'ятницю ввечері", "Темрява низьких істин" "Побачення в п'ятницю ввечері" Нарешті, Жан...
  2. тривалість
  3. У ролях
  4. продюсери
  5. провідні
  6. виробництво

"Побачення в п'ятницю ввечері", "Темрява низьких істин"

"Побачення в п'ятницю ввечері" Нарешті, Жан додзвонився до Віри і призначив їй побачення. Готувалися обидва дуже старанно - Віра терміново набувала сукню, а ось Жан навіть перестарався, так як до моменту їх зустрічі виявився "під градусом" і майже без грошей. Не кращі справи і у Алли - з нею познайомився "розвідник", але після приємно проведеного часу він почав збиратися до дружини ... Юлі ж взагалі попався дивний товариш: все було добре тільки до тих пір, поки на її зламаній нозі красувався гіпс, коли ж його зняли, то випарувався і партнер! "Темрява низьких істин" У Соні - черговий коханець, а з ним - чергова проблема, так як він залежний від комп'ютерних ігор. У Юлі теж проблеми з одним, інструктором з фітнесу, але сексуального характеру. У підсумку - ні інструктора, ні сексу. Алла намагається просунутися на службі - співає дифірамби своєму керівнику - великому адвокату. Але перехвалюйте - шеф вирішує не передавати їй справу для самостійної роботи - адже краще нього з ним все одно ніхто не впорається! А до Віри приїжджає з Ізраїлю батько, але його не хоче бачити мама Віри - в загальному, в кожній хатинці - свої іграшки.

А до Віри приїжджає з Ізраїлю батько, але його не хоче бачити мама Віри - в загальному, в кожній хатинці - свої іграшки

+16

НТВ

Помилка в розкладі

"Побачення в п'ятницю ввечері"

Нарешті, Жан додзвонився до Віри і призначив їй побачення. Готувалися обидва дуже старанно - Віра терміново набувала сукню, а ось Жан навіть перестарався, так як до моменту їх зустрічі виявився "під градусом" і майже без грошей. Не кращі справи і у Алли - з нею познайомився "розвідник", але після приємно проведеного часу він почав збиратися до дружини ... Юлі ж взагалі попався дивний товариш: все було добре тільки до тих пір, поки на її зламаній нозі красувався гіпс, коли ж його зняли, то випарувався і партнер!

"Темрява низьких істин"

У Соні - черговий коханець, а з ним - чергова проблема, так як він залежний від комп'ютерних ігор. У Юлі теж проблеми з одним, інструктором з фітнесу, але сексуального характеру. У підсумку - ні інструктора, ні сексу. Алла намагається просунутися на службі - співає дифірамби своєму керівнику - великому адвокату. Але перехвалюйте - шеф вирішує не передавати їй справу для самостійної роботи - адже краще нього з ним все одно ніхто не впорається!

А до Віри приїжджає з Ізраїлю батько, але його не хоче бачити мама Віри - в загальному, в кожній хатинці - свої іграшки.

тривалість

2 години 10 хвилин (130 хвилин)

У ролях

Аліка Смєхова, Володимир Меньшов, Віра Алентова, Андрій Соколов, Сергій Астахов, Жанна Еппле, Михайло Галустян

продюсери

Дмитро Фікс

провідні

Юлія Меньшова

виробництво

Фільм-студія "МОТОР"

Росія

2002

Новости