Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вплив конопель на пацієнтів з болем - нове ізраїльське дослідження

Імена великих зірок медицини канабісу в Ізраїлі фігурують у всебічному дослідженні їх пацієнтів з каннабісом. МЕТА: Вивчити варіабельність позитивного і негативного впливу лікування каннабісом на пацієнтів з болем протягом місяців 12..

Нове ізраїльське дослідження, проведене Джошуа Авірам Медсестра в лікарні Рамбам і аспірант кафедри сестринської справи в Університеті Хайфи під керівництвом професора Доріт Під і професора Алона Айзенберга вивчили вплив лікування медичної каннабісом на пацієнтів зі всієї країни, які страждають від різних видів болю.

В цілому, як видно з остаточних графіків дослідження і аналогічно попереднім дослідженням, конопля вносить значний вклад в покращення життя пацієнтів в Ізраїлі. Як в полегшенні болю, так і в поліпшенні якості життя.

дослідження Було проведено на пацієнтах з 18 аж до 95, які страждають від різних типів болю, і зголосився заповнити спеціальний опитувальник по місяцях 49, 1, 3, 6 і 9. Це поточний проміжне дослідження, результати якого публікуються після завершення року лікування.

У дослідженні 1,205 брали участь пацієнти, які почали його, і заповнили базовий перелік питань 676, який заповнив контрольний запитальник через 1 місяць лікування 674 після 3 місяців, 428 після 6 місяців, 319 після 9 місяців і 210, який залишався до кінця, і заповнив останню контрольну анкету.

Як показано на графіку нижче, показує відсоток поліпшення на кожному з етапів після базової анкети, 12 реєструвався протягом місяців лікування. Стійке зростання Практично по кожному з розглянутих параметрів: від різних болючих проблем, через ефекти тривоги і депресії до лікування проблем зі сном.

Стійке зростання Практично по кожному з розглянутих параметрів: від різних болючих проблем, через ефекти тривоги і депресії до лікування проблем зі сном

Вплив канабісу на пацієнтів з болем 12

«Всі параметри покращилися після одного місяця лікування і продовжували поліпшуватися пізніше», - пишуть результати дослідження. «Велика частина поліпшень була виявлена ​​між заповненням базової анкети і подальшої анкети через місяць».

На другому графіку дослідження розглядалися менш бажані побічні ефекти лікування каннабісом, включаючи сплутаність свідомості, дисбаланс, підвищення апетиту, тягу до солодкого, сухість у роті, спрагу, втому, пияцтво, дезорієнтацію, запаморочення і т. Д.

«Втома і запаморочення є найбільш поширеними побічними ефектами, супроводжуються розгубленістю, переривчастим мисленням, спрагою і сухістю в роті», відзначають дослідники.

Після неухильного зниження кількості повідомлень про небажані побічні ефекти через місяць, місяці 3, місяці 6 і місяці 9 на заключній фазі місяців 12 було зафіксовано деяке збільшення середнього значення параметрів.

Після неухильного зниження кількості повідомлень про небажані побічні ефекти через місяць, місяці 3, місяці 6 і місяці 9 на заключній фазі місяців 12 було зафіксовано деяке збільшення середнього значення параметрів

Зміна побічних ефектів лікування каннабісом у пацієнтів з 12-місяцями лікування

З іншого боку, можна помітити, що після місяців лікування 12 спостерігалося різке зниження кількості побічних ефектів «тяги до солодкого» і «підвищеного апетиту» - це означає, що певний вплив канабісу на апетит, також зване манчізой, згодом врівноважується, оскільки дослідження показали , що споживачі канабісу фіксований вони тонше .

«Поточні результати свідчать про помірне і довгостроковому поліпшенні лікування каннабісом від болю, побічних ефектів і кінцевих результатів», - написали дослідники в короткому викладі результатів, зазначивши скорочення кількості анкет за цей період.

«Хоча використання медичної канабісу для лікування хронічного болю все більше розширюється, немає ніяких наукових доказів ефекту і ефективності лікування з плином часу», - додали вони. «Слід провести додаткове дослідження, щоб збільшити кількість пацієнтів, які заповнюють анкети протягом року лікування».

«Число пацієнтів з плином часу невелика, тому що дослідження все ще знаходиться в процесі збору даних, а пацієнти на момент аналізу даних ще не досягли подальшого спостереження (далеко не всі припинили заповнення через довжини анкети, побічних ефектів, які припинили лікування або неефективного зменшення болю) », - пояснює Авірам.

У дослідженні, проведеному в співробітництві з факультетом соціального забезпечення та охорони здоров'я в Університеті Хайфи, Техніон і кампусом лікарні Рамбам, були вивчені пацієнти таких відомих лікарів, як Барекет Шифф, Хаїм Адахан, Тамар Яшар, Міріам Огінц, Сільвіо Брилл, Ітай Гур-Ар'є, Алон Айзенберг і інші. - все ізраїльські лікарі, які мають досвід і досвід лікування канабісу, отримали сотні і тисячі ліцензій за їхньою рекомендацією протягом багатьох років.

канабіс штрафи

(Починаючи з 1 в квітні 2019)

На підставі цифри, представленої міністром Ерданом. Поліція відмовляється розкривати офіційну цифру Детальніше тут )

Новости