Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Танці Пол Денс в Києві. Навчання танцю на пілоні в найкращій школі студії Pole Dance - уроки і заняття Пол Денс для початківців недорого, тренування для досвідчених у зручний час

  1. Як проводяться заняття pole dance в нашій студії
  2. Дістатися до студії Pole Passion досить легко
  3. Заняття проводяться за наступними напрямками:
  4. Правила студії:

Pole Dance - це граціозний, полюбився мільйонам жінок у всьому світі спорт, який сприяє гармонізації всього тіла. Танці на пілоні характеризуються достатком складних акробатичних трюків в сукупності з хореографією та навіть акторською майстерністю.

Заняття підлогу денс - це, в першу чергу, заняття мистецтвом, це видовищне дію, наповнене не лише відточеними до майстерності техніками, а й дозволяє кожній жінці самовиражатися в рухах, пластиці і емоціях.

Уроки танців на пілоні вимагають великої витривалості організму, а також міцної фізичної форми. Однак, якщо Ваші фізичні дані здадуться Вам недостатніми для заняття підлогу денсом, не варто себе позбавляти шансу стати краще, міцніше, витривалішими і пластичнее. Є програми, розраховані виключно для початківців, з полегшеною системою тренувань і більш розміреним ритмом. Ви можете навчитися опановувати своїм тілом, володіючи абсолютно нестандартними параметрами фігури і вагою, і перебуваючи в будь-якому віці.

Регулярні заняття pole dance в професійній студії «Pole Passion» під чітким керівництвом тренерів з багаторічним стажем дозволять навчитися правильно рухатися, грамотно і жіночно підносити себе і своє тіло, скорегувати поставу і в цілому підвищити тонус організму.

Уроки pole dance для початківців хороші тим, що дозволяють почати всю програму занять танцями на пілоні з самих азів, при цьому поступово і цілеспрямовано прийти до гарних результатів і злагодженої фізичній формі. За підсумком регулярних занять Ви:

  • зміцните м'язи всього тіла (спини, преса, рук, ніг);
  • підвищите тонус організму;
  • нормалізіруете кровообіг;
  • відкоригуєте вага і зменшіть целюліт;
  • вирівняєте поставу і скоректуєте ходу;
  • виробите гнучкість тіла;
  • підсилите імунну та серцево-судинну систему;
  • поліпшите дихальну систему;
  • проведете профілактику гінекологічних захворювань за рахунок посилення кровопостачання органів малого тазу під час тренувань;
  • налаштовані виключно на позитивний лад за рахунок постійної вироблення ендорфінів після тренувань;
  • виробите пластику і сексуальність;
  • підвищите впевненість в своїй жіночій привабливості.

Як проводяться заняття pole dance в нашій студії

Рole dance в Києві вже став доступним і комфортним. Всі заняття в студії «PolePassion» проводяться в невеликих групах до 7 осіб, що дозволяє викладачеві індивідуально приділити час кожному учневі і підвищити тим самим ефективність занять. Крім того, зали оснащені 7 пілонами, а це значить, що за кожною ученицею закріплений особистий пілон і весь час уроку (1 година) витрачається на практичне тренування.

Студія підлогу денсу «Pole Passion» на Житомирщині створена для комфортних занять в сучасних залах, оснащена зручними і функціональними роздягальнями, а також системою кондиціонування.

Запис в школу танців на пілоні проводиться щодня. Для новачків адміністрацією передбачений пробний урок, який викладачеві дозволить виявити навички танців і майстерність в цілому, а також кваліфіковано оцінити стан фізичної підготовки і підібрати програму навчання, а хто бажає навчитися танців на жердині - ознайомитися з особливостями підлогу денсу і пропустити це мистецтво через себе.

Дістатися до студії Pole Passion досить легко

До студії «Pole Passion» без проблем дістатися зі станції метро Житомирська, Святошино, Академмістечко та з Борщагівки.

До студії «Pole Passion» без проблем дістатися зі станції метро Житомирська, Святошино, Академмістечко та з Борщагівки

Заняття проводяться за наступними напрямками:

Pole Fitness - заняття спрямовані на розвиток гнучкості і фізичної сили, а так само акробатичній частині танцю. Pole Fitness включає в себе роботу над м'язами, виконання силових вправ, які надають тонус і красиву форму м'язам.

Exotic Pole Dance - це танцювальний напрямок pole dance Київ, акцент в якому робиться на пластику, сексуальність, граціозність, хореографію, артистизм. стрип пластика є одним з найбільш жіночних напрямків. Красива постава, котяча хода, впевненість в собі - ось лише небагато з того, що Ви відкриєте для себе, відвідуючи дані заняття.

Запис на заняття і скасування занять здійснюється тільки дзвінками і смс за телефонами:
063-288-83-02,
067-425-78-76.
За Вайберу, поштою, особистим повідомленнями вк запис і скасування занять не проводиться !!

Правила студії:

  1. Заняття триває 60 хв.
  2. Попередній запис на заняття обов'язкове.
  3. Пробне заняття діє 1 раз на 1 людину на 1 з будь-яких напрямків.
  4. Якщо з яких-небудь причин Ви не можете прийти на заняття, попередьте про це тренера мінімум за 3 години, інакше заняття автоматично згорає.
  5. Оплата і відзначення абонементів відбувається ДО початку заняття. У разі відсутності абонемента заняття оплачується поразово.
  6. Розминка перед заняттям обов'язкове для всіх. У разі якщо клієнт запізнився на розминку і відразу приступив до заняття, студія не несе відповідальності за розтягування і інші можливі травми.
  7. Заняття проводяться для людей без серйозних відхилень в стані здоров'я.
  8. Про наявність проблем зі здоров'ям, перенесені травми повідомте викладачеві на першому занятті. В іншому випадку студія не несе відповідальності за можливі збитки здоров'ю, який може бути нанесений.
  9. Категорично забороняється виконувати складні елементи без спостереження тренера.
  10. При виконанні елементів вниз головою не відпускайте ноги з пілона, якщо ви їх не контролюєте. Рекомендуємо сповзти вниз на передпліччя і вийти з угрупування на підлозі. Не можна відпускати ноги і спину у вільне падіння коли ви перебуваєте невисоко у статі - це загрожує ударами ніг і хребта! Заборонено зістрибувати з висоти.
  11. Виконувати трюки на висоті і вниз головою до моменту їх освоєння можна тільки за умови дозволу та страховки викладачем.
  12. При появі під час занять болю, в будь-яких частинах тіла, а також при поганому самопочутті, припинити заняття і повідомити про це викладачеві. При отриманні травми негайно повідомити про це викладачеві.
  13. Не намагайтеся виконати елемент, якщо ви не впевнені в хорошому зчепленні з пілоном. Під час тренування протирайте пілон сухою ганчіркою і спиртом.
  14. У разі не виконання або порушення даних правил техніки безпеки займаються, викладачі груп і керівництво студії відповідальності не несуть.
  15. Клієнт, усвідомлюючи всю складність і травмоопасность, пов'язану з відпрацюванням трюків на пілоні і акробатичних номерів, всю відповідальність за життя і здоров'я бере на себе.
  16. Під час тренування не підходьте близько до танцюючих на пілоні.
  17. Забороняється в день занять користуватися кремами для тіла.
  18. Перед заняттям зніміть з себе кільця та інші прикраси.
  19. Заборонено приходити в студію в нетверезому вигляді.
  20. Забороняється жувати жувальну гумку під час занять.
  21. За втрату грошей і цінних речей адміністрація відповідальності не несе.
  22. Відвідування занять з дітьми категорично заборонено.
  23. Невикористані заняття по абонементу не компенсуються.

Купуючи абонемент або разове відвідування студії, ви зобов'язуєтеся виконувати всі правила студії.

Ми рекомендуємо приносити на заняття:

  • короткі шорти
  • майку
  • гетри або наколінники
  • балетки або шкарпетки для розминки
  • за бажанням: рукавички (підходить тільки шкіра)
  • за бажанням: кошти для поліпшення зчеплення з пілоном

Новости