Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гороскоп на 2019 рік для Бика: жінка і чоловік

  1. Кар'єра і гроші в 2019 році
  2. Любовний гороскоп для Биков на 2019 рік
  3. Гороскоп здоров'я на 2019 рік
  4. Докладні гороскопи за стихіями
  5. водяний Бик
  6. дерев'яний Бик
  7. Вогняний Бик
  8. земляний Бик
  9. Відео-гороскоп

Типовий представник року Бика цілком схожий на свого покровителя. Це наполеглива людина, лідер, який силою своєї волі може зрушити з місця гору і тягнути її за собою стільки, скільки буде потрібно. Уявити собі, що Бик відступить перед перешкодою просто неможливо, він навіть не спробує обійти перешкоду, а піде напролом і, в більшості випадків, досягне успіху.

Він небайдужий до долі інших і по можливості завжди допоможе. Втім, він відрізняється повільністю в прийнятті рішень і пошуку правильної лінії поведінки. Це нерідко призводить до того, що підоспіли на допомогу, він виявляє, що вже запізнився і ситуація вирішилася без нього. Але навіть такі промахи не змусять представника цього знака східного календаря стати найспритнішим, спонтанним і ризиковим.

Народжені в 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 і 2009 роках - надійні, але вперті люди. У гороскопах часто можна зустріти і інші імена покровителя: Буйвол або Вол. І, як ці великі тварини відрізняються працьовитістю і незламною силою, так і люди вищеперелічених років можуть похвалитися завзятістю, твердим характером і навіть геніальністю в усьому, що стосується благоустрою їх життя і життя близьких.

Є у Буйволів і негативні риси, від яких більше страждає їх оточення. Це вимогливий знак, завищують планку запитів настільки, що рідні ледве справляються, а ймовірні «другі половинки» в якийсь момент просто перестають намагатися.

Наступаючий рік буде проходити під знаком Свині, і всім представникам року Вола, безсумнівно, цікаво дізнатися, які сюрпризи підготувала для них господарська і м'якосерда господиня 2019 го. Для вашої зручності, ми склали Гороскоп для Бика на 2019 рік не тільки за сферами ваших інтересів, а й з урахуванням стихійних характеристик, притаманних вашому році народження.

Кар'єра і гроші в 2019 році

Кар'єра і гроші в 2019 році

Головним провідником у світ фінансового благополуччя для вас стане цілеспрямованість і конкретика. Відразу намітьте собі завдання і продумайте шляхи досягнення, щоб потім весь рік не стикатися з труднощами. Удача чекає тих, хто працює в сфері розумової праці.

Вібрації простору дозволять вам досягати максимальної концентрації, і не раз протягом майбутніх 12-ти місяців до вас буде зглянутися осяяння. Якщо ж ваша робота більше пов'язана з грубою силою і фізичними діями, не біда.

До будь-якої активності можна застосувати стратегію і тактику, розробити схеми тайм-менеджменту - і тоді самий тяжка праця піде простіше, ви станете продуктивніше і, як наслідок, отримаєте приємні бонуси і премії.

Дуже важливо не перестаратися і не «згоріти» на роботі. свинка Не проти попрацювати, але також любить і відпочити - варто скопіювати її лінію поведінки. Особливо бикам, які на шляху до своєї бажаної мети можуть і не помітити, що бредуть з останніх сил. Не доводьте себе до виснаження, працюйте в задоволення, а не на знос. Тоді результати будуть яскравіше, а грошова нагорода - більше.

Довірливість і прямота Буйвола може привести до фінансових втрат. Не вірте яскравій рекламі і спам-розсилок з пропозиціями щось купити за дуже вигідною ціною. Напевно це просто спосіб вас обдурити і отримати ваші гроші.

Щоб не потрапити в лапи до шахраїв, побачивши «пропозиція року» або привабливу акцію, порадьтеся з більш досвідченими людьми. І взагалі, в питаннях економії краще не економити, а купувати реальні товари за реальні гроші.

до змісту ↑

Любовний гороскоп для Биков на 2019 рік

Про поняття «любовний фронт» на найближче майбутнє ви можете спокійно забути, адже відносини перетворяться для вас у тихий, надійний тил. Сім'я стане невичерпним джерелом, з якого ви зможете брати сили і натхнення для кар'єрних ривків.

Але це джерело буде також вимагати і вашої уваги. Як би багато часу не відбирали буденні питання, знаходите хоча б по півгодини в день для найрідніших і улюблених людей.

Як би багато часу не відбирали буденні питання, знаходите хоча б по півгодини в день для найрідніших і улюблених людей

Прийшов час діяти тим Волам, які довгий час роздумували про появу дітей. 2019 рік - відповідний період, щоб дати початок нового життя і вже до кінця року пізнати всі радощі і труднощі материнства чи батьківства. Більш того, є шанс незапланованого чуда, навіть якщо ви поки ще й не замислювалися про малюка.

Любовна удача чекає і тих, хто зараз перебуває в пошуку, або взагалі задовольняється поки роботою і дружніми відносинами. Інтерес до вашої персони буде високий і серед раптових шанувальників буде та людина, з яким можливий як серйозний довгостроковий роман, так і зовсім сімейне життя.

Правда, зірки попереджають, що в інтимній області є ризик нарватися на шахраїв і аферистів. Бійтеся надто нав'язливих знаків уваги, як би вони вам не лестили.

до змісту ↑

Гороскоп здоров'я на 2019 рік

Бика складно назвати ледачим, але буває, що представник знака впадає в крайність, і періоди активної діяльності змінюються бажанням цілодобово не вставати з ліжка. Якщо ви не пам'ятаєте, коли у вас був вихідний - ваше законне право насолодитися бездіяльністю і валятися перед телевізором, даючи відпочинок тілу і мозку.

Але якщо ви відчуваєте в собі сили і просто хочете полінуватися день-другий, пам'ятайте, що в цей момент хтось інший може перехопити вашу ініціативу і везіння. 2019 рік не прощає марного проведення часу.

Здоров'я і витривалість Буйвола набагато вище, ніж у інших людей. Він стійко переносить хвороби на ногах, і часто навіть грип з високою температурою - не привід, щоб піти на лікарняний. Найважчий час для вас в цьому році - літо. Не забувайте пити багато води і харчуватися легкої, рослинною їжею.

Недотримання правил правильного харчування може призвести до зневоднення і гіпертонії, ще й на тлі спеки. Проблеми з серцем, викликані трудоголізмом і порушеним режимом, можуть надовго вивести вас з ладу.

Найкращим відпочинком для тіла і нервової системи стане зміна обстановки. Забирайтеся по вихідним на природу, відвідайте старих друзів, поїдьте на курорт з м'яким теплим кліматом, і ви уникнете не тільки серйозних проблем зі здоров'ям, а й усуньте «дрібні неполадки» вашого організму.

до змісту ↑

Докладні гороскопи за стихіями

до змісту ↑

до змісту ↑

Буйволи стихії металу за останні 100 років народжувалися тільки в 1961 році. Наступаючий 2019 й рік для вас стане шляхом проб і помилок у всьому, що стосується любові. Сімейним представникам варто чекати нового витка «притирання» і життєвих тестів на товариськість. Тим, хто ще самотній, доля пошле довгоочікуване знайомство, і навіть не одне.

Важливо серед різноманіття варіантів зробити правильний вибір. І, швидше за все, очевидний кандидат виявиться зовсім не тим, ким здається. Що стосується роботи і грошей, то вас чекають щедрі і продуктивні місяці, ваші труди оцінять і винагородять з лишком.

до змісту ↑

водяний Бик

водяний Бик

«Водоплавний» Вол був народжений в 1973 році. Ваш рік буде сповнений спокус. Не піддавайтеся їм, адже це перевірка на міцність і силу волі, а не бонуси від Фортуни.

Можливість завести інтрижку на стороні або провернути вигідну, але нечесну роботу, створять ілюзію безпеки. На жаль (чи на щастя), будь-який обман буде швидко розкритий. Після цього вам буде вкрай складно відновити репутацію і налагодити відносини з тими, кого зачепить і ранить ваш невірний вибір. Не піддавайтеся спокусам, і рік складеться позитивно.

до змісту ↑

дерев'яний Бик

дерев'яний Бик

1925 і 1985 роки підпорядковувалися стихії дерева, і подарували світові стриманих і впливових людей. Грядущий рік для вас пройде під девізом фінансового приросту. Але грошовий успіх не стане подарунком долі, а буде результатом вашого наполегливої ​​праці. Багатьом з вас належить пізнати (або згадати) батьківські обов'язки: висока ймовірність поповнення у вашій родині, або сім'ях близьких людей.

до змісту ↑

Вогняний Бик

Вогняний Бик

Тим, у чиєму паспорті красується 1 937 або 1997 рік, варто чекати теплий і затишний рік. Існуючий роман зміцниться і перейде на новий рівень взаєморозуміння, а ті відносини, які зав'яжуться в 2019-му, стануть тривалими і в половині випадків закінчаться шлюбом.

Саме вогняні Буйволи більш всіх інших схильні до обману, особливо в сфері інтернет-покупок. Довіряйте тільки перевіреним мережевих ресурсів, а в ідеалі - робіть шопінг в фізичних магазинах, де завжди можна подивитися товар і, в разі чого, без проблем повернути чи обміняти.

до змісту ↑

земляний Бик

земляний Бик

Народжених в 1949 році чекають домашні клопоти, пов'язані зі значимими подіями в житті молодших поколінь - весілля, народження дітей, переїзди. Сил, грошей і часу буде вистачати тільки за умови грамотного планування та чергування відпочинку і праці.

Юні ж Буйволята 2009-го року повинні кинути всі сили на навчання і самовдосконалення.

до змісту ↑

Відео-гороскоп

Стаття написана спеціально для сайту "2019 рік Свині": https://2019god.net/

Новости