Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Забудьте про Париж: в знаменитому виданні розхвалили Київ

Коли мова заходить про європейських містах з багатою історією, на думку спадає Рим, Париж, Прага чи Відень. Однак, побачити чудову архітектуру, церкви, жваві ринки і чарівні вулички можна і в Києві.

Вибрати саме столицю України рекомендує журналістка американського Forbes .

Київ

pixabay.com

У минулому році в Києві побували 1,6 млн туристів, а в Парижі - аж 83 млн. Але для мандрівників в цьому є свої плюси - пам'ятки в Києві доступні, як і транспорт, а їжа - смачна і недорога, зазначається в рекомендаціях.

Для проживання в столиці автор рекомендує вибрати готель, розташований в центрі міста. А серед пам'яток - відвідати Володимирський собор, Золоті ворота, Національний науково-природничий музей, Оперний театр і музей Михайла Булгакова.

"Якщо вам здається, що в Києві багато соборів і релігійних будівель - то так, так і є. Місто усіяний безліччю куполів, яскраво-блакитних і зелених будівель. Найграндіозніша локація - Києво-Печерська Лавра, великий комплекс, в якому на 28 га розташовані собори, печери і пагорби. Це місце вважається найсвятішим в Україні ", - пише автор.

Це місце вважається найсвятішим в Україні , - пише автор

Києво-Печерська Лавра

Ще одне місце для відвідування, яке рекомендує журналіст, - Чорнобильська зона відчуження.

"Це - не для всіх, але, безсумнівно, є щось цікаве в відвідуванні цього похмурого місця", - відзначає вона.

А ще під час поїздки до Києва обов'язково варто спробувати традиційну українську кухню - борщ і голубці. Але також автор рекомендує звернути увагу на хінкалі і торт "Наполеон". А в якості сувеніра додому з собою привезти, звичайно, вишиванку.

"У більшості людей Київ може і не серед перших рядків у списку міст для відпочинку в Європі. Однак завдяки неймовірним пейзажам, відмінному вибору місць, де можна поїсти, і класному шопінгу, він дійсно повинен там бути", - резюмує автор.

раніше OBOZREVATEL розповідав історію британського мандрівника , Який приїхав в Україну на пару днів, але залишився тут на кілька місяців.

Як там справи у Насті з Потапом - читайте у нас в Instagram !

Новости