Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Співбесіда в Посольстві США в Москві, Документи на співбесіду в Посольство США, Документи для співбесіди в Посольстві США, Питання на співбесіді в Посольстві США, Отримання паспорта з візою, Посольство США в Москві, як пройти співбесіду в Посольстві США

  1. Призначено співбесіду в Посольстві США? Які документи потрібні для співбесіди в Посольстві США? Як...
  2. І ндівідуальний консультація перед співбесідою - 2000 рублів.
  3. Перенесення дати співбесіди або прискорення співбесіди в Посольстві США - 1000 рублів.
  4. Формування індивідуального списку документів для співбесіди - 1000 рублів.
  5. Реєстрація профілю для заявника, який звертається за візою США - 1000 рублів
  6. Допоможемо здійснити оплату консульського збору - 500 рублів

Призначено співбесіду в Посольстві США? Які документи потрібні для співбесіди в Посольстві США? Як відповідати на питання на співбесіді в Посольстві США? Хочете дізнатися часто задаються на інтерв'ю в Посольстві США? Потрібно перенести дату співбесіди в Посольстві США? Хочете прискорити співбесіду в Посольстві США? Цікавлять терміни очікування співбесіди в Посольстві США?

Читайте на цій сторінці:

Інформація про співбесіду в Посольстві США для всіх категорій віз

Для співбесіди, як правило, необхідно вибрати Посольство або Консульство США , Що знаходяться в країні Вашого постійного проживання. Однак, якщо Ви офіційно працюєте за кордоном або ж політична ситуація у Вашій країні не дозволяє повернутися на батьківщину, Ви можете собі вибрати інше найбільш підходяще Посольство або Консульство США. В такому випадку на співбесіді Вам знадобиться надати додаткові документи, що підтверджують Ваш офіційний статус перебування в тій чи іншій країні. Уточнити список необхідних документів для співбесіди в Посольстві США можна у наших фахівців за телефонами, вказаними на нашому сайті. Детальніше про документах для співбесіди в Посольстві США можна дізнатися тут.

Сильно не спокушайтеся від виклику на співбесіду, адже візу Вам ще не дали. Крім оформлення анкет та збору необхідних документів, співбесіда має найбільш важливе значення в процесі отримання візи США . Співбесіда дозволить консулу прийняти остаточне рішення видадуть Вам візу чи ні. Але раніше йому необхідно ознайомитися з Вашим пакетом документів (анкети, довідки з банку і місця роботи, роздруківки з інформацією про готелі або авіаперельоті, результати медогляду, петиції громадян США і т.д.). Рішення консула може бути непередбачуваним, як і цього Держдепартамент США настійно рекомендує не купувати авіаквитки, не бронювати номери в готелях, не розраховуватися з роботи і не робити будь-яких інших рішучих дій. Детальніше про питання на співбесіді в Посольстві США можна дізнатися тут.

Якщо Ви не можете прибути на співбесіду в зазначену дату або час, Вам необхідно перенести дату або час співбесіди. Однак, у Вас є можливість це зробити не пізніше ніж за дві доби до призначеної дати. Зверніть увагу, час, на який призначено співбесіду, означає, що в цей час Ви вже повинні бути всередині Посольства США в залі очікування співбесід. Т.ч. чином підійти до будівлі Посольства США необхідно, як мінімум, за 15 хвилин (а ще краще за півгодини) до початку співбесіди, щоб пройти перевірку через службу безпеки і зайняти місце в залі співбесід. Дізнатися докладніше про записи на співбесіду і можливості перенесення дати співбесіди в Посольстві США можна дізнатися тут.

Незалежно від типу візи, на яку Ви претендуєте, в день співбесіди Ви зобов'язані мати при собі:
- виклик на співбесіду (Appointment letter) - роздрукуйте кілька примірників,
- два паспорти (внутрішній і закордонний),
- штрих-код реєстрації доставки візових документів. Дізнатися докладніше про реєстрацію доставки документів можна тут.
Зверніть увагу, що це не єдиний список документів, детальний список документів можна уточнити у наших консультантів в приватному порядку.

Фахівці копанні "Капітал Сервіс" пропонують наступні послуги за співбесідою в Посольстві США:

І ндівідуальний консультація перед співбесідою - 2000 рублів.

Як розраховується вартість?
Ціна за послугу фіксована і не залежить від кількості осіб, що проходять по одному візовій справі. Наприклад, якщо сім'я, яка звертається по візу США, мають одну історію поїздки і проходять співбесіду в один день, то ціна послуги буде розраховуватися не на кожного члена сім'ї, а на візову справу в цілому і складе 2000 рублів. Однак, якщо заявниками виступають двоє людей, з абсолютно різними намірами на поїздку в США, то ціна послуги буде розрахована на кожного з них і складе 4000 рублів (двоє по 2000 рублів).
Кому може знадобитися така послуга?
У більшості візових агентств, де клієнти замовляють візу "під ключ" , Консультації за співбесідою включені у вартість. Але на жаль, не всі візові агентства можуть надати кваліфіковану консультацію. Якраз для таких ситуацій ми і розробили послугу за індивідуальними консультацій перед співбесідою в Посольстві США.
Також, дана послуга може знадобиться заявникам, які самостійно подали анкету до Посольства США і записалися на співбесіду. Але багато питань щодо співбесіди в Посольстві США так і залишилися нез'ясованими.
Послугою можуть скористатися заявники на імміграційну і неімміграційну візу США
Чим корисна ця послуга?
Візовий консультант проведе аналіз Ваших анкет, перевірить наявність обов'язкових документів для співбесіди в Посольстві США, складе список рекомендованих документів в індивідуальному порядку, при наявності вже підготовлених будь-яких довідок перевірить правильність їх складання, ознайомить з правилами проходження співбесіди в Посольстві США, проведе консультацію по темі "Часті питання на співбесіді в Посольстві США" і проінструктує Вас "Як правильно відповідати на питання консула в Посольстві США", ознайомить з тре ованія при перевірки на металошукачі, розповість де і як можна отримати документи з Посольства США, і найголовніше - відповість на Ваші запитання.
Досить часто трапляється так, що саме завдяки нашій консультації були виявлені відсутні документи у заявника, які в подальшому мали доленосний характер на співбесіді в Посольстві США.
Коли краще скористатися послугою?
Ми рекомендуємо звернутися за консультацією хоча б за тиждень до співбесіди. В такому випадку у Вас залишиться запас часу на підготовку документів, яких не. Згідно нашій практиці, у більшості заявників на консультації якраз і виявляються відсутні документи.

Перенесення дати співбесіди або прискорення співбесіди в Посольстві США - 1000 рублів.

Як розраховується вартість?
Вартість даної послуги має на увазі перенесення або прискорення співбесіди в Посольстві США на один зареєстрований профіль. Найчастіше профіль реєструється тільки на одну людину - як основного заявника. Однак, буває випадки, коли в профіль додають ще й залежних членів сім'ї. У такому випадку, якщо в одному профілі зареєстровані кілька людей (сім'я), де основним заявником виступає головний член сім'ї (батько, мати), то вартість послуги буде розрахована на одну людину і складе 1000 рублів. Перенесення або прискорення співбесіду буде проведено тільки за його профілем. Якщо профіль реєстрували на кожного члена сім'ї окремо, то послуга буде розрахована на кожного члена сім'ї.
Кому може знадобитися така послуга?
Даною послугою користуються заявники, яких не влаштовує дата співбесіди в Посольстві США, яка їм дісталася при реєстрації. Невдоволення може бути пов'язано з тим, що у заявника руйнуються плани щодо поїздки в США, якщо він потрапить на співбесіду саме в ці дати. Або ж в особистому житті вже намічені події на цей період часу, по завершенню яких віза США і зовсім не потрібна буде. Наприклад, заявник має намір відкрити візу США для поїздки на конференцію, яка відбудеться 14 серпня, а найближчі доступні дати для співбесіди є тільки на 16-17 серпня. Вибирати ці дати абсолютно немає сенсу, тому що встигнути пройти співбесіду і отримати паспорт з візою можна протягом тижня, а ще потрібно до США долетіти. Загалом з'явиться там в 20 числах серпня заявнику вже не буде потреби. Ось і виникає необхідність здійснити прискорення співбесіди в Посольстві США.
Послуга може знадобитися тільки для заявників на неімміграційну візу США, в дуже рідкісних випадках - для імміграційної.
Що необхідно для цієї послуги?
Заявнику необхідно надати будь-якого з наших співробітників такі дані: реєстраційні дані профілю (електронну пошту і пароль), а також бажані терміни проходження співбесіди. Максимальний термін, до якого ми можемо прискорити співбесіду в звичайному порядку, становить - 2 тижні. Тобто якщо Ви до нас звертаєтеся, наприклад, 1 лютого, а найближчі доступні дати є тільки на 1 березня, то ми можемо гарантовано зробити Вам співбесіду на середину лютого.
Увага!!! Якщо необхідність прискорення співбесіди пов'язана з початком навчання, бізнес-поїздкою на конференцію, невідкладним медичним втручанням або похоронами, то Вам необхідно буде надати офіційні документи, що підтверджують нагальність поїздки. Список документів для термінової запису на співбесіду Ви зможете дізнатися у наших співробітників в приватному порядку по телефону або в офісі, вказаними на нашому сайті. Така послуга дозволить Вам зменшити термін очікування співбесід до декількох днів (приблизно - до 3 днів). За подібну послугу термінової записи додатково оплачується ще 1000 рублів.
Коли краще скористатися послугою?
Якщо у Вас виникла необхідність прискорити співбесіду, ми рекомендуємо Вам звернутися в нашу компанію як можна швидше. Це додасть Вам більше шансів отримати бажаний результат!

Формування індивідуального списку документів для співбесіди - 1000 рублів.

Як розраховується вартість?
Дана послуга розраховується на кожну людину окремо, незалежно від кількості створених профілів. Виняток становлять діти до 7 років. Для них ця послуга надається безкоштовно.
Кому може знадобитися така послуга?
Дана послуга може знадобитися для заявників, які вже подали або тільки збираються подати анкети в Посольство США. Однак у заявника присутні сумніви щодо повноцінності зібраного комплекту документів для співбесіди в Посольстві США.
Послуга буде корисна як для неімміграційної, так і для імміграційної візи США.
Чим корисна ця послуга?
Всі заявники, які записані на співбесіду в Посольство США, повинні зібрати певний комплект документів. Однак, чіткого списку документів, необхідного в Посольстві США, не існує. І ось тільки завдяки нашому досвіду ми можемо сформувати більш конкретний список документів, який найбільш сприятливо вплине на рішення консула при спілкуванні з Вами. Після кожного співбесіди наші клієнти діляться досвідом і розповідають, що найчастіше запитують на співбесіді і які документи просить надати консульський працівник в Посольстві США. По-цьому, будь-якого заявнику буде корисно послухати рекомендації і поради бувалих.
Коли краще скористатися послугою?
За послугою можете звернутися як до початку заповнення анкети на візу США, так і після подачі анкет, але перед співбесідою в Посольстві США. Головне, залиште запас часу на оформлення документів, яких, на нашу думку, виявиться недостатньо. Якщо Ви звернетеся до нас до початку оформлення анкет, то остаточна перевірка готовності документів буде безкоштовною.

Реєстрація профілю для заявника, який звертається за візою США - 1000 рублів

Як розраховується вартість?
Дана послуга розраховується на кожну людину окремо, незалежно від кількості створених профілів. Діти до 7 років оплачуються в повному обсязі.
Кому може знадобитися така послуга?
Послуга може бути затребувана для будь-якої категорії заявників, які зазнають труднощів при роботі з електронними системами. Дана послуга буде потрібно на завершення процесу подачі документів в Посольство США перед самим співбесідою.
Що необхідно для цієї послуги?
Для замовлення даної послуги потрібно надати певну інформацію, а також копію внутрішнього паспорта і закордонний паспорт. Дізнатися список необхідної інформації у наших фахівців можна за телефоном, вказаним на сайті, або особисто в офісі.
Коли краще скористатися послугою?
Послугою необхідно скористатися:
- для неімміграційної візи - після заповнення анкет перед записом на співбесіду;
- для імміграційної візи на основі грін кард - після отримання листа про запрошення на співбесіду.

Увага!!! Заявники, які бажають отримати готовий паспорт з візою в нашому офісі, додатково оплачують по 500 рублів за людину.

Допоможемо здійснити оплату консульського збору - 500 рублів

Як розраховується вартість?
Дана послуга розраховується на кожну людину окремо. Діти до 7 років оплачуються в повному обсязі.
Кому може знадобитися така послуга?
Послуга може бути затребувана для будь-якої категорії заявників, які зазнають труднощів при роботі з електронними системами. Дана послуга буде потрібно до початку процесу подачі документів в Посольство США. Адже для того, щоб записатися на співбесіду, Вам потрібно буде ввести код, вказаний на квитанції.
Що необхідно для цієї послуги?
Для замовлення даної послуги потрібно надати певну інформацію, а також копію внутрішнього паспорта і закордонний паспорт. Дізнатися список необхідної інформації у наших фахівців можна за телефоном, вказаним на сайті, або особисто в офісі.
Коли краще скористатися послугою?
Послугою необхідно скористатися до запису на співбесіду в Посольство США.

Ви можете звернутися в компанію "Капітал Сервіс" за вказаними нижче реквізитами:

Ви можете звернутися в компанію Капітал Сервіс за вказаними нижче реквізитами:

Переглянути розташування офісу "Капітал Сервіс" на карті можна тут .

Призначено співбесіду в Посольстві США?
Які документи потрібні для співбесіди в Посольстві США?
Які документи потрібні для співбесіди в Посольстві США?
Як відповідати на питання на співбесіді в Посольстві США?
Хочете дізнатися часто задаються на інтерв'ю в Посольстві США?
Потрібно перенести дату співбесіди в Посольстві США?
Хочете прискорити співбесіду в Посольстві США?
Цікавлять терміни очікування співбесіди в Посольстві США?
Як розраховується вартість?
Кому може знадобитися така послуга?

Новости