Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Земфіра навела порядок в фіналі "Нової хвилі"

Керівництву міжнародного конкурсу перед закриттям роздали вказівки, як поводитися з рок-зіркою.

Керівництву міжнародного конкурсу перед закриттям роздали вказівки, як поводитися з рок-зіркою

На "Новій хвилі - 2010", яка завершилася вчора ввечері в Юрмалі, перемогу здобула виконавиця з Вірменії Сона Шахгельдян.

Артистка, масштабна не тільки за розміром одягу, а й таланту, буквально вирвала перемогу з рук своєї основної конкурентки - Тетяни Ширко з України. 24-річна Сона мріє відкрити притулок для тварин і частина з призових п'ятдесяти тисяч доларів планує віддати на благодійність.
- Я вже вчора знала, що стала першою, але сьогодні весь день все одно не могла знайти собі місце, як ніби хтось ще зможе мене обігнати або відняти звання, - поділилася з Life News Сона.
Представники Росії в цьому році, на жаль, не змогли проявити себе гідно, і підвело хлопців аж ніяк не відсутність творчого потенціалу, а, скоріше, недолік досвіду і боязнь сцени. Лише Єгор Сесарєв зміг виділитися, посівши сьоме місце і отримавши приз глядацьких симпатій.
Відкрило святковий гала-концерт виступ скандалістки Земфіри, всім своїм виглядом показує ставлення до подій в концертному залі "Дзінтарі". Рок-зірка не тільки не проявляла бажання спілкуватися з залом, а й зробила виклик латвійської публіці, в першій же пісні виконавши "Тепер я знаю, кому співає співачка Валерія".
У телевізійній трансляції номер Земфіри пустили в останню чергу, щоб ретельно змонтувати і проконтролювати кожне слово, вимовлене нею зі сцени.
На питання, чому виступ виконавиці, спочатку заявленої як муза конкурсу, піддається такій жорсткій цензурі, Раймонд Паулс не зміг стриматися.
- Ну немає у нас демократії, якщо вже навіть Хазанова попросили дотримуватися протоколу і відмовитися від імпровізованих жартів і вказали, яке відношення має бути до Земфірі, - розповів Life News маестро.
За сценою від спалахів фотоапаратів і цікавих камер її ховали чотири значних охоронця, що прикривають зірку величезним шматком тканини.
Навіть Ігорю Крутому з дочкою Вікторією довелося чекати аудієнції співачки близько 10 хвилин близько зачинених дверей гримерки.

Навіть Ігорю Крутому з дочкою Вікторією довелося чекати аудієнції співачки близько 10 хвилин близько зачинених дверей гримерки

Life Shot наш оперативний канал в Telegram

Новости