Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Рибаківці 2019 - бази відпочинку, пансіонати, готелі - ціни, фото, відгуки на Hotels24.ua

  1. Море і пляж
  2. проживання
  3. харчування
  4. Дозвілля та розваги
  5. Дістатися до Рибаківка легко!

Рибаківка - курортне селище в Миколаївській області, недалеко від озера Тузли. Курорт цей зовсім невеликий і відпочинок тут недорогий, спокійний, зовсім не такий, як галасливий відпочинок в Одесі . Рибаківка вважається відмінним місцем для сімейного відпочинку з дітьми або для молоді.

Море і пляж

Море в Рибаківці дуже чисте. Пляж і дно моря піщані. Захід в воду досить пологий, тому вода прогрівається недовго. Відпочинок на тутешніх пляжах чимось нагадує відпочинок в Бердянську або в залізному Порту . Пляж обладнаний роздягальнями і лавками з навісом, можна орендувати лежаки під навісом або парасольки.

проживання

Доба проживання в Рибаківці обійдуться досить дешево, точна ціна залежить від декількох факторів: розташування, що надаються зручності в номері і на території. Найпопулярніші варіанти проживання в Рибаківці це бази відпочинку і пансіонати - корпусу або будиночки економ варіант, іноді з холодильником, телевізором і власною кухнею; на території душ, альтанки, парковка, дитячий майданчик, їдальня, іноді спортивні розваги.

харчування

Найчастіше, відпочиваючі харчуються по повній путівкою разом з проживанням. Ці послуги включають в себе триразове харчування. Можна ще харчуватися продуктами, купленими на ринку, магазинчику або в курортних кафе і барах. Також можна харчуватися в тутешніх їдалень, вони є при кожній базі відпочинку.

Дозвілля та розваги

На пляжі стандартний набір водних атракціонів і розваг: батути і гірки катання на банані і водному мотоциклі. Серед інших розваг нічний клуб Скутер, кінотеатр, невеликий луна-парк. Є бази відпочинку з басейнами, тенісними кортами і баскетбольними майданчиками, саунами і більярдними клубами. Місцеві жителі роблять бізнес і на такому розвазі як рибалка. Для любителів порибалити в море, є прокати човнів і спорядження. Також можна ловити рибу з берега або рибальського містка в лимані. З Рибаківка щодня виїжджають екскурсії в Миколаївський зоопарк і музеї, в Одесу і аквапарк Коблево, а також морські прогулянки на острів Березань.

Дістатися до Рибаківка легко!

  • Автомобілем - з Одеси та Миколаєва по трасі М14, дорога займає близько півтори години;
  • Громадським транспортом - поїздом до Одеси або Миколаєва, далі автобусом або маршрутним таксі в напрямку Рибаківка.
style = "list-style: square outside;">

Новости