Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Україна на «Новій хвилі» представлять Коля Серга і Маша Собко

З 26 по 31 липня в Юрмалі на міжнародному пісенному фестивалі Україну представлять Коля Серга і Маша Собко З 26 по 31 липня в Юрмалі на міжнародному пісенному фестивалі Україну представлять Коля Серга і Маша Собко. Імена щасливчиків були визначені в минулі вихідні, в рамках півфіналу престижного конкурсу в Москві.

Відбіркові тури в Києві проходили в два етапи - спершу визначили двадцятку кращих, після вибрали п'ятірку кандидатів. Вперше з відбіркових змагань зробили барвисте шоу, яке транслювалося на телеканалі ТРК Україна. 29 березня в одному з павільйонів кіностудії ім. Довженка стався фінал відбіркових турів. Претендентів картали дуже серйозні товариші, а саме, Ігор Крутой, Олександр Ревзін і Костянтин Меладзе. В результаті «щасливий квиток» на «Нову хвилю - 2011» отримали Стас Шурінс , Маша Собко, Коля Серга, дует Emotion і Рената Штіфель. «П'ятірка сміливих» вирушила до Москви на півфінал конкурсу - перемогу здобули Коля Серга і Маша Собко.

Тепер хлопці зможуть поборотися за головний приз фестивалю - 50 000 доларів США. Не менш важливий презент артисти отримали вже зараз - погодьтеся, визнання компетентного журі, і увагу глядачів дорогого коштує!

джерело: best-radio.com.ua

Новости