Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Стало відомо, хто представлятиме Україну на "Новій хвилі" в Юрмалі. фото

У Москві закінчився відбірковий тур на міжнародний пісенний конкурс "Нова хвиля-2014" . З дванадцяти виконавців, які бажали виступити на "Новій хвилі" від України, залишилися тільки два: Вікторія Петрик і В'ячеслав Рибіков.

Отже, влітку в Юрмалу поїдуть 16-річна Вікторія Петрик, яка перемогла в дитячій версії "Нової хвилі" в 2010 році і зайняла 2-е місце на "Дитячому Євробаченні" в 2008 році. Другий претендент на конкурс - В'ячеслав Рибіков з Донецька, відомий як учасник популярного телепроекту "Голос країни. Перезавантаження". Нещодавно Вечеслав, підопічний Сергія Лазарєва, переміг в вокальних боях, і буде продовжувати свою боротьбу за звання "Голос країни", пише Myradio .

"Не дивлячись на те, що я вже другий раз буду брати участь в півфіналі пісенного конкурсу" Нова хвиля "- все як ніби вперше, особливо хвилювання. Я щаслива, що перемогла у кастингу, і зараз буду посилено готуватися фіналу конкурсу, щоб гідно представити нашу країну на "Новій хвилі", - зізналася Вікторія Петрик.

"Нова хвиля-2014" пройде за традицією в Латвії, в місті Юрмала, з 22 по 27 липня цього року.

як повідомляв MIGnews.com.ua , На конкурсі "Нова хвиля-2013" переможцем став 30-річний кубинець Роберто Кель Торрес - за три конкурсні дні він набрав 357 балів. На другому місці (з різницею в 1 бал!) Виявилася конкурсантка з Грузії Саломе Катамадзе, на третьому - в'єтнамець Вин Хуат (у нього 354 балів ).

Новости