Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сонник берег моря хвилі

  1. Море хвилі тлумачення сонника
  2. «Танцюють хвилі то твіст, то вальс ...»
  3. тлумачення Міллера
  4. Виступаючи в ролі купальника, плавця
  5. Спостереження за стихією
  6. Сонник Хвиля, до чого сниться Хвиля уві сні бачити
  7. До чого сниться Хвиля: тлумачення сну
  8. Значення сну по днях тижня:
  9. Хвиля в сонник. Розкажіть свій сон:
  10. Сонник допоможе зрозуміти самого себе. Тлумачення: до чого сниться море з великими хвилями.
  11. Море з великими хвилями і піною
  12. З хвилями і дельфінами
  13. З хвилями і камінням
  14. Чисте або брудне море
  15. Море синього кольору
  16. сонник Міллера
  17. сонник Ванги
  18. ПОГОВОРИТИ З ЕКСПЕРТОМ БЕЗКОШТОВНО
  19. РОЗКАЖІТЬ ДРУЗЬЯМ
  20. До чого сниться Берег Моря?
  21. З чого почати?
  22. Що пише Міллер?
  23. З коханою людиною
  24. самотність
  25. Життя у води - добре чи погано?
  26. Погуляємо по бережку?
  27. В компанії
  28. Який час доби?
  29. За горизонтом
  30. Отримаємо прибуток?

Пропонуємо ознайомитись зі статтею на тему: "сонник берег моря хвилі" на сторінках самого актуального довідника про снах 2018 року.

Море хвилі тлумачення сонника

Людська душа - загадкова, непізнана субстанція, яка навіть уві сні зазнає якісь зміни. А знаком цих душевних моральних змін, згідно з багатьма сонникам, можуть служити примарилося морські хвилі.

І якщо ви хочете дізнатися: до чого сниться подібний сюжет, то згадайте найдрібніші деталі нічного бачення, врахуйте настрій з яким ви прокинулися, а також події, що відбуваються з вами в реальності зараз. Зіставивши всі ці фактори, ймовірно ви дізнаєтеся, відкриєте щось вражаюче, цікаве, або отримаєте цінну пораду, застереження.

«Танцюють хвилі то твіст, то вальс ...»

Водна стихія не випадково так приваблює людей, яким потрібні самота. Дивлячись на море можна аналізувати, роздумувати, мріяти. Тому уві сні хвилі це точне відображення психологічного стану сплячого. І тут головне помітити, якими вони були, наскільки чистою, прозорою була вода?

Якщо море було неспокійним, штормовим, і здіймаються з мутними з частинками твані й бруду, то сновидец відчуває внутрішній дискомфорт, змагається, сперечається з власним «я». Природно, що подібний настрій може спровокувати в реальності хвороби, а також служити причиною сварок з оточуючими людьми.

Природно, що подібний настрій може спровокувати в реальності хвороби, а також служити причиною сварок з оточуючими людьми

В сонник згадується і ще один важливий нюанс: якщо привиділося багато морської піни, то, на жаль, планам і мріям сплячого збутися не судилося. Але, з цим можна посперечатися, проявивши пильність, наполегливість і впевненість у власних силах.

Нескладно здогадатися до чого наснилися спокійні, ласкаві хвилі розмірено хвилясті по морській гладі. Таке бачення передбачає спокійний, розмірений період в житті, гармонію у відносинах з близькими.

Таке благоденство потрібно використовувати з розумом - вдосконалюватися духовно, морально. А ще сонник підказує, що корисно записатися на розвиваючі курси, наприклад, іноземних мов, уроків фотографії.

тлумачення Міллера

На думку сонника Міллера, морські гребінці були невисокими, але прозорими і здіймалися плавно, то, за версією сонника, доля явно буде прихильна до сплячого. Зокрема він зможе зробити відмінну кар'єру, домогтися успіхів у бізнесі, але за однієї умови - не можна просто витрачати час, необхідно вчитися, опановувати практичними навичками обраного майстерності, слідувати рекомендаціям досвідчених наставників.

Повний штиль на морі передрікає перешкоди і вимушену зупинку у всіх справах. Як в особистих відносинах, так і в бізнесі, так і в творчості.

Як в особистих відносинах, так і в бізнесі, так і в творчості

А ось того, хто спав і заворожено спостерігав за шаленими гребенями штормових хвиль доведеться нелегко. Такий сюжет передрікає масу перешкод, труднощів. Але домогтися поставленої мети сновидец все ж зуміє, якщо проявить не просто наполегливість, а й сміливість, спритність, і зможе тримати свої емоції під контролем, обіцяє сонник.

Виступаючи в ролі купальника, плавця

Щоб зрозуміти: до чого сниться море і хвилі, треба відновити в пам'яті свої дії під час сну. Якщо ви плавали, з легкістю долаючи здіймаються морські гребінці, то сонник запевняє: ви також вдало подолаєте всі перепони на шляху до мети.

Під час купання захлиналися, тому, що вода накривала вас з головою? Тоді намагайтеся в реальності тримати під контролем емоції, не допускайте зривів і спалахів гніву, це згубно позначитися на ваших взаєминах з оточуючими. Крім того, згідно з сонником, таке бачення передрікає несприятливий збіг обставин в найближчий період, а тому, не починайте нових проектів, відкладіть їх до кращих часів, інакше втратите сили і гроші.

Спостереження за стихією

Спостереження за стихією

До чого наснилося, як заворожено, спостерігаєте за штормом? Це бачення асоціюється з вашим душевним дисбалансом, розгубленістю, сум'яттям. Можливо, ви поки не можете знайти відповіді на важливий для вас питання або стоїте перед складною дилемою.

Причиною паніки можуть послужити неполадки в особистому житті або конфлікти на службі. Що робити? Для початку спробуйте заспокоїтися, переключитися на щось інше і не буде зайвим, помолитися, просячи підтримки і допомоги у Бога, рекомендує сонник.

Іноді примарилося сюжет про грізне цунамі передбачає сварки з родичами чоловіка або дружини. Не піддавайтеся на провокації, бережіть свої нерви і, якщо вам дорога ваша друга половинка, постарайтеся зберегти мир в сім'ї. А для цього треба лише одне - не вступати в суперечки, не кидатися злими словами, звинуваченнями.

Сонник Хвиля, до чого сниться Хвиля уві сні бачити

З цієї статті ви можете дізнатися, до чого сниться вам Хвиля з сонників різних авторів. Що означає побачене підкаже аналіз сновидіння на картах Ленорман. А ще точніше зрозуміти сон допоможе місячний календар.

До чого сниться Хвиля: тлумачення сну

До чого вам сниться Хвиля уві сні?

Хвиля накриває - якщо це каламутна хвиля зі сміттям - це ті самі неприємності, в які ви з головою поринете в найближчим часом.

До чого сниться що хвиля накриває - якщо вона прозора, то у сну позитивне значення.

До чого сниться що хвиля накриває уві сні - такий сон може трактуватися як рекомендація змінити своє життя на краще.

До чого сниться що хвиля накриває уві сні - такий сон може трактуватися як рекомендація змінити своє життя на краще

До чого сниться Хвиля?

Бачити сон про Хвиля - «Бути на хвилі» - успіх, удача. «Сильне хвилювання», «хвилюватися» - турбуватися, переживати; «Хвилі печалі, радості». Велика хвиля поглинула або накрила щось - «накрилося справа» (на час або назовсім). «Штормить» - так кажуть про п'яного людину з нестійкою ходою.

Малий Велесов сонник

До чого сниться Хвиля, тлумачення сну:

Хвиля - Близька дорога, перешкоди; б'є про берег - швидке вирішення справ; хвиля чистої води - невеликі неприємності; каламутній - сварка, хвороба; велика - пожежа, збиток, це трактування Хвиля за сонником.

До чого сниться Хвиля, за народними повір'ями Малоросії:

Хвиля - Хвилі - несподівана близька дорога, подорож. Сонник Хвилі - хвилювання, почуття хвиля жене - пожежа, втрата.

Хвиля до чого сниться восени?

Хвилі - Якщо уві сні ви стоїте на березі моря і спостерігаєте за високими хвилями - ви відчуваєте якесь душевне сум'яття, позбутися від якого вам допоможуть молитви.

Хвиля до чого сниться влітку?

Хвилі - Якщо ви стоїте на березі моря і бачите хвилі, що б'ють об берег, - ваш організм страждає від нестачі уваги до нього.

До чого сниться дитині Хвиля, тлумачення сну:

Хвилі - Символізує твою стурбованість власним життям або наявність в твоєму житті певної кількості подій. Якщо хвилі невеликі, значить, ти переживеш занепокоєння або кілька важливих подій. Якщо хвилі високі, то те, що відбувається може принести собі серйозної шкоди, це трактування того, що сниться вам вночі.

До чого сниться жінці Хвиля, про що цей сон?

Хвилі - Чисті хвилі уві сні - знак прориву в навчанні і роздумах, який принесе вам фундаментальні знання. Якщо ж хвилі брудні або накочуються на берег під час шторму, остерігайтеся зробити фатальну помилку.

Сонник езотерика Е.Цветкова

До чого сниться Хвиля у снах?

Хвилі бачити уві сні - Швидка або несподівана дорога, подорож; почуття, сильні переживання; каламутна, брудна, накриває хвилею - до великої сварці чи важкої хвороби; хвилі б'ють об берег, прибій - швидке вирішення справ.

Хвиля до чого сниться навесні?

Хвилі - До марним зусиллям в роботі. Вам слід відпочити, і все стане на свої місця.

Якщо сниться Хвиля, що це символізує:

Хвилі - Це матеріальний світ. Дуже добре на кораблі, це трактування Хвиля за сонником.

Сонник Мандрівника (Т.Смирнова)

Сонник: Хвиля - тлумачення автора

До чого сняться Хвилі - Поїздка; вести здалеку; спокій душі. Довга, брудна піниста хвиля - до важкої і тривалої хвороби або довгої, затяжний ворожнечі. Див. Доп. Ідіомат. Сл.

До чого сниться Хвиля за сонником:

Хвилі - Швидка і несподівана дорога, подорож, почуття; річкові або морські, які плескалися об берег, на якому ви сидите - спокій духу зробить благотворний вплив на стан справ.

До чого сниться Хвиля в сновидінні?

Хвилі - Дорога, мандрівка.

Сонник психолога Г. Міллера

До чого сниться Хвиля сновидцу:

Хвилі - Побачити хвилі уві сні - знак того, що ви зробите рішучий крок у навчанні та роздумах, які поступово виростуть у великі знання - в тому випадку, якщо хвилі чисті. Але ви зробите фатальну помилку, якщо уві сні побачите їх брудними або накочувалися на берег під час шторму.

Біблійний сонник Азара

Хвиля по духовних джерел до чого сниться?

Хвилі - Багато роботи

До чого сняться і що означає Хвиля в наш час?

Хвилі (на морі, річці, озері) - Перешкоди в справах

Значення сну по днях тижня:

Про те, чи збудеться нічне бачення залежить не тільки від його змісту, а й від того, в який день тижня і в який час доби приснився сон.

  • Якщо сниться Хвиля уві сні з неділі на понеділок
  • До чого сниться Хвиля за сонником з понеділка на вівторок
  • Якщо сниться Хвиля з вівторка на середу
  • Якщо сниться Хвиля за сонником з середи на четвер
  • До чого сниться Хвиля з четверга на п'ятницю
  • Якщо сниться Хвиля уві сні з п'ятниці на суботу
  • До чого сниться Хвиля уві сні з суботи на неділю

Mon February 06 2017, 15:17:22

Fri January 27 2017, 15:57:06

Приснився сон, де я виходжу з дому, повертаюся і бачу на небі чорні хмари і думаю, що наближається сильна гроза.Думаю скоріше забрати свою сім'ю. Потім повертаюся до неба і бачу перед собою щось не зрозуміло, чіпаю рукою і розумію, що це вода.После я розумію що це не хмари були на небі, а хвилі (цунамі), і біля мене на цей час ця хвиля завмерла. І відразу пішла ця перша хвиля. Розмірковуючи уві сні, я розумію, що треба забрати свою сім'ю, і розумію, що я не встигну це сделать.В цей момент мене накриває перша хвиля. випливаю.следом і друга хвиля, і третя. Після мене хвилею закидає на корабель, де були перелякані люди. На цьому кораблі я міркувала, що у мене багато гордості, але я не буду поступатися своїм принципам, я заплакала, що втратила свою сім'ю, і мене знову накрило хвилею. Після я прокинулася і не могла зрозуміти де я перебуваю. Розвертаюся і бачу, що я стою на чорноземі, і маленькі хвилі б'ються об берег.Все заспокоїлося.

Що це все означає, таке відчуття, що було реально

Wed December 07, 2016, 12:07:54

Fri August 12, 2016, 10:49:48

Sat June 18, 2016, 13:07:01

Хвиля в сонник. Розкажіть свій сон:

Обов'язкові для заповнення поля позначені знаком *.

Сонник допоможе зрозуміти самого себе. Тлумачення: до чого сниться море з великими хвилями.

Найяскравіші сни залишаються з нами і після пробудження. Значення снів хвилює людство з давніх пір. У кожному сновидінні криється сенс, тлумачення якого може виявитися неоднозначним, складним або двояким.

А може підняти завісу таємниці над майбутнім і попередити людину про небезпеку, або швидке настання дивовижних подій в його житті. Кожен сон дивний, але сон, в якому сниться море, завжди емоційний. Його значимість для сновидіння може бути надзвичайно важлива. Зрозуміти такий сон - значить зрозуміти самого себе і правильно оцінити свої можливості.

Море з великими хвилями і піною

Море з великими хвилями і піною

Море з великими хвилями сниться людині в емоційні періоди життя. Хвилі означають хвилювання, переживання, зміну настрою. За силою хвилі можна зрозуміти силу бурхливих всередині людини емоцій.

А ось морська піна означає зовсім інші почуття - ніжність, романтику, закоханість. Цей сон може стати ознакою не просто появи у вашому житті романтичних відносин, перед вами виникне втілення вашої мрії, саме про таку людину ви і мріяли.

Але не все буде просто. Для того, щоб опинитися у владі ніжних почуттів вам належить подолати безліч хвилювань. Важливо звернути увагу на кількість піни уві сні. Чим більше море піниться, тим більше шансів на те, що стихія відступить перед закоханими серцями. А ось якщо піну накриє хвиля, то ваші почуття стануть жертвою сильних емоцій.

З хвилями і дельфінами

З хвилями і дельфінами

Дельфін уві сні найчастіше символізує одного. Якщо вам сниться купання в бурхливий шторм поруч з дельфіном - в складний період життя до вас на допомогу прийде один.

Якщо ж ви бачите двох дельфінів, закоханих одне в одного і плаваючих по хвилях - ваша подружнє життя буде пристрасною, але щасливою.

Якщо дельфін налаштований по відношенню до вас агресивно - значить від вас вимагається терміново діяти. Ваше бездіяльність призведе до хвилювань і складнощів.

Якщо ви оточені зграєю дельфінів - значить все хвилювання і тривоги вам краще перечекати в колі сім'ї або близьких людей.

З хвилями і камінням

З хвилями і камінням

Приснилися камені можуть мати багато різних тлумачень. Наприклад, великі камені біля самого берега, про які розбиваються хвилі - символ твердості духу. Вам буде потрібно проявити стійкість і здобути перемогу.

Якщо уві сні ви бачите як корабель розбивається об каміння під час шторму - вам належить стати очевидцем події, яке вас злякає, але серйозних наслідків для вас мати не буде.

Якщо на березі моря лежить дрібна галька - то це символ пристрасної романтичної ночі при свічках.

Якщо ви сидите на камені і до вас не можуть дістати хвилі - у вашому житті скоро з'явиться покровитель.

Чисте або брудне море

Чистота води в море має дуже велике значення для розгадки сну. Якщо вода каламутна і брудна - це поганий сон. Він може означати скандал, сварку з неприємними наслідками, розлад у родині, конфлікт на роботі. А якщо вода чиста і прозора, то такий сон віщує про радісних заворушеннях, романічних пристрастях і закоханості. Не можна тлумачити сон тільки по одному опису моря, для всієї картини важливі будь-які деталі, які запам'яталися з сновидіння.

Море синього кольору

Море синього кольору

Синій колір означає глибину.

Якщо ви бачите уві сні великі хвилі на тлі синього моря, то проблеми ваші зайшли сильно далеко і їх потрібно терміново вирішувати. Якщо у вашому житті є конфлікт, який вас турбує, то такий сон символізує, що коріння конфлікту приховані глибоко під водою.

Синьова моря говорить про глибину подій. Це знак того, що відбувається може мати серйозні наслідки або зараз ви пожали наслідки того, що сталося давно.

Якщо в синьому морі хлюпається пара закоханих дельфінів - це знак, що ваш обранець залишиться з вами на все життя.

Якщо синє море вкрите піною - ваші почуття взаємні і дуже глибокі.

Якщо синє море вкрите верхівками каменів - прихована загроза.

сонник Міллера

сонник Міллера

За сонником Міллера море означає внутрішній світ людини, його мрії, фантазії, потреби. Стояти на березі і дивитися на розбурхане море - попрощатися зі своєю мрією. А ось увійти в море, в якому великі хвилі - значить поринути в щось сильно емоційне.

Якщо вам сниться, що ви входите в море, в якому хвилі і брудна вода - це до великого скандалу. Вас будуть переповнювати емоції, але емоції погані. Після такого сну потрібно пам'ятати про самоконтролі.

Такий сон може приснитися перед бурхливої пристрасної вночі з коханою людиною. Якщо ви стоїте перед вибором між голосом серця і голосом розуму, то сон радить вам поступитися своїм почуттям.

сонник Ванги

сонник Ванги

Згідно сонником Ванги море символізує наше життя і наш внутрішній спокій. Якщо ви потрапляєте в вируюче море, то чекайте поява в вашому житті проблем і тривог.

Дивитися на розбурхане море з боку - значить, що навколо вас будуть хвилювання. Хтось багато про вас говорить, розпускає плітки. Можливо, що вас чекає осуд з боку оточуючих.

Якщо такий сон приснився людині перед першим робочим днем ​​на новому місці - у вас виникнуть складності в колективі. Перед поїздкою - вас очікує зустріч з неприємною компанією. Якщо ви бачите такий сон перед знайомством з батьками свого обранця - вас не приймуть в новій сім'ї.

Розбурхане море по сонником Ванги пов'язано з негативними судженнями навколо вашого імені. Такий сон може означати втрату репутації, погану думку про вас, осуд, обурення, відкинули люди.

Допомога досвідченого експерта в тлумаченні снів

Кожен сон індивідуальний, і може нести в собі важливу для вас інформацію. Заповніть форму нижче, і наші експерти пояснять ваш сон БЕЗКОШТОВНО. Дізнайтеся відповіді на всі питання прямо зараз!

ПОГОВОРИТИ З ЕКСПЕРТОМ БЕЗКОШТОВНО

Зараз ми переспрямуємо вас на сайт і зможете авторизуватися або відновити пароль.

Для нас дуже важливо допомогти вам. Будь ласка, зателефонуйте нам за номером 8 800 100 07 81 або напишіть на [Email protected] Будемо раді допомогти!

Зачекайте, йде обробка даних

Зараз ми переспрямуємо вас на сторінку безкоштовної консультації

РОЗКАЖІТЬ ДРУЗЬЯМ

Так само читайте:

Так само читайте:

Якщо у вас є питання, залиште їх нижче, обговоримо разом.

До чого сниться Берег Моря?

До чого сниться Берег Моря

Сонник берег моря

Напевно кожному сняться сни, після яких залишається незабутнє враження, їх хочеться продовжити, але щоденна суєта заважає це зробити. До чого сниться берег моря, якщо до теплих днів ще далеко, і відпустку за кордон не планувався?

З чого почати?

Перш ніж звертатися за допомогою до спеціальних снотолкователям, треба детально проаналізувати побачену картинку.

Як розповідає сонник, берег - знак, який намагається сказати сновидцу про те, що важкі часи залишилися позаду. Всі прикрощі та труднощі, які так довго не давали заснути, просто зникнуть.

Швидше за все, заплановане завдання буде успішно вирішена.

Якщо приснилося морське узбережжя

Як правило, бачити уві сні берег - до сприятливих змін, проте є випадки, коли приснився образ обіцяє негативні або нейтральні події. Велику роль гратимуть незначні дрібниці, які досить часто забуваються після пробудження.

Що пише Міллер?

До чого сниться будинок на березі моря? Ставлячи собі таке питання, хочеться відразу дізнатися відповідь на нього, а допомогти в цьому може сонник Міллера. Особлива увага в ньому приділяється тій людині, з яким сновидец знаходився на березі.

З коханою людиною

Вам може приснитися, що ви стоїте на морському березі в обнімку зі своїм улюбленим партнером. Такий сценарій говорить лише про те, що життя просто перевернеться з ніг на голову. Для того щоб зрозуміти напрямок змін, треба буде проаналізувати сам водойма:

  • спокійний - до зростання добробуту;
  • вируючий - до неспокійного життя.

самотність

самотність

Дівчині сняться мірні хвилі

Що поганого в самоті? Вам може прийти в голову саме це питання, але оскільки людина - істота суто соціальне, то відсутність спілкування може призвести до великих проблем. Якщо незаміжньою представниці прекрасної статі в нічних мареннях приснився берег, на який накочуються маленькі хвилі, значить в реальності їй доведеться зробити непростий вибір між декількома кавалерами. Єдина порада, яку можна дати в цьому випадку - довіритися своїм почуттям і інтуїції, а не логікою.

Життя у води - добре чи погано?

Багато людей в різні відрізки свого життя мріють жити у води, насолоджуючись свіжим повітрям і мальовничими просторами. Якщо мова заходить про берег річки або моря, то більшість таких снотолкователей віщують радісні переживання.

На думку сонника Лоффа, побачити власний будинок і йти по берегу моря - до спокійного і легкого життя, але не варто розслаблятися завчасно.

На думку сонника Лоффа, побачити власний будинок і йти по берегу моря - до спокійного і легкого життя, але не варто розслаблятися завчасно

Приснився будинок на узбережжі

Як стверджує циганський сонник, берег моря і розташований поруч з ним будиночок - знак того, що сновидець вже досить близько наблизився до своєї мрії. Також варто відзначити: чим ближче будинок буде до води, тим швидше можна здійснити заплановане. У будь-якому випадку, не варто розслаблятися завчасно, фортуна - жінка не стабільна, а тому сподіватися на неї теж не варто.

Фрейд дає своє тлумачення, нехай і не зовсім традиційне. Сидіти на березі моря і побачити будинок - символ сексуальної незадоволеності і скутості, яка іноді заважає жити. Якщо поблизу немає ніяких споруд, то проблема дійсно суттєва. Не роблячи ніяких зусиль, можна зіткнутися з великими проблемами.

Погуляємо по бережку?

Морський бриз і теплий пісок, що може бути краще? Якщо такі картинки вам пощастило побачити в нічних мареннях, треба звернути увагу на те, з ким ви перебували.

Якщо морський відпочинок ви проводите в гордій самоті, значить в реальному житті з'явився брак спілкування. Вам дуже хочеться, але просто нікому вилити свої душевні переживання, які великим тягарем постійно нависають і не дають нормально спати.

Вам дуже хочеться, але просто нікому вилити свої душевні переживання, які великим тягарем постійно нависають і не дають нормально спати

Гуляти по хвилях уві сні

Якщо вам приснилося, що ви йдете в компанії свого близького друга або родича, значить між вами сформувалися довірчі відносини. Людина, який склав компанію, заслуговує вашої уваги і часу.

В компанії

Якщо приснився сон на морському березі пройшов у великій компанії, значить вже скоро ви зможете отримати те, про що вже так давно мріяли. Мрії мріями, а й про рух до неї забувати теж не можна.

Який час доби?

Піщаний берег так і манить до себе, але в який час дня сновидец знаходився на ньому? Відповідь на це питання може дещо змістити вектор самого сновидіння.

За горизонтом

За горизонтом

Приснився світанок над узбережжям

Якщо ви стали свідком того, як сонце сідає за горизонт, то на думку сонника Хассе, вам доведеться випробувати почуття задоволеності і приємної втоми після завершення проекту або певного етапу роботи. Чим більше ви будете намагатися, тим швидше буде досягнуто результат - таке просте правило, але чомусь про нього багато хто забуває.

Якщо ранковий пісок просочений світлом ранкової зорі і вам представилася унікальна можливість розглянути сонце, що встає над морською гладдю, значить ви перебуваєте тільки на етапі планування. Якщо видатний шматочок сонця був червоного кольору, то шлях до мети буде наповнений емоційними переживаннями.

Гуляти по нічному узбережжю - символ розгубленості і нерішучості, яка іноді заважає жити. Якщо сновидець не робитиме ніяких спроб, щоб виправити цю ситуацію, то ставатиме тільки гірше.

Отримаємо прибуток?

Що робити, якщо на берег накочуються великі хвилі або є загроза затоплення? В такому випадку треба згадати свій емоційний стан і зробити відповідні висновки, грунтуючись на тому, що радять сонники.

Якщо побачили сценарій, де ви сидите на лазурному березі, а до ваших ніг повільно доливають хвилі, значить в реальності вас чекатиме несподіваний сюрприз. Засмагати на березі під час виходу води з берегів - до отримання несподіваною прибутку або відкриття нового джерела доходу. Чим більше води вийшло, тим більше багатство очікує сновидіння.

Оцінка 4.7 учасників: 449

З чого почати?
Що пише Міллер?
Погуляємо по бережку?
І тут головне помітити, якими вони були, наскільки чистою, прозорою була вода?
Під час купання захлиналися, тому, що вода накривала вас з головою?
Що робити?
До чого сниться Хвиля?
Хвиля до чого сниться восени?
Хвиля до чого сниться влітку?
До чого сниться жінці Хвиля, про що цей сон?

Новости