Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пансіонат "Блакитна хвиля", Алушта: відгуки відпочиваючих

  1. Короткий опис
  2. Місцезнаходження
  3. пляж
  4. Нумерний фонд
  5. харчування
  6. Відео: Пансіонат "Голубая Волна", Алушта. санаторії Алушти
  7. Оздоровчий центр
  8. Додаткові послуги
  9. Для дітей
  10. умови розміщення
  11. Відео: Пансіонат блакитна хвиля 2016 відпочинок
  12. Відео: Санаторій "Блакитна хвиля"
  13. Погода в Алушті: коли краще їхати?
  14. Відгуки туристів
  15. Відео: Пансіонат блакитна хвиля 2016 відпочинок1

Хочете з комфортом відпочити в Криму і при цьому не бажаєте витрачати пристойну суму грошей? Давно підшукуєте той самий готель, де в співвідношенні "ціна / якість" останнім буде вище? А може бути, просто збираєтеся у відпустку з дітьми, але не вдається знайти підходящий варіант? Зверніть свою увагу на готель "Блакитна хвиля" (Алушта). Можливо, це те саме місце, яке поєднує в собі всі вагомі для вас плюси.

Можливо, це те саме місце, яке поєднує в собі всі вагомі для вас плюси

Короткий опис

"Блакитна хвиля" - пансіонат, що розташувався в одній з найкрасивіших частин кримського курорту Алушта, поблизу міської набережної і Приморського парку. Оздоровленню організму тут сприяє не тільки цілюще повітря, наповнене ароматом ялівцю, а й лікувальний центр з безліччю процедур, що знаходиться поблизу.

Готель складається з двох семи- і дев'ятиповерхових корпусів, в кожному з яких розташовані спальні номери. Крім того, є власна їдальня з триразовим харчуванням, бар, тренажерний зал, сауна, критий басейн з підігрівом, спортивні майданчики, танцпол, більярд, бібліотека - все необхідне для того, щоб відпочити душею і тілом. Для постояльців, які приїхали сюди на автомобілі або планують брати машину в оренду для огляду визначних пам'яток Криму, у пансіонату є безкоштовна парковка.

Для постояльців, які приїхали сюди на автомобілі або планують брати машину в оренду для огляду визначних пам'яток Криму, у пансіонату є безкоштовна парковка

Для кого призначений готель "Блакитна хвиля" (Алушта)? Для сімей з дітьми, які бажають бюджетно відпочити, але при цьому не жертвувати комфортом- для літніх людей, яким сподобаються прогулянки по тінистих парках і оздоровчі процедури-для тих, хто стежить за своєю фігурою, адже тут так багато спортивного інвентарю, а харчування в готелі описують як здорове і навіть дієтичне. Ну і, звичайно, для тих, хто давно мріяв побувати на півострові, але раніше можливість ніяк не видавалася.

Місцезнаходження

Готель "Блакитна хвиля" (Алушта) знаходиться в східній частині міста, на відстані трьохсот метрів від Центральної набережної. Дорога до неї йде через прохолодний освітлений тунель, по якому так приємно пройтися в жаркий день.

Територія готелю включає в себе лісопаркову зону площею два гектари, де відпочиваючі можуть прогулюватися і дихати хвойним повітрям. Поруч з набережної також знаходиться Приморський парк, тому з місцями для прогулянок у постояльців готелю точно не буде проблем.

пляж

"Блакитна хвиля" - пансіонат, який має в своєму розпорядженні власним галькові пляжем. Останній оснащений необхідними зручностями: роздягальнями, душем, дерев'яними лежаками, медпунктом, парасольками. За навіси може стягуватися окрема плата.

Нумерний фонд

У готелі "Блакитна хвиля" (Алушта) до послуг гостей надається сто тридцять п'ять номерів різного рівня комфортності. Серед них виділяють наступні категорії: дво- і тримісний економ, дво- і тримісний стандарт, двомісний комфорт, а також двомісні напівлюкс і люкс, що складаються з двох просторих кімнат.



В кожному номері є телевізор, холодильник, окремі або поєднані ліжка. Починаючи з категорії стандарт, номери включають і балкон з літніми меблями. У напівлюксі і люксі ви знайдете м'які меблі і кондиціонер. У кожному з номерів є власний суміщений санвузол.

Зверніть увагу, що гаряча вода тут подається не цілодобово, так як її нагрівають у власній котельні. Час подачі може змінюватися: з семи або шести ранку і до дев'яти чи одинадцяти вечора.

харчування

"Блакитна хвиля" - пансіонат, в вартість путівок в який включено триразове харчування в їдальні. Сніданок, обід і вечеря здійснюються по меню. При необхідності ви можете замовити спеціальне дієтичне харчування.

Відео: Пансіонат "Голубая Волна", Алушта. санаторії Алушти

Крім їдальні в готелi знаходиться бар, де можна підкріпитися легкими закусками або вгамувати спрагу напоями.

Оздоровчий центр

Оздоровниця розташована при готелі "Золотий колос", що розташовується за чотириста метрів від готелю "Блакитна хвиля" (Алушта). Тут проводяться лікувальні процедури наступних різновидів: теплолікування, водолікування - душ Шарко, висхідний і циркулярний душі, гідромасажні і лікувальні ванни, озокеритолікування, лікувальна фізкультура, лазеро-, магніто- і ароматерапія, лікувальні прогулянки і багато іншого.

Ці оздоровчі заходи спрямовані на позбавлення від захворювань нервової системи, органів дихання, артерій і капілярів, м'язової тканини і інших.

Додаткові послуги

Готель "Блакитна хвиля" (Алушта) надає своїм постояльцям необхідний спектр послуг. Серед них такі: щоденне прибирання в номерах і зміна білизни, конференц-зал для семінарів і тренінгів, різні водні розваги на пляжі, організація екскурсій, масажний кабінет, користування спортивними майданчиками, банним комплексом, більярдом, критим і відкритими басейнами, тренажерним залом, паркуванням , танцполом, заняття аквааеробікою.

Для дітей

Готель "Блакитна хвиля" (Крим) - одне з кращих місць на півострові для відпочинку з дітьми. Юні гості тут приймаються з будь-якого віку, для них організовано дитячий майданчик, ігрова кімната, а меню в їдальні розроблено таким чином, що вся їжа, за рідкісним винятком, відмінно підійде і для них.



Прогулянки на свіжому повітрі з ароматами хвої, моря і гір разом з лікувальними процедурами зміцнять імунітет малюків, а спортивні ігри та спілкування з однолітками дозволять не нудьгувати дітям більш старшого віку.

умови розміщення

У готелі діють наступні правила: заїзд і виїзд повинен здійснюватися не пізніше восьмої години ранку. Зверніть увагу, що при заїзді стягується туристичний збір - він становить один відсоток від загальної вартості проживання.

Відео: Пансіонат блакитна хвиля 2016 відпочинок

Розміщення дітей до трьох років без надання додаткового місця і харчування - безкоштовно. Додаткові спальні місця для дорослих можуть бути у всіх типах номерів, крім двомісного напівлюкси в першому корпусі і тримісних варіантів розміщення.

З документів потрібно загальногромадянський паспорт, путівка і страховий поліс. Для дітей захопіть свідоцтво про народження і довідку про санепідемокруженіі.

Відео: Санаторій "Блакитна хвиля"

Це важливо!

Якщо ви плануєте відвідувати лікувальний центр, необхідно взяти з собою санаторно-курортну карту, так як на місці її оформити не можна. Якщо хочете проводити лікування і для дитини, карта також потрібна.

Погода в Алушті: коли краще їхати?

З готелем, начебто, визначилися, але всім відомий той факт, що є таке поняття, як туристичний сезон, і комусь хочеться застати побільше жарких сонячних днів, а кому-то - комфортну і більш прохолодну погоду. Погода в Алушті протягом купального сезону істотно варіюється: якщо в травні-червні це в середньому двадцять-двадцять три градуси (такі умови будуть хороші для пенсіонерів і маленьких дітей, тільки в останньому випадку краще їхати трохи пізніше, коли море прогріється), то в липні-серпні - двадцять шість-двадцять вісім тепла. Август і початок вересня - найвищий туристичний сезон, а значить, і найдорожчий відпочинок.

В середньому на поїздку в готель на курорт Алушта "Блакитна хвиля" ціни складають від трьох тисяч рублів за одну ніч в номері категорії стандарт в червні-липні, за покращений - від трьох з половиною тисяч, напівлюкс - від чотирьох, люкс - від п'яти. У високий сезон вартість номера за ніч може підніматися на півтори-дві тисячі рублів.

Відгуки туристів

Готель "Блакитна хвиля" (Алушта) відгуки мандрівників отримує як позитивні, так і негативні. До плюсів відносять близьке розташування до пляжу, комфортні номери з хорошим ремонтом, ефективні лікувальні процедури, доступні ціни, ввічливих і чуйних співробітників, щоденне прибирання, красивий вид з вікон, наявність розважальних закладів в доступній близькості, чисту і доглянуту територію.

Відео: Пансіонат блакитна хвиля 2016 відпочинок1

З мінусів туристи відзначили наступні: дуже маленькі порції в їдальні, багато людей на пляжі, які не є постояльцями готелю, через що може не вистачати лежаків, погана шумоізоляція і старий тунель, що веде на пляж.

Давно підшукуєте той самий готель, де в співвідношенні "ціна / якість" останнім буде вище?
А може бути, просто збираєтеся у відпустку з дітьми, але не вдається знайти підходящий варіант?
Для кого призначений готель "Блакитна хвиля" (Алушта)?
Погода в Алушті: коли краще їхати?

Новости