Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі пляжі Таїланду для відпочинку з дітьми

  1. за якістю
  2. Для купання
  3. За захищеності від хвиль
  4. Для безпечного відпочинку з дітьми
  5. За навколишнього інфраструктурі
  6. Для розваг і нічного відпочинку
  7. Для поєднання відпочинку з шопінгом
  8. Для любителів пам'яток
  9. Для відпочинку в мальовничій місцевості
  10. самі незвичайні

Пляжі Таїланду обчислюються сотнями, адже крім найвідоміших і популярних курортів тут багато малих островів, куди теж можна відправитися на морський відпочинок.

за якістю

Пляж Най Харн на Пхукеті - пологий берег, рівний спуск у воду, пісок дрібний, м'який на дотик і приємний на вид. Для купання відмінно підходить вся територія.

Лагуну оточує ліс, де можна спокійно погуляти або навіть влаштувати пікнік. У самого моря і під лісом багато кафе і ресторанчиків, немає нестачі маркетів, сувенірних крамниць і магазинчиків пляжного одягу.

У пішої доступності розташовані дві пам'ятки:

  • Озеро Най Харне;
  • Ефектна вітряк і поряд з нею - буддійський монастир.

Також можна взяти таксі або орендувати мотобайк і з'їздити за сувенірами, свіжими морепродуктами і фото на пам'ять в село морських циганів.

Кристал Бей на Самуї, він же Тонгтакіан, він же Сільвер бич. Знаходиться на східному узбережжі в двох кілометрах на північ від популярного пляжу Ламай. Оточений дорогими готелями, але вхід вільний, треба спокійно йти прямо через територію готелю. Кришталева чистота, пісок білий, дуже м'який. Є і мілководді для плескання дітей, і глибина для плавання дорослих.

Пляж також один з кращих на острові по захищеності від хвиль і придатності для купання в цілому.

Пляж Ао-Нанг на популярному курорті провінції Крабі, що отримав високу оцінку експертів. Тут багато ресторанів, барів і кафе. До того ж Ао-Нанг натуральний рай для любителів дайвінгу, віндсерфінгу і сноркелінга.

Для купання

Пляж Камала на Пхукеті - двокілометровий ділянку узбережжя, покритий білим піском, з пологим спуском в море. Морське дно тут піщане, а океанські течії порівняно слабкі. Інфраструктура зосереджена в південній частині, а за більш чистою водою і спокійною обстановкою треба слідувати в північну.

пляж Чавенг Ной на Самуї ( «Малий Чавенг») - як Кристал Бей, відділений від шосе стіною готелів. Умови для купання тут набагато краще, ніж на «великому Чавенг», до того ж затишніше, чистіше і менше шуму.

За захищеності від хвиль

Най Янг - спокійний і в той же час комфортабельний пляж на півночі західного узбережжя Пхукета. Обстановка тиха, галасливі морські розваги заборонені, так як тут володіння національного парку, зате купатися і загоряти досхочу, робити прекрасні Селфі і пейзажні фото можна в будь-який час року. Та й магазинчиків з кафе-барами уздовж берега досить.

Чонг Мон - розташований на північному сході Самуї. Неглибоководному море, відповідне для відпочинку з дітьми, тінистий берег, достатня інфраструктура.

Для безпечного відпочинку з дітьми

У Таїланді таких чимало. На Самуї, крім Чонг Мона, це Банг За і Бан Тай. Останній відомий як «Мімоза» завдяки однойменному готелю і ресторанчику. Поряд з мілководним морем відрізняється красивими пейзажами і затишній небагатолюдно.

На Пхукеті для сімей з дітьми підійде Ката - пляж з дрібним, приємним на дотик піском і дуже плавним спуском у воду. Правда, під час відливу вода йде занадто далеко. Все необхідне для туриста біля узбережжя є.

За навколишнього інфраструктурі

Патонг на Пхукеті - найбільший і найвідоміший пляж, найбільш розвинений туристичний район Таїланду в акваторії Андаманського моря.

Тут величезна кількість готелів з різними цінами на проживання, всіляких маркетів і розважальних закладів. З квітня по жовтень Патонг зі звичного місця пляжників перетворюється в «мекку» серфінгістів.

Для розваг і нічного відпочинку

На острові Пхукет це той же Патонг, на Паттайя - центральний Паттайя Біч, на Самуї - Чавенг.

Саме в цих місцях є і найбільша різноманітність морських розваг з фіксацією на фото, і безліч нічних розважальних закладів.

Для поєднання відпочинку з шопінгом

На Самуї - і тут лідирує пляж Чавенг, а на Пхукеті - Патонг з його суцільним нічним ринком, в який перетворюються ведуть до моря вулички. Ближче до вечора - з'являються торгові ряди з сувенірами, літніми речами, одягом і взуттям.

Пляж Карон, де розміщується відомий туристам як особисто, так і за відгуками з фото ринок Karon Plaza. На даному ринку близько 20-30 магазинчиків з літніми речами, купальниками, сувенірами і т.д.

На Паттайя ж кращий для шопінгу і пам'ятного фото на тлі торгових рядів - пляж Джомтьен, де також діє Нічний ринок, багато ринків подрібніше і всяких магазинів. При цьому сам пляж цілком комфортний, і розваг тут теж вистачає.

Для любителів пам'яток

Пляжі Хуахін - знамениті вже як улюблене місце відпочинку королівської сім'ї. Але головне, що тут пролягають основні туристичні маршрути - огляд визначних пам'яток, фото, покупка сувенірів і так далі. Причому тури по визначних пам'ятках не заважають пляжного відпочинку і навпаки.

Пляжі Пхі-Пхі - теж знаходяться в одному з найбільш «визначних» місць Таїланду. Розповідати, чим славляться ці острови, розташовані якраз між материком і Пхукет, можна довго, але «краще один раз побачити» (і зробити побільше фото). Відзначимо тільки, що саме тут був знятий фільм «Пляж», де головну роль зіграла суперзірка «Титаніка» Леонардо ді Капріо.

Для відпочинку в мальовничій місцевості

Якщо не лізти в нетрі маловідомих острівців, варто виділити пляж Клонг Прао на острові Ко Чанг і пляжі Симилан - Сіміланскіе острова . На фото Клонг Прао видно чисте море, прекрасний пісок і чудові пальми, схилилися до води. А варто трохи заплисти в море, погляду відкриваються не менш мальовничі гористі пейзажі острова. На півдні Ко Чанга є комфортабельні готелі, в центрі - недорогі бунгало.

Сіміланскіе острова відомі екскурсіями і одними з кращих мальовничих пляжів в світі, відмінним снорклингом і шикарними місцями для дайвінгу. Незважаючи на те, що архіпелаг складається з 11 островів, пляжі знаходяться тільки на трьох островах: Мианг, Симилан і острів шиє .

Море - бірюзова вода, узбережжя - найчистіші, білий пісок, уздовж пляжів - первозданні зелені джунглі.

самі незвичайні

Одноосібний лідер - знаменитий «Пляж мавп» на острові Пхі Пхі Дон. Пляжники, які не відчувають симпатій до цих тварин, обходять його стороною, інші можуть побачити прямо в природі предків людини (по теорії Дарвіна) і зробити відмінні фото.

Пляжники, які не відчувають симпатій до цих тварин, обходять його стороною, інші можуть побачити прямо в природі предків людини (по теорії Дарвіна) і зробити відмінні фото

Новости