Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок у Волгоградській області: санаторії, курорти, природні парки, екскурсії!

  1. Турбази і санаторії Волгоградської області
  2. Де зупинитися, якщо Ви вирішили поїхати в Волгоград?

Можливо, Ви ще не здогадуєтесь про те, що відпочинок у Волгоградській області стане незабутнім для Вас і Вашої родини, якщо Ви зважитеся поїхати туди влітку

Можливо, Ви ще не здогадуєтесь про те, що відпочинок у Волгоградській області стане незабутнім для Вас і Вашої родини, якщо Ви зважитеся поїхати туди влітку. Туристичні можливості тутешніх місць вражають найвимогливіших туристів. Безліч пам'яток, історичних пам'яток, музеїв, природних парків, заповідників, санаторіїв, готелів, турбаз, розваг та екскурсійних турів дозволяють «відпочити на славу»! Що вже говорити про волгоградської риболовлі - це клондайк для рибалок. Багато туристичні фірми готові запропонувати Вам не тільки аматорський, але і спортивний лов риби.

Турбази і санаторії Волгоградської області

Турбази і санаторії Волгоградської області

Одним з найбільш унікальних санаторіїв у Волгоградській області є «Ельтон». Це лікувально-оздоровчий курорт радує своїх відвідувачів сонячними днями, чистим повітрям, неповторний мікрокліматом і приємними для душі і тіла бальнеогрязевими процедурами. Тому якщо у Вас проблеми з суглобами, опорно-руховим апаратом, травленням і нервовою системою, Ви можете сміливо в ці краї. До того ж, це Вам набагато дешевше вийде, чим поїздка в Крим.

Вашу шкіру «порадують» загальними та місцевими грязьовими аплікаціями, рапнимі ваннами, мінеральною водою по типу Єсентуки, а також різними масажними процедурами.

У той же час в санаторії «Качалінской», який розташований в заповідному місці в 60 кілометрах від Волгограда, Ви будете не тільки оздоровлюватися, але і відвідувати мальовничі озера, багаті на рибу, і кататися на човнах.

Якщо говорити про профіль лікування даного санаторію, то тут Вам допоможуть вирішити проблеми з хронічним гастритом, колітом, захворюваннями печінки, серцево-судинної системи і шкірних покривів. Тут працюють висококваліфіковані лікарі, які зроблять повну діагностику Вашого організму. Особливо Вам сподобаються гідромасажі: перлинні, евкаліптові, бішофітні, м'ятні і мінеральні ванни.

До послуг відпочиваючих санаторій Волгоградської області «Качалінской» надає сауну, бібліотеку, більярд, настільний теніс, кіно- і навіть танцювальні зали, човнову станцію, спортмайданчик і бар.

Також відпочинок у Волгоградській області славиться численними турбазами, однією з яких є турбаза «Летюча риба». Тут можна відпочивати цілий рік. Вона розташована на Волго-Ахтубінськ заплаві. Практично безлюдна природа передбачає неквапливі посиденьки з вудкою. Знаменитої волгоградської риболовлею варто займатися саме тут. Тим більше для цього турбаза надає набір необхідних речей: моторні човни з ехолотом, вудки, спінінги, наживки і т.д. «Летюча риба» пропонує своїм клієнтам зайнятися підводним полюванням, якщо необхідно з професіоналом, який все покаже і розповість.

На цій турбазі Ви отримаєте волзький і досить стійкий загар, купуєтеся в найчистішої річковій воді, половити рибку, а вечорами будете ходити в ресторан, караоке бар, змагатися в різних іграх з шашок, шахів та гри в нарди. Більш спортивні люди, напевно, зрадіють можливості пограти в волейбол, пейнтбол, футбол.

Але найпривабливішим відпочинком у Волгоградській області може здатися Вам зовсім і не волгоградская рибалка, а туркомплекс «Волзький». Він розташований в місті Волзький в лісопарковій зоні на березі змий річку Ахтуби (це рукав річки Волга). Достаток сонця і зелені, спортивні та дитячі майданчики, тренажерні зали, більярдні, дартс, бари, шашличні і басейн - і на цьому «список радощів туриста» не закінчується. Найцікавіше те, що туркомплекс надає екскурсійні послуги.

природні пам'ятки


Перш за все, варто відзначити природний комплекс Сарепта. Волгоград саме цим місцем і славиться, ну, звичайно ж, після Мамаєва Кургану і «Батьківщина-мати кличе!». Сарепта - це унікальне місце, де зосереджена величезна кількість різних видів рослин. Багато з них занесено до Червоної книги Росії. Музей-заповідник розрахований на біоекология і людей, які люблять незайману людиною природу. Тут Ви зможете попити найчистішу воду з Ергенінского мінерального джерела, і побродити по знаменитому дубовому лісі Чапурніковской балки.

Якщо буде бажання, їдьте в «Усть-Медведицкий» парк, розташований уздовж таких річок, як Дон, Хопер і Ведмедиця. Його головними пам'ятками є заплавні, байрачні та схилові лісу. Вас вразять своєю красою такі місця, як Холодний яр, гора Піраміда з величезним поклонний хрест, Княже озеро, Пахомовська печера.

Де зупинитися, якщо Ви вирішили поїхати в Волгоград?

Де зупинитися, якщо Ви вирішили поїхати в Волгоград

Хочете зняти комфортабельне і недороге житло подобово у Волгограді ? На сайті Spiti.ru знайдете те, що Ви шукайте, до того ж за розумні гроші!

Де зупинитися, якщо Ви вирішили поїхати в Волгоград?

Новости