Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Львові "мінували" залізничний вокзал

Інформація про мінування вокзалу не підтвердилася / фото ua.igotoworld.com

У середу, 15 листопада, о 15:01 годині в довідкове бюро вокзалу станції Львів зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що вокзал замінований. Залізничники оперативно і чітко прийняли комплекс заходів, передбачених відповідними інструкціями. Зокрема про анонімний дзвінок поінформували старшого диспетчера регіональної філії «Львівська залізниця» та відповідні служби безпеки і правопорядку, пасажирів і персонал евакуювали з приміщень вокзалу. Про це інформує прес-служба Львівської залізниці.

Читайте також У центрі Львова "мінували" статую Матері Божої

Варто зазначити, що заходи безпеки, пов'язані з перевіркою інформації про мінування, припали на період доби, коли на Львівському вокзалі не спостерігається особливо інтенсивний рух поїздів. Поки тривала перевірка, залізничники в черговому режимі забезпечили видачу багажу і роздруківку квитків пасажирам, які готувалися до подорожі. Прохід на перони вокзалу було організовано по сходах зі східною і західною боку палацу.

На щастя, інформація про замінування вокзалу не підтвердилася. В ході ретельного огляду правоохоронці не виявили жодних вибухонебезпечних предметів. Тому залізниця продовжила роботу в звичному режимі.

Зауважимо, що днем ​​раніше повідомлення від невідомої особи про мінування надійшло до чергового по Центрального вокзалу в Києві . Залізничники та в цьому випадку оперативно вжили всіх заходів безпеки і організували роботу в нестандартних умовах. У підсумку ніяких вибухонебезпечних предметів правоохоронці теж не виявили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости