Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нічний потяг «Лев Толстой»

  1. Про поїзді «Лев Толстой»
  2. Спальні вагони бізнес-класу
  3. Спальні вагони 1-го класу
  4. Спальні вагони 2-го класу
  5. Розклад руху поїздів Москва-Гельсінкі

Нічний потяг «Лев Толстой» з комфортом доставить вас з Москви в Гельсінкі і назад. Час в дорозі - 13,5 годин.

Поїзд «Лев Толстой» курсує з понеділка по п'ятницю, а також по неділях в обидві сторони, з Москви і з Гельсінкі. Поїзд не ходить по суботах за кількома винятками. У Москві потяг відправляється з Ленінградського вокзалу і слід через Твер, Санкт-Петербург (Ладозький вокзал), Виборг, прикордонну станцію Вайніккала, Коувола, Лахті, Тіккуріла, Пасіла. Кінцевою станцією прибуття є ж / д вокзал Гельсінкі.

Москва - ГельсінкіГельсінкі - Москва

Москва, Ленінградський 23:10 Гельсінкі 17:44 Твер 1:11 Пасіла 17:50 Санкт-Петербург, Ладозький 6:01 Тіккуріла 18:01 Виборг 8:34 Лахті 18:53 Вайніккала 9:14 Коувола 19 : 34 Коувола 10:11 Вайніккала 21:15 Лахті 10:51 Виборг 23:36 Тіккуріла 11:46 Санкт-Петербург, Ладозький 1:53 Пасіла 12:25 Твер 7:00 Гельсінкі 12:30 Москва, Ленінградський 9:19

У розкладі вказано місцевий час. Продаж квитків починається за 90 діб до дати відправлення поїзда.

Точну вартість проїзду на певному рейсі в конкретний день ви можете дізнатися на сайті з продажу квитків .

Про поїзді «Лев Толстой»

У складі поїзда 17 нових вагонів і вагон-ресторан: два м'яких вагона бізнес-класу (ЛЮКС) на 8 місць, 5 вагонів 1 класу (СВ) на 18 місць і 9 купейних вагонів 2 класу (в тому числі 1 вагон з місцем для осіб з обмеженими фізичними можливостями).

Всі вагони поїзда «Лев Толстой» були оновлені в 2007 році і відповідають останнім вимогам сучасних технологій і безпеки. А з початку червня 2014 року в складі поїзда почали курсувати нові купейні та СВ вагони. Також є вагон-ресторан, який пропонує страви європейської та російської кухні.

Нічний потяг «Лев Толстой»   з комфортом доставить вас з Москви в Гельсінкі і назад

Ресторан в поїзді Лев Толстой - vr.fi

Спальні вагони бізнес-класу

Вагон бізнес-класу включає чотири 2-місних купе і бар. Кожне купе трансформується в спальну кімнату з можливістю розміщення дітей, вітальню або робочий кабінет. Диван розкладається в Полутороспальна ліжко, є відкидна спальна полиця шириною 80 см. Все купе оснащені системою кондиціонування, DVD-програвачами, ЖК телевізорами, також є доступ до мережі Інтернет. Для максимального комфорту в купе розміщені індивідуальні душові кабіни і біотуалет з підігрівом підлоги. Надається набір для душа, халат і тапочки. Купе викуповується цілком.
Перевезення домашніх вихованців в вагонах бізнес-класу не допускається.

Спальні вагони 1-го класу

Поїзд Лев Толстой - vr.fi

Вагон 1-го класу включає вісім двомісних спальних купе, в кожному два нижніх місця, столик з умивальником під ним. Є автономна система кондиціонування в кожному купе, дві розетки для підзарядки мобільних телефонів і ноутбуків, полиці для зберігання дрібних предметів, індивідуальне освітлення для кожного спального місця. Місця для розміщення багажу розташовані під нижніми полицями. У вагоні два санвузли (в одному з них - душ), інформаційні табло в торцях вагонів.

Спальні вагони 2-го класу

Поїзд Лев Толстой - vr.fi

Вагон 2-го класу включає вісім спальних купе, оснащених аналогічно купе 1 класу, але з чотирма спальними місцями. Верхні полиці обладнані сходами і захисними бортиками. Нижні полиці в денний час використовуються як дивани, у них навіть є зручні м'які спинка. Посередині спинки є відкидний підлокітник з підстаканниками, так що диван легко може стати двома зручними кріслами. А вночі ці дивани так само легко перетворюються в ліжку шириною 70 см.

Купе для людей з обмеженими фізичними можливостями розташоване в службовому вагоні 2-го класу. У 2-місному купе з нижньої і верхньої полицею є місце для інвалідного візка і розетка. Купе розташовується безпосередньо поруч з санвузлом, а вагон обладнаний підйомником для інвалідного візка.

У вагонах 1-го і 2-го класу є провідники, у яких можна за додаткову плату замовити каву, чай і бутерброди. У вартість проїзду входить легка вечеря або сніданок. Пасажир з домашнім вихованцем повинен забронювати все купе для себе або для своєї компанії. У напрямку з Фінляндії в купе продаються тільки чоловічі або жіночі місця. У напрямку з Росії оформляються також змішані купе.

Куріння в поїзді «Лев Толстой» заборонено.

Розклад руху поїздів Москва-Гельсінкі

Розклад руху поїздів Гельсінкі-Москва

З умовами провезення ручної поклажі і багажу можна ознайомитися тут .
З правилами провезення тварин можна ознайомитися тут .
З особливостями перетину кордону з Фінляндією на поїзді можна ознайомитися тут .

Щасливої ​​дороги!

схоже

Новости