Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гороскоп на листопад 2017 Водолій

У листопаді 2017 Водолії будуть схожі на «бичка на дощечці».

Водолій гороскоп на листопад 2017 року.

У листопаді 2017 Водолії будуть схожі на «бичка на жердині». Пам'ятайте, як там було у Агнії Барто: «Йде бичок, хитається. Зітхає на ходу: - Ох, дошка кінчається. Зараз я впаду! ». Так і Водолії в листопаді 2017 го будуть зітхати, і боятися впасти. Але, не тому, що дошка (2017 ий рік) закінчується, а тому, що буде багато охочих, похитати дошку по якій ви йдете.

Як ми і попереджали в докладному гороскопі на 2017 рік для Водоліїв, починаючи з листопада, фортуна наздожене Водоліїв, наздожене, а потім ще раз наздожене. І Ви навіть зможете отримати, якісь додаткові доходи (+ набиті гулі), незалежно від Вашої професійної діяльності або інших обставин.

Але, з іншого боку, листопад 2017 для Водоліїв буде дуже неспокійним місяцем. З одного боку Ви начебто будете «на гребені хвилі», але з іншого боку становище на гребені хвилі, мало стійке, та й бажаючі поживитися вами «акули» будуть зовсім поруч! Іншими словами листопад 2017 го буде дуже нагадувати Водоліям відмінний, але небезпечний серфінг - хороша «хвиля», але в оточенні акул! Причому навіть якщо Ви так само мало знайомі з серфінгом, як Джаред Лето з творчістю Газманова. Загальна ситуація Вам повинна бути зрозуміла - Ви не просто бичок на дошці, Ви бичок дошка якого на гребені хвилі, тому Ваша задача - тримати рівновагу.

Загальна ситуація Вам повинна бути зрозуміла - Ви не просто бичок на дошці, Ви бичок дошка якого на гребені хвилі, тому Ваша задача - тримати рівновагу

Листопад 2017 для Водоліїв буде дуже неспокійним місяцем. З одного боку Ви начебто будете «на гребені хвилі», але з іншого боку становище на гребені хвилі, мало стійке, та й бажаючі поживитися «акули» будуть зовсім поруч!

Ще гороскоп на листопад, говорить про те, що наступний місяць відмінно підходить для здійснення Ваших грандіозних задумів по захопленню Світу або хоча б дивана біля телевізора. Як ми вже говорили, в наступному місяці ви дійсно будете на гребені хвилі, і це стосується не тільки Водоліїв народжених в січні, але і лютневих Водоліїв, які в наступному місяці будуть дуже зайняті, щоб звертати увагу на дошку, хвилі і акул.

У листопаді 2017 го Водолії можуть закрити старі проблеми, конфлікти, кредити, або просто викинути сміття з багажника, тим самим давши сигнал Всесвіту, що Ви готові до нової Життя. Проте, як ми вже попереджали вище, недоброзичливці або проблемні питання, будуть спливати досить близько від Водоліїв. Тому гороскоп, радить Вам згадати дитинство. У дитинстві, граючи в «войнушку», найскладніше було не вбити суперника, а довести, що він убитий, і що він повинен падати, а не кричати «поранений, поранений». Те ж саме можна сказати і про листопад 2017 го у Водоліїв. Головним способом вирішення більшості проблем буде переконання. Причому - це стосується і Водоліїв-жінок, які, напевно, в дитинстві мало грали в «війнушку», але загальний принцип Вам повинен бути зрозумілий.

У листопаді 2017 Водолії можуть сміливо розраховувати на допомогу друзів. І якщо зазвичай дружба для Водоліїв - це коли тупі ідеї приходять в дві-три голови одночасно. То в листопаді 2017 Ви можете очікувати від друзів, не тільки «тупих ідей», а й хороших і правильних рад, ну і звичайно допомоги.

Гороскоп на листопад 2017 Водолій сприятливі дні - 1, 6, 12, 15, 20, 24, 25, 29.

Гороскоп на листопад 2017 Водолій несприятливі дні - не прогнозуйте несприятливі моменти, і вони не будуть прогнозувати Вас.

Листопад 2017 для Водоліїв буде дуже неспокійним місяцем. З одного боку Ви начебто будете «на гребені хвилі», але з іншого боку становище на гребені хвилі, мало стійке, та й бажаючі поживитися «акули» будуть зовсім поруч!

Гороскоп на листопад 2017 Водолій робота, кар'єра і бізнес.

Ваша улюблена фраза на роботі - «що за бардак у мене на столі, навіть ноги покласти нікуди». У листопаді 2017 го повинна зникнути з Вашого лексикону. По-перше, бардак на Вашому столі буде дуже сильно заважати Вам, встигати триматися «на гребені хвилі», яку ми вам обіцяли ще на початку гороскопу. А по-друге, Вам просто не буде часу закидати ноги на стіл. Як показує гороскоп, в наступному місяці, Вам потрібно буде не просто встигати, а встигати якісно, ​​і швидше ніж конкуренти. Саме швидкість і порядок, будуть вашими основними союзниками в кар'єрі, в листопаді 2017 го. Ваша кипуча діяльність не повинна проходити повз Вашого керівництва, намагайтеся інформувати своє начальство практично про кожен свій крок, навіть якщо ці кроки поки були не дуже вдалими. Про ситуацію, коли директор приїхав. Сам НЕ працює і іншим заважає НЕ працювати, можете сміливо забути аж до грудня.

Що ж стосується Водоліїв-керівників і Водоліїв-бізнесменів, то за аналогією з керівництвом, намагайтеся, щоб про кожного Вашому кроці знали Ваші клієнти або партнери.

Щоб дотримуватися запропонований Вам швидкісний ритм, гороскоп, радить стежити за тим, щоб ніщо, і ніхто Вас в наступному місяці не відволікали від роботи. Слідкуйте за тим, щоб в офісі стояла така тиша, щоб було чутно, як на пластикові картки приходить зарплата.

Гороскоп на листопад 2017 Водолій Фінанси. З фінансової точки зору Водоліїв чекає позитивно стабільний місяць. Але якщо зараз Gооglе робить для людей більше, ніж шкільне або університетську освіту, то і Водолії в листопаді 2017 го можуть очікувати інші джерела доходів, крім зарплати.

Листопад 2017 для Водоліїв буде дуже неспокійним місяцем. З одного боку Ви начебто будете «на гребені хвилі», але з іншого боку становище на гребені хвилі, мало стійке, та й бажаючі поживитися «акули» будуть зовсім поруч!

Любовний гороскоп на листопад 2017 Водолій. Гороскоп на листопад 2017 Водолій Любов. Життя вже давно навчило багатьох Водоліїв видаляти листування і СМС-ки ... Листопад 2017 го може навчити деяких Водоліїв видаляти не тільки листування і СМС-ки, а й номери телефонів. Тому гороскоп для Водоліїв радить не намагатися щось змінити в Ваших відносинах. У листопаді в Життя деяких Водоліїв відбудеться те, що має статися - або Ви в парі йдете далі, або розлучаєтеся. Не переживайте - ті, кому судилося бути з Вами в «он-лайні» в ньому і залишаться.

Сімейні Водолії, які вже давно в стосунках, будуть більше зайняті справами сімейними (діти, родичі, близькі друзі), ніж справами любовними. Турботи і клопоти в наступному місяці захоплять вас з головою, так що неприємних сюрпризів на сімейному фронті не очікується. Вас будуть більше турбувати проблеми: «Що можна побачити на YouTube, поки їж?», Ніж звичайні сімейні непорозуміння.

», Ніж звичайні сімейні непорозуміння

Одиноким Водоліям гороскоп перспективних амурних знайомств не обіцяє. Хоча певні інтерес з боку протилежної статі до Вас в наступному місяці серйозно посилиться. Але швидше за все саме у Вас ну буде інтересу, до цього інтересу

Одиноким Водоліям гороскоп перспективних амурних знайомств не обіцяє. Хоча певні інтерес з боку протилежної статі до Вас в наступному місяці серйозно посилиться. Але швидше за все саме у Вас ну буде інтересу, до цього інтересу. А так як Восени можна не ходити туди, куди не хочеться, пославшись на погану погоду, то Водолії в листопаді 2017 го вважатимуть за краще частіше сидіти вдома, ніж щось або когось шукати.

Так що Водоліїв все ж очікує бурхливий і цікавий місяць, який позитивно вплине на Вашу подальшу Життя і плани. Тому постарайтеся не чинити, як зазвичай - весь тиждень чекати вихідних, а потім проср @ ть їх в Інтернеті, або біля телевізора? Ви і так вже в цьому профі!

Читайте ще,

Гороскоп на листопад 2017 загальний для всіх знаків

Найцікавіші хобі ТОП-20

Вас будуть більше турбувати проблеми: «Що можна побачити на YouTube, поки їж?
Тому постарайтеся не чинити, як зазвичай - весь тиждень чекати вихідних, а потім проср @ ть їх в Інтернеті, або біля телевізора?

Новости