Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найкорисніше про відпочинок в місті-курорт Скадовськ, Херсонська обл.

Скадовськ - курортне місто на півдні України. Розташований на березі мілководного Джарилгацької затоки в 100 км від Херсона з населенням близько 20 тис. Чоловік.

Скадовськ

Це кліматична здравниця і одночасно широко відомий дитячий курорт з піщаними пляжами і мілководдям. Плавний глибинний перехід підвищує безпеку при морському купанні. Цей фактор має велике значення для сімей з маленькими дітьми.

Але основна перевага - це солоні морські бризи, наповнені іонами брому і йоду. Саме тому Скадовськ вже протягом більше 100 років є визнаною курортною зоною і дитячою здравницею.

Морське узбережжя Скадовська вже який рік притягує тисячі туристів. Море, сонце, пісок, приємні розслаблені люди, насичена курортна життя. Що ще потрібно для гарного відпочинку !?

Скадовськ на Чорному морі радо приймає гостей не тільки з України, Росії, Білорусі, Молдови та інших країн СНД, але також з-за кордону. Курортний сезон тут триває 5 місяців.

Багато хто прагне відпочити тут у другій половині літа, в так званий «пік сезону». Але цінителі самого вишуканого відпочинку приїжджають у вересні-жовтні. «Оксамитова» погода в поєднанні зі зниженими цінами. Море до цього часу спокійне і тепле, температура повітря рівна без літніх піків.

Море до цього часу спокійне і тепле, температура повітря рівна без літніх піків

Протягом року в Скадовську в середньому реєструється до 300 сонячних днів. З настанням весни, вода в затоці швидко прогрівається. Температура води досягає 23 - 25 ° С, а часто і 28 - 30 ° С. Вологість повітря 60-70%, що створює чудові умови для відпочинку і грязелікування в Скадовську.

Теплий м'який клімат, віддаленість від промислових підприємств більш ніж на 100 км, фруктово-овочева і рибний достаток дозволяють створювати найкращі умови для відпочинку дорослих і дітей. Влітку місто потопає в зелені. Усюди багато квітів.

За останні роки Скадовськ якісно змінився на краще, і перш за все як місто-курорт: відкриті супермаркети в центрі міста, на Набережній зосередилися кафе, ресторани, танцмайданчики і нічні клуби, побудовані кілька великих готелів і багато міні-готелів.
Якщо ви шукайте Скадовськ відпочинок 2017 ціни приватний сектор, то тут ви можете переглянути всі пропозиції житла, що здається в Скадовську, ціни 2017, фотографії житла і зателефонувати господарям безпосередньо без посередників.

Вагомий аргумент на користь відпочинку в Скадовську - його відносна дешевизна. При цьому набір розваг тут вже не поступається багатьом відомим курортам. Дельфінарій "Акварель", лунапарк, водні атракціони, прогулянки під вітрилом, на водних велосипедах, аквапарк "Акваторія" і парк атракціонів "Острів скарбів", віндсерфінг, кайтинг; недорогі кафе і ресторани, танцмайданчики, більярдні клуби, кінотеатри, шоу-програми та маса іншого, супутнього морському відпочинку, сервісу в повній мірі присутній в Скадовську.

Дельфінарій Акварель, лунапарк, водні атракціони, прогулянки під вітрилом, на водних велосипедах, аквапарк Акваторія і парк атракціонів Острів скарбів, віндсерфінг, кайтинг;  недорогі кафе і ресторани, танцмайданчики, більярдні клуби, кінотеатри, шоу-програми та маса іншого, супутнього морському відпочинку, сервісу в повній мірі присутній в Скадовську

У восьми кілометрах від Скадовська є унікальний острів Джарилгач, де в первозданному вигляді збереглися вся флора і фауна. Привабливий острів своєю заповідною красою і найчистішими пляжами.
Також гості міста можуть відвідати біосферний заповідник "Асканія-Нова", який знаходиться в 70 кілометрах від Скадовська, і входить в список природних заповідників світу (близько 11 тис. Га єдиного в Європі ділянки степу, якого ніколи не торкався плуг).

Заповідник Асканія-Нова - це дендрологічний та зоологічний музей під відкритим небом: тут збереглися самотні стародавні кургани, кам'яні скіфські баби, створені стародавніми творцями. На території заповідника можна зустріти представників більше 60 видів пернатих. У зоопарку заповідника міститься унікальна колекція тварин.

Новости