Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Млинці на воді - Готуємо на природі

  1. Для приготування млинців необхідно
  2. приготування млинців

Дуже простий і запам'ятовується рецепт приготування в похідних умовах млинчиків на воді. Для початку, беремо воду, дві ложки яєчного порошку, пшеничне борошно, дрібку цукру, солі, рослинної олії і харчової соди. Ну, і, звичайно ж, випікаємо наші млинці в сковорідці. Сковороду встановлюємо безпосередньо на вугілля багаття. Млинці підуть дуже добре вже день на четвертий будь-якого походу, і будуть прийняті всіма туристами на ура.

Для приготування млинців необхідно

  • Вода з гірської річки або гірського струмка - 500 мл.
  • Борошно пшеничне - приблизно 300 гр.
  • Цукор - 2 ст. ложки
  • Сіль - половина ч. Ложки
  • Рослинна олія - ​​70 мл.
  • Яєчний порошок - 2 ст. ложки (не обов'язково!)
  • Харчова сода, лимонна кислота - по половині чайної ложки (або 1 ч. Ложка розпушувача тесту)

приготування млинців

Знаєте, все чарівність, і, в той же час, вся складність приготування пісних млинців складається в їх смаженні на багатті. Адже в цій справі дуже важливо підібрати тепловий режим, оскільки, якщо це не буде зроблено правильно, наші млинці, або підгорять, або будуть сухими, і непридатними для вживання, адже, хто захоче в поході харчуватися сухариками? Тепер я постараюся Вам по порядку описати весь рецепт приготування похідних млинців на воді, хоча, хочу зауважити, що даний рецепт цілком можна приготувати і в домашніх умовах, але, звичайно ж, яєчний порошок можна буде замінити парою-трійкою курячих яєць.

Як все Ви прекрасно розумієте, приготування пісних млинців починається з того, що ми готуємо тісто. За назвою страви, "млинці на воді", кожному зрозуміло, що приготування наших млинців було на водній основі. Воду ми брали з найчистішої гірської річки, верхів'я Єнісею, саме по ній ми і сплавлялися. Вода має величезне значення в приготуванні їжі, оскільки вона приносить свій неповторний смак. А чиста гірська вода робить їжу дивно смачною. Звичайно, в цьому випадку, для Вас не має ніякого значення, звідки я брав воду для приготування даного рецепту, але мені було дуже приємно зазначити джерело, з якого я брав її. Добре, розповім основні моменти приготування тіста для цих млинців .

У тазик ми висипаємо 500-600 грамів пшеничного борошна, це приблизно 2-3 склянки. Додаємо щіпку солі, дві ложки яєчного порошку, хоча він і не є обов'язковим інгредієнтом цієї страви, але бажаний (він додасть нашим млинців більш жовтуватий зовнішній окрас). Не забуваємо додати близько двох столових ложок цукру, і вийшла суху масу, ми заливаємо водою. Дуже важливо, щоб ви не лили воду всю відразу, а підливали її тонкою цівкою, паралельно перемішуючи. Таким чином, Вам вдасться уникнути злипання борошна і утворення грудочок. Ще зауважу, що вода повинна бути теплою. Коли я готував, у мене пішло близько півлітра води, але Вам, під час готування необхідно орієнтуватися на консистенцію, а не на кількість. Зовні тісто має бути рідкуватий і литися. Це дуже важливо, в іншому випадку, у Вас вийдуть смажені коржики, а це далеко не млинці. Ні в якому разі не припиняйте перемішувати ваше тісто, і розбивайте з'являються грудочки. У підсумку, воно повинно вийти повітряним, ніжним і без будь-яких Сліпко борошна.

Перестаємо заливати воду з тих самих пір, як наше тісто стало схожим на десятипроцентну сметану. Потім беремо окрему кухоль і засипаємо в неї близько половини чайної ложки лимонної кислоти, і стільки ж харчової соди. Після, наливаємо близько однієї столової ложки води, і протягом однієї хвилини, перемішуємо нашу суміш. Необхідно погасити нашу соду лимонною кислотою. Як тільки ми побачили, що шипіння припинилося, то сміливо додаємо суміш в наше тісто. Необхідно дуже ретельно перемішати все до однорідної маси, і потім залити близько п'ятдесяти грамів масла рослинного. Після того, як ми залили масло, тісто також необхідно якісно перемішати. Все, наше тісто готове до використання, і як Ви бачите, рецепт млинців на воді досить простий і не вибагливий в інгредієнтах. Наступним етапом ми починаємо готувати грунт для смаження.

Як тільки в нашому вогнищі стало достатню кількість вугілля, ми ставимо на них нашу сковороду, і чекаємо, поки вона гарненько прогріється. Потім ми заливаємо в неї рослинне масло, його не повинно бути дуже багато, але і скупитися не варто. Я, наприклад, додав близько однієї чайної ложки. Дуже важливо, дати маслу нагрітися і розлити його так, щоб вся поверхня була змазана і покрита ім.

Потім, я влив на нашу сковороду одну ополоник готового млинцевого тесту

Розподілив вийшло млинцеве тісто по всій поверхні сковороди круговими рухами,

Тепер можна встановлювати нашу сковороду на вугілля і запікати кожну зі сторін близько однієї-двох хвилин. Час запікання в даному випадку залежить від спека, який дають вугілля, тому даний процес Вам слід контролювати самостійно. Постійно піддягайте край млинця ножичком, і стежте за тим, щоб Ваші млинці на воді без яєць не підгоріли.

Як тільки одна сторона нашого млинця дійшла до певної кондиції, то піддягаючи його ложкою, ножем або виделкою, перевертаємо його на іншу сторону. Зауважимо, що приготування млинців на воді досить не складне заняття, і під силу навіть новачкам на кухні (або біля багаття, на місці кашовара).

Потім, перевернувши млинець, назад ставимо нашу сковороду на вугілля і доводимо її до кондиції,

Як тільки наші млинці готуються, то ми викладаємо їх на окрему тарілочку або миску, хто що знайде. Дуже рекомендую, на сплаві мати з собою гарну палицю, щоб відганяти від миски з млинцями голодних туристів, які будуть намагатися всіма правдами і не правдами потягти млинець і з'їсти в заростях дикої природи. Запам'ятайте, ні кому не давайте пробувати млинці, до тих пір, поки всі вони не будуть готові, збережіть інтригу ... Хоча, думаю, перший млинець можна і віддати на поталу голодуючих Поволжя, він все одно, як то кажуть, виходить грудкою .. . Зберігайте млинці в цілості до закінчення готування, щоб змастивши їх згущеним молоком поїсти з ароматним і гарячим чаєм, насолоджуючись дивним найчистішим повітрям і прекрасним краєвидом під тріск через вух ...

Ось так ось виглядають вже готові млинці на воді, за рецептом, який ми описали вище.

А ось фотка, на якій наші млинці политі смачною згущеним молоком. Думаю, все зрозуміли, як приготувати млинці на воді в похідних умовах. Бажаю Вам удачі в готуванні, і приємного апетиту !!!

Новости