Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кариба Хейн

  1. біографія Кариба Хейн - австралійська актриса, танцівниця і модель. Популярність дівчина отримала...
  2. Особисте життя
  3. Кариба Хейн зараз

біографія

Кариба Хейн - австралійська актриса, танцівниця і модель. Популярність дівчина отримала після ролі русалки Ріккі Чедвік в серіалі «H2O: Просто додай води». Народилася Кариба Хейн 1 жовтня 1988 року в Йоганнесбурзі - найбільшому місті ПАР. У 1991 році сім'я Кариби переїхала до Австралії і влаштувалася в місті Канберра.

У 1991 році сім'я Кариби переїхала до Австралії і влаштувалася в місті Канберра

Актриса Кариба Хейн

Її мама Мішель професійно займалася танцями, в Австралії вона відкрила власну танцювальну студію, яку і стала відвідувати дівчинка. У родині дівчинка була молодшою ​​дитиною, у Кариби є брат Кайл, який старший за неї на 2 роки. Він, до речі, теж професійний танцюрист. Тільки батько Кевін Хейн не пов'язаний з творчістю. Як він сам каже, він - єдина нормальна людина в родині.

З 3-х років Кариба почала виступати на сцені. Крім танців, дівчинка співала і грала в театрі. Кілька разів навіть їздила з гастролями в США. Вона стала наймолодшою ​​танцівницею, яка брала участь в конкурсі «Stargazers Convention» в Сіднеї.

Вона стала наймолодшою ​​танцівницею, яка брала участь в конкурсі «Stargazers Convention» в Сіднеї

Кариба Хейн

У 16 років Кариба Хейн потрапила в телевізійний танцювальний проект «Strictly Dancing». Їй не вдалося перемогти, але вразити суддів своїм професіоналізмом у неї вийшло. З цього моменту у неї з'явився власний агент, який став займатися пошуками цікавих проектів для Кариби. Але так вийшло, що дівчина отримала травму і поки не могла танцювати. Тому він став пропонувати їй взяти участь в акторських кастингах. Так вона потрапила на прослуховування в серіал «H2O: Просто додай води».

Фільми

Для того щоб Карибу Хейн взяли на роль Ріккі Чедвік в серіалі «H2O: Просто додай води», вона пройшла три кастингу. Перше прослуховування далося юної актриси нелегко - до місця кастингу їй доводилося добиратися 3 години, плюс переживання і стрес, пов'язані з пробами. І вона була вкрай здивована, коли їй все-таки подзвонили і запросив до наступного етапу.

І вона була вкрай здивована, коли їй все-таки подзвонили і запросив до наступного етапу

Кариба Хейн в серіалі «H2O: Просто додай води»

На останньому етапі відбору на дівчат одягли хвости, хотіли подивитися, як вони будуть виглядати в воді. І з цим випробуванням Кариба стравити. Насправді, вона так хвилювалася через ці кінопроб, що навіть найняла тренера з плавання. В результаті її все-таки затвердили.

Серіал показували не тільки в Австралії. Глядачі понад 100 країн змогли його побачити. Тому на Карибу «звалилася» оглушлива популярність. Люди зупиняли її на вулиці, просили автографи і сфотографуватися з нею. Запрошували в телевізійні шоу. Ну і, зрозуміло, стали приходити все нові пропозиції про зйомки в кіно.

Ну і, зрозуміло, стали приходити все нові пропозиції про зйомки в кіно

Кариба Хейн в ролі русалки

Дівчина, не дивлячись на свою популярність, не відмовлялася і від епізодичних ролей. У 2007 році знялася в австралійському серіалі «Дурний, дурний чоловік».

А ось на наступний рік її запросили приєднатися до акторського складу «Великої хвилі». У 3 сезоні вона зіграла Бріджет Санчес. У центрі оповідання - історія австралійських школярів, які мріють стати світовими зірками серфінгу. Для Австралії ця тема вкрай близька, тому й серіал користувався популярністю у глядачів.

Для Австралії ця тема вкрай близька, тому й серіал користувався популярністю у глядачів

Кариба Хейн в серіалі «Велика хвиля»

У 2009 році на екрани вийшов фільм «Дитя моди: вбивство Керолайн Берн». Кариба зіграла головну роль. Картина грунтувалася на реальних подіях, в ній розповідається про трагічне життя австралійської моделі.

У 2010 році Хейн брала участь відразу в декількох проектах - «У татуировщика», «Машина майбутнього». З'явилася вона і в міні-серіалі «Тихий океан». І хоча її роль в цій картині двохвилинна, зіграла вона її талановито і яскраво. Кінокритик назвав дівчину «перлами» цього фільму. Серіал показали в Америці. Він був номінований на «Золотий глобус», а також був удостоєний премії «Еммі».

Він був номінований на «Золотий глобус», а також був удостоєний премії «Еммі»

Кариба Хейн в серіалі «Танцювальна академія»

В цьому ж році Кариба отримала пропозицію знятися в серіалі «Танцювальна академія». Головною умовою кастингу було вміння танцювати. Їй дісталася роль Ізабель. У цьому серіалі їй вдалося поєднати дві свої пристрасті - танці і акторство.

У 2011 році за участю Кариби вийшов фільм «Цунамі 3D». Разом з Хейн в зйомках брала участь і її колега по серіалу «H2O: Просто додай води» - Фібі Тонкін . Картина вийшла в прокат 27 країн, в тому числі і в Росії, але отримала досить суперечливі відгуки.

Картина вийшла в прокат 27 країн, в тому числі і в Росії, але отримала досить суперечливі відгуки

Кариба Хейн у фільмі «Цунамі 3D»

У 2013 році актриса брала участь в зйомках спін-офф «H2O: Просто додай води» - «Таємниці острова Мако». Вона з'явилася в 3 сезоні і зіграла вже 30-річну Ріккі, яка повернулася в рідне місто через туги за домівкою. Вона розповідає про те, як вона і її подруги стали русалками. Про те, що, подорослішавши, їхні шляхи розійшлися.

Після перерви в зйомках актрису запросили в серіал «Свідок». І хоча роль Хейн дісталася другорядна, у фільмі вона з'являється регулярно. Плюс до всього, в проекті брали участь популярні актори, і актриса, працюючи з ними, отримала неоціненний досвід.

Плюс до всього, в проекті брали участь популярні актори, і актриса, працюючи з ними, отримала неоціненний досвід

Кариба Хейн в серіалі «Таємниці острова Мако»

У 2016 році Кариба знялася в американському серіалі «Останній кандидат». Картина була номінована на премію «Сатурн» як кращий телесеріал в жанрах екшн і трилер.

У 2017 році дівчина брала участь в зйомках серіалу «Everyone is Doing Great», зараз картина знаходиться на завершальному етапі монтажу. Її партнером по майданчику став Джеймс Лафферті, відомий за серіалом «Пагорб великого дерева».

Особисте життя

У процесі зйомок серіалу «H2O: Просто додай води» дівчина познайомилася з Джеймі Тімон, який зіграв Нейта. Незабаром у них зав'язалися романтичні стосунки. Чи зустрічаються хлопці досі, невідомо. У «Інстаграме» Кариби іноді зустрічаються їхні спільні фото стриманого змісту - ні поцілунків, ні обіймів.

У «Інстаграме» Кариби іноді зустрічаються їхні спільні фото стриманого змісту - ні поцілунків, ні обіймів

Кариба Хейн і Джеймі Тімон

Звідси висновок - або пара не хоче афішувати своїх стосунків, або вони розлучилися і залишилися друзями.

Приписували їй роман і з іншим колегою по серіалу - Берджессом Ебернеті. Але дана інформація нічим і ніким не була підтверджена.

Кариба Хейн зараз

Дівчина змінила свій імідж. Можливо, що вона хоче, щоб її перестали асоціювати з героїнею Ріккі Чедвік. Тепер вона пекуча брюнетка з пристрасним поглядом, а не білява спокусниця з ангельськими очками.

Тепер вона пекуча брюнетка з пристрасним поглядом, а не білява спокусниця з ангельськими очками

Кариба Хейн в 2018 році

Сьогодні Кариба Хейн не так активно знімається в кіно, як хотілося б її шанувальникам. Але зате вона з'являється в різних рекламах, кліпах. Бере участь у фотосесіях для журналів.

фільмографія

  • 2005 - «Велика хвиля»
  • 2006 - «H2O: Просто додай води»
  • 2006 - «Дурний, дурний людина»
  • 2009 - «Дитя моди: Вбивство Керолайн Берн»
  • 2010 - «Тихий океан»
  • 2010 - «Танцювальна академія»
  • 2011 - «Цунамі 3D»
  • 2013 - «Таємниці острова Мако»
  • 2015 - «Свідок»
  • 2016 - «Останній кандидат»

Новости